kıyamam yaa..erkekler nekadarda safff..biz olsak eşimiz biraz ayrı kalallım dese kırk tane senaryo yazarızz..ama onlarrrr....
Ben bazen eşime öyle şakalar yaparımkii...aynısını o bana yapsaa...alınırımm.
Ayyyy hep derim yaniii..piskopatlık var kanımızdaaa...
benim kocişinde güzel bi lafı varr kadınlarla ilgiliii
allahımm yaratıyosunnn göz kulak ol bariiiiiiiiiii
ayyy sabahtan beri ne kaynatmışsınız öle
Tinkerrrrr bende eglenmeye gitmek istiyorum yaa kız kıza :84: :84: :84:
Saol canım benimmmmmDimi nerelerden nereye geldik hala inanamıyorum çok güzel herşey
Inşallah canım bende sizler gibi kucagıma da alacagım günleri görürüm
Idilimmmm çok sevindim canım taşınmışsınız...inş huzurlu, mutlu baharınla eşinle güzel günler paylaşırsınız yeni evinizde canım.. Güle güle oturun inşallah
bu gece kocişimle kayınvaldem geliyor kızlar..yarında nasipse mevludumuz var annemlerde...resım atarım size :)))
ondan sonra bir de giresun'da mevludumuz olcak nasipse...yollar uzak diye herseyımız çifter çifter oluyor bizim..düğünümüzde iki tane olmustu :)) inşallah güzel gecer mevlutlerımız...
Ayy heyecanlıyım yani...kocişimide özledimm valla...burnumda tütüyor...sarılsam yeter
selizcımmm ben sana yazayımm burdaysan eğerr:
Havuçları rendele sarmısakları soy zeytınyağında tava da oldurr
havuçlar ıyıcee olsunnnnn
daha sonra uzerıne sarmısaklı yoğurt yapp
borcama dok havuçları üzerine de sarmısaklı yoğurdu dok ve uzerıne de maydonoz koy
afıyetle yıyın hafıf tam yaz salatasıı zeytınyağlısı
kız canımı çektırdın vallahı bende severım havuc salatasını....
Selizcim aynı seyi pancarla da yapabılırsın..mesela kırmızı pancarı haşlayıp rendele...kırmızımsı hos bır goruntusu olluyor salatada...
Bırde kerevız salatası yedınız mı bılmıyorum ama harıka oluyo...kerevızı çiğ olarak rendelıyorsun sarımsaklı yogurda koyup bolca cevız ıcıne harıka bır karısım ....
offfffffffffff bu alt kattakı komşınun kızı ne edepsız yaaaaaaaaaaaaa mıçını yırtıoo dışardaaaaaaaaMert kağan uyanıo düşünun camlar da kapalıııı borozan gbı sesss ufffffff
pancarı yemedım ama kerevız canım çektı benım de pofffffffffffffffffffffffffff ama bol cevızlı olmalı kıtır kıtır :84::84::84:
Bu gece kocişimle kayınvaldem geliyor kızlar..yarında nasipse mevludumuz var annemlerde...resım atarım size :)))
ondan sonra bir de Giresun'da mevludumuz olcak nasipse...yollar uzak diye herseyımız çifter çifter oluyor bizim..düğünümüzde iki tane olmustu :)) inşallah güzel gecer mevlutlerımız...
ayy heyecanlıyım yani...kocişimide özledimm valla...burnumda tütüyor...sarılsam yeter
psipsikopatııım billah yaparım sensiz olamam derrr senden kaçarımmm....
canım gel seni bizim fahriyle tanıştırayımmmm....GEÇMİŞİ OKUDUYSAN ANLARSIN KİM OLDUĞUNU...YA DA SEN GEL SÖKEYE GÖTÜREYİM SENİ ....AMA OOLMAZ SEN ZIBIDIKLARINA BAKKK..DAHA BUYUCEKLER TEKMELEYECEKLER KOCA KARNINLA DOLANACAKSIN...SEN OTUR OTURDUGUN YERDE ..EGLENME SIRASI BENDE...
hadi gözün aydın canım benimm çok sevindim senin adınaEee kolaymı o kadar ayrı kaldınız nasıl özlemişindir tabi o da sizi özlemiştir
çok kötüsün önce heveslendir sonra yok sen gelme de
Banane banane belki ben o göbekle göbek atmak istiyorum
ayy bende unuttum kuduruklugu be canım :))
kocişim gelıyor bugun çok mutluyum çok özledım onu!!!!
ayyy sabahtan beri ne kaynatmışsınız öle
tinkerrrrr bende eglenmeye gitmek istiyorum yaa kız kıza :84: :84: :84:
saol canım benimmmmmdimi nerelerden nereye geldik hala inanamıyorum çok güzel herşey
inşallah canım bende sizler gibi kucagıma da alacagım günleri görürüm
idilimmmm çok sevindim canım taşınmışsınız...inş huzurlu, mutlu baharınla eşinle güzel günler paylaşırsınız yeni evinizde canım.. güle güle oturun inşallah
selizcımmm ben sana yazayımm burdaysan eğerr:
havuçları rendele sarmısakları soy zeytınyağında tava da oldurr
havuçlar ıyıcee olsunnnnn
daha sonra uzerıne sarmısaklı yoğurt yapp
borcama dok havuçları üzerine de sarmısaklı yoğurdu dok ve uzerıne de maydonoz koy
afıyetle yıyın hafıf tam yaz salatasıı zeytınyağlısı
ay nane bı an hayal ettım koca gobegınle oynadıgını yazın dugunde ege karnımda ben de ne oynamıstım eşim sahneden zor indirmişti şurda doğurcan yeter artık diye
dun de bızım apartmanda usttekıler gece 10 da matkapla iş yapıyorlardı...görgüsüz ınsanlar apartman kulturu yok
evettt
otur kız sen oturdugun yerde ikiz anası seniiiiiiiiiiii
dun de bızım apartmanda usttekıler gece 10 da matkapla iş yapıyorlardı...görgüsüz ınsanlar apartman kulturu yok
of offf bızımust kattakılerı anlatmıorum zaten cnm boşverrrrr
ben de dıyetteyım bılıorsunuz ama hareket yapmam lazım gunun aynı saatlerındeee kas yapmam lazım azcxıkkkk sıkılaşmam lazımmmm ahhh ozellıkle basen bolgemmmmmmyanı yemeğn salçalısı kadının kalçalısı kısmını abartmış bulunmaktayım hahahhahhah
kız oda bişimiiii istanbulda halkalı die bi semt varrrr orda gecekonduları yıkıp toki yaptılar herkezede ev verdilerrr balkonda keçi koyun besliyolardııı balkondan aşagı çöpleri atıyolardıııen sonunda ders verdilerr
konu: apartmanda oturma dersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?