Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
boşver canım komşu milletine aldırmıcan yoksa sinir küpü oluyor insan
topikcenek diyetmi yapıyonuz kızzz ohhh eritin yagları kalçaları

valla kızlarr sımıt dyetı yapıor
ben dıyetısye eşliğinde bır dıyete başladım bakalımmm sıze bıldırım 15de bır gıdıcem kntrole solerım ne kadan kılo verdiğimı ama hareket de şart yanııı

ayyy kızlarr hayalll kuricigim azucukkkk

şimcikkk bi adadayım yemyeşil palmiyeler muz ve hindistan cevizi agaçları falan varrrr uzanmışımm kumaaa gözlerimi kapatmışım gün batımııı bidene kızzz bana masaj yapıyo bende içkimi yudumluyorummm ohhhh nasılda güsel hayal bu yaaaa

Siz öle dedikçe benim daha çok oynayasım gelir kızzzz
Bu tabiride çok sevdim he ikiz anası
kız kesin mi ikizliği biz böle diye diye ikiz değil 4 üz yaptırtcaz sana vallahi

ayyyyyyyyy al o kadını gırtlakla oracıktaaaa ben senin yerinde olsan neler neler derdim heeeeeeeeee madem kendi dogumuyla torununu kıyaslıyo dogduktan sonra sevdirmezdim bile vallaaaaterbiyesiz

ayyyyyyyyy al o kadını gırtlakla oracıktaaaa ben senin yerinde olsan neler neler derdim heeeeeeeeee madem kendi dogumuyla torununu kıyaslıyo dogduktan sonra sevdirmezdim bile vallaaaaterbiyesiz

canım ben bu zamana kadar bir kere olsun saygısızlık bile yapmıs deilim ona karşı ama dün gerçekten hakkatti de sırf eşime kıyamadıgımdan pek bişey diyemedim yoksa eşim olmasa varya gözüm görmez hiçbişeyi açardım agzımı yumardım gözümü

görcek ama varya sevemicek kesinlikle neler edicem neler

ayyyyyyy nebiçim kadın o öyleeee insan sevinmezmi oğlunun baba olmasına nebilimmmm torun baldan tatlıdır derler hiçmi sevmicekkkk yaa nanem bu kadının sana garezimi var yani çekemiyormu insann nebilim sevinirrr surat asmakta neymiş öyleee hakkaten yelizinde dediği gibi aslında sevdirtmicen ama yapamayız biz boşver canm belkide beklemediği için şok olmuştur neiblim sonradan dank etmiştir ilerleyen zamanlarda sana karşı tutumu değişcekmi bakalımmm öff sinir olurum böyle kadınalra

ben yaparım vallaaaa

ama canım sonucta oglunun müjdeli haberini alıyor insan şok olunca bölemi der niye benim annem böle demedi nasıl sevindi kadını görceksin telefonda sanki yıllardır bu haberi bekliyomus gibiydi şenlik var şimdi bizimkilerde agzı kulaklarında hepsinin benden daha heyecanlılar...
ama bide buna bak suratı bi karış asıktı insan bi güzel bişey der dimi demedi ya demedi yani ama kendi bilir görücek gerçekten sevdirmicem ona benden çok çekinecek
valla bu zamana kadar hiç tutumu deişmedi dünkü habere ragmen deişmediyse hiç degizmez canım zaten bi degişme felanda beklemiyorum ondan...

sorma canım bi türlü kabullenemedi beni sürekli ugrasır benimle acayip kıskanıyor oglunu ben böle kıskanclık görmedim ya Allah düşmanımın başına vermesin...

ben gördum oyle kıskançlık hem kaynanamda hem gorumcem dee allahım düşmanımn başına versın dıoru ben dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…