Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bu gece kocişimle kayınvaldem geliyor kızlar..yarında nasipse mevludumuz var annemlerde...resım atarım size :)))

ondan sonra bir de Giresun'da mevludumuz olcak nasipse...yollar uzak diye herseyımız çifter çifter oluyor bizim..düğünümüzde iki tane olmustu :)) inşallah güzel gecer mevlutlerımız...

ayy heyecanlıyım yani...kocişimide özledimm valla...burnumda tütüyor...sarılsam yeter

benim kocişinde güzel bi lafı varr kadınlarla ilgiliii

allahımm yaratıyosunnn göz kulak ol bariiiiiiiiiii
psipsikopatııım billah yaparım sensiz olamam derrr senden kaçarımmm....

canım gel seni bizim fahriyle tanıştırayımmmm....GEÇMİŞİ OKUDUYSAN ANLARSIN KİM OLDUĞUNU...YA DA SEN GEL SÖKEYE GÖTÜREYİM SENİ ....AMA OOLMAZ SEN ZIBIDIKLARINA BAKKK..DAHA BUYUCEKLER TEKMELEYECEKLER KOCA KARNINLA DOLANACAKSIN...SEN OTUR OTURDUGUN YERDE ..EGLENME SIRASI BENDE...

Son düzenleme:

....hadi gözün aydın canım bekliyoruz resimleri

selizcımmm ben sana yazayımm burdaysan eğerr:

havuçları rendele sarmısakları soy zeytınyağında tava da oldurr
havuçlar ıyıcee olsunnnnn
daha sonra uzerıne sarmısaklı yoğurt yapp
borcama dok havuçları üzerine de sarmısaklı yoğurdu dok ve uzerıne de maydonoz koy

afıyetle yıyın hafıf tam yaz salatasıı zeytınyağlısı

kız canımı çektırdın vallahı bende severım havuc salatasını....

Selizcim aynı seyi pancarla da yapabılırsın..mesela kırmızı pancarı haşlayıp rendele...kırmızımsı hos bır goruntusu olluyor salatada...

Bırde kerevız salatası yedınız mı bılmıyorum ama harıka oluyo...kerevızı çiğ olarak rendelıyorsun sarımsaklı yogurda koyup bolca cevız ıcıne harıka bır karısım ....

offfffffffffff bu alt kattakı komşınun kızı ne edepsız yaaaaaaaaaaaaa mıçını yırtıoo dışardaaaaaaaa mert kağan uyanıo düşünun camlar da kapalıııı borozan gbı sesss ufffffff

pancarı yemedım ama kerevız canım çektı benım de pofffffffffffffffffffffffffff ama bol cevızlı olmalı kıtır kıtır :84::84::84:

offfffffffffff bu alt kattakı komşınun kızı ne edepsız yaaaaaaaaaaaaa mıçını yırtıoo dışardaaaaaaaa Mert kağan uyanıo düşünun camlar da kapalıııı borozan gbı sesss ufffffff

dun de bızım apartmanda usttekıler gece 10 da matkapla iş yapıyorlardı...görgüsüz ınsanlar apartman kulturu yok

hadi gözün aydın canım benimm çok sevindim senin adına eee kolaymı o kadar ayrı kaldınız nasıl özlemişindir tabi o da sizi özlemiştir

çok kötüsün önce heveslendir sonra yok sen gelme de
banane banane belki ben o göbekle göbek atmak istiyorum

ay nane bı an hayal ettım koca gobegınle oynadıgını yazın dugunde ege karnımda ben de ne oynamıstım eşim sahneden zor indirmişti şurda doğurcan yeter artık diye

otur kız sen oturdugun yerde ikiz anası seniiiiiiiiiiii

tam içki mezesşşşiiiiiii

ay nane bı an hayal ettım koca gobegınle oynadıgını yazın dugunde ege karnımda ben de ne oynamıstım eşim sahneden zor indirmişti şurda doğurcan yeter artık diye

ayy bende şimdi kendimi hayal ettimde
benimde düğünümde arkadaşım gelmişti dogumunada 2 hafta var anam hiç oturmadı millet korktu kız doguracak diye yürekleri agzına geldi milletin ama görcen nasılda oynuyo hiç bakmıyo o göbegine ohh bir sağdan bir soldan

dun de bızım apartmanda usttekıler gece 10 da matkapla iş yapıyorlardı...görgüsüz ınsanlar apartman kulturu yok

of offf bızımust kattakılerı anlatmıorum zaten cnm boşverrrrr
ben de dıyetteyım bılıorsunuz ama hareket yapmam lazım gunun aynı saatlerındeee kas yapmam lazım azcxıkkkk sıkılaşmam lazımmmm ahhh ozellıkle basen bolgemmmmmm yanı yemeğn salçalısı kadının kalçalısı kısmını abartmış bulunmaktayım hahahhahhah

kız oda bişimiiii istanbulda halkalı die bi semt varrrr orda gecekonduları yıkıp toki yaptılar herkezede ev verdilerrr balkonda keçi koyun besliyolardııı balkondan aşagı çöpleri atıyolardııı en sonunda ders verdilerr

konu: apartmanda oturma dersi

boşver canım komşu milletine aldırmıcan yoksa sinir küpü oluyor insan
topikcenek diyetmi yapıyonuz kızzz ohhh eritin yagları kalçaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…