siz öle dedikçe benim daha çok oynayasım gelir kızzzz
bu tabiride çok sevdim he ikiz anası
boşver canım komşu milletine aldırmıcan yoksa sinir küpü oluyor insan
topikcenek diyetmi yapıyonuz kızzz ohhh eritin yagları kalçaları
Ayy bende şimdi kendimi hayal ettimde
Benimde düğünümde arkadaşım gelmişti dogumunada 2 hafta var anam hiç oturmadı millet korktu kız doguracak diye yürekleri agzına geldi milletin ama görcen nasılda oynuyo hiç bakmıyo o göbegine ohh bir sağdan bir soldan
kız kesin mi ikizliği biz böle diye diye ikiz değil 4 üz yaptırtcaz sana vallahiSiz öle dedikçe benim daha çok oynayasım gelir kızzzz
Bu tabiride çok sevdim he ikiz anası
kız oda bişimiiii istanbulda halkalı die bi semt varrrr orda gecekonduları yıkıp toki yaptılar herkezede ev verdilerrr balkonda keçi koyun besliyolardııı balkondan aşagı çöpleri atıyolardıııEn sonunda ders verdilerr
konu: Apartmanda oturma dersi
Ben kaçtım kızlar byyyyy
kız kesin mi ikizliği biz böle diye diye ikiz değil 4 üz yaptırtcaz sana vallahi
Ben kaçtım kızlar byyyyy
ayyyyyyyyy al o kadını gırtlakla oracıktaaaa ben senin yerinde olsan neler neler derdim heeeeeeeeeemadem kendi dogumuyla torununu kıyaslıyo dogduktan sonra sevdirmezdim bile vallaaaa terbiyesiz
şaşırdım cıdden kayınvalıdeneee enteresannn :26::26:
ayyyyyyy nebiçim kadın o öyleeee insan sevinmezmi oğlunun baba olmasına nebilimmmm torun baldan tatlıdır derler hiçmi sevmicekkkk yaa nanem bu kadının sana garezimi var yani çekemiyormu insann nebilim sevinirrr surat asmakta neymiş öyleee hakkaten yelizinde dediği gibi aslında sevdirtmicen ama yapamayız biz boşver canm belkide beklemediği için şok olmuştur neiblim sonradan dank etmiştir ilerleyen zamanlarda sana karşı tutumu değişcekmi bakalımmm öff sinir olurum böyle kadınalra
ayyyyyyy nebiçim kadın o öyleeee insan sevinmezmi oğlunun baba olmasına nebilimmmm torun baldan tatlıdır derler hiçmi sevmicekkkk yaa nanem bu kadının sana garezimi var yani çekemiyormu insann nebilim sevinirrr surat asmakta neymiş öyleee hakkaten yelizinde dediği gibi aslında sevdirtmicen ama yapamayız biz boşver canm belkide beklemediği için şok olmuştur neiblim sonradan dank etmiştir ilerleyen zamanlarda sana karşı tutumu değişcekmi bakalımmm öff sinir olurum böyle kadınalra
sorma canım bi türlü kabullenemedi beni sürekli ugrasır benimle acayip kıskanıyor oglunu ben böle kıskanclık görmedim ya Allah düşmanımın başına vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?