kesinlikle çok yararlıdır çünkü bilindigi gibi salyangozun kabugu için salgıladıgı madde çok çok yararlı bi madde aslında kanserde bile kullanılabşlşr bence ya sonuçta vücut içinde yaralar oluyo onların tedavisinde yeniliyici görevi görebilirrr ne kadarr zekiyim yaaaaaaa
selam kızlar daha doğuramadım ben Sağ böbrek şişme yapmış idrar yolları enfeksiyonu falan derken sancım ondanmış bu böbrek beni rahat bırakmadı hamileliğim boyunca
selam kızlar daha doğuramadım ben Sağ böbrek şişme yapmış idrar yolları enfeksiyonu falan derken sancım ondanmış bu böbrek beni rahat bırakmadı hamileliğim boyunca
geçmiş olsun canımm...inşallah sağlıcakla doğurda kurtul...
kız gıdıyon mu gıtmıyon mukara verdınmı cıcım...
geçmiş olsun tatlım biran önce doğurda sıra bize gelsin şaka şaka allahım sağlık versinselam kızlar daha doğuramadım ben Sağ böbrek şişme yapmış idrar yolları enfeksiyonu falan derken sancım ondanmış bu böbrek beni rahat bırakmadı hamileliğim boyunca
öle uykusuna yattınız galıba uyanın bakalım .....
yok canım gitmiyorummm...
Eşimle çocuk gibi gün sayıyoduk 3 gün kaldı 2 gün kaldı..
şimdide gitmiyorumm..
çok sinir oldumm....
En iyisi ben bu hafta evi toparlıyımm.koli falan bulup...
önümüzdeki hafta giderimm...
maşallah kızımızaaa ben bılemm bılmıyom bu faydaları
bız de dohgurdun zannettık senı gelmeyınce gecmıs olsun canım
uzulme canım ya az kaldı sunun surasında....sabret azck...
sen kocana hasret ben de ayrılık ceksek azcık derken ömür gececek vallahi...sabah radyoda mfö nun yalnızlık ömür boyu şarkısı çıktı...eşime diyorum ki bu şarkı benden sana gelsin....
Senle beraber olsak da sevgilim
Ayrılsakta, ölsek de bu yolda
Ömür boyu bağlansak da
Sevinsekte üzülsek de
Yalnızlık ömür boyu
Senle beraber olsakta sevgilim
Hiç görmesek birbirimizi, özlesek
Hep yalnızlık yavrum
Yalnızlık ömür boyu
Birden sen gelsen aklıma
Seni unutsam bazı bazı
Meraklansam gizlice,
Delice kıskansam seni
Hep yalnızlık var sonundaKaynakwh webhatti.com:
Yalnızlık ömür boyu,
Hep yalnızlık var sonunda
Yalnızlık ömür boyu
garip garip bakıyo bırakmam diyo yaaaa:84::84::84::84::84:
Kıyamam yaa..erkekler nekadarda safff..biz olsak eşimiz biraz ayrı kalallım dese kırk tane senaryo yazarızz..ama onlarrrr....
ben bazen eşime öyle şakalar yaparımkii...aynısını o bana yapsaa...alınırımm.
ayyyy hep derim yaniii..piskopatlık var kanımızdaaa...
benim kocişinde güzel bi lafı varr kadınlarla ilgiliii
ALLAHIMM YARATIYOSUNNN GÖZ KULAK OL BARİİİİİİİİİİİ
hoşgeldiznn şekerümmmmmcanlarım merhabalar!
Dün gece Bilge uyurken iki günde birikmiş onca sayfayı okumaya calıstım :)))
İdil canım çıktın mı ortaya sen nerelerdesın yahu?
En çokta tabikii Naneme çook sevindim.Kuzum ya nerelerden nerelere geldiniz gördün mü;Rabbim'in büyüklüğü işte...İnan çok duygulandım çokta sevındım hayatım.Rabbim kuzucuklarını sağlıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah.Hersey hep guzel olsun bundan sonra sizler için.Senıde eşinide gönulden kutluyorum canım benım...
kızlar baska ne var ne yok ?
anammm tavuk koyarımda içinde bişeylerin daha olması lazım yaaaa:26:ayyyyyyyyyy ben yogurtlu tavuk salatası seviommmm
tavugu kesiceksünnnn haşlıycaksınnnn canlı canlı haşlama ama yazıkksonrada meme kısmından ince ince ayıracaksın yogurtla karıştırcan sonra incecik taze soganı dohgruycaksınnnn içine atucaksınnnn bide ceviz ve tuzzzzzzzzz ımhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seliz sende hı biz şurda kaynanalarımızı kesmekle meşgulüz
hoşgeldiznn şekerümmmmmanacum hiç bişi yokki herkes hamile bi kusudurukluk yok bakım yok bişi yok hiç bişi yokkkk
canlarım merhabalar!
Dün gece Bilge uyurken iki günde birikmiş onca sayfayı okumaya calıstım :)))
İdil canım çıktın mı ortaya sen nerelerdesın yahu?
En çokta tabikii Naneme çook sevindim.Kuzum ya nerelerden nerelere geldiniz gördün mü;Rabbim'in büyüklüğü işte...İnan çok duygulandım çokta sevındım hayatım.Rabbim kuzucuklarını sağlıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah.Hersey hep guzel olsun bundan sonra sizler için.Senıde eşinide gönulden kutluyorum canım benım...
kızlar baska ne var ne yok ?
ayyy sabahtan beri ne kaynatmışsınız öle
tinkerrrrr bende eglenmeye gitmek istiyorum yaa kız kıza :84: :84: :84:
saol canım benimmmmmdimi nerelerden nereye geldik hala inanamıyorum çok güzel herşey
inşallah canım bende sizler gibi kucagıma da alacagım günleri görürüm
idilimmmm çok sevindim canım taşınmışsınız...inş huzurlu, mutlu baharınla eşinle güzel günler paylaşırsınız yeni evinizde canım.. güle güle oturun inşallah
evet canım...inşallah o gunlerde gelicek sen hiç merak etme..
ama bugunden sonra kendını yormuyorsun dikkat ediyorsun stres yok tamam mı kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?