Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar,
bende bu topicte eskilerdenim ama nickimi değiştirdiğim için pek kimse tanımaz beni zaten işyerinde de netimiz kısıtlı olduğu için pek giremiyorum bende yaklaşık 1,5 yıldır istiyorum ama hala gelmedi nazlı meleğim 40 yasin okumaya niyetlendim bugün Allahın izniyle sizlerden de dua isteyecektim kabul buyurursanız 1 tane bile okusanız bana yeter kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış belkide içinizden birinin kabul olur kimbilir p.tesi akşamı bağışlamayı düşünüyorum kalanını var gücümle tamamlarım Allahın izni ile..
okuyabilecek arkadaşlar bana bildirirseniz çok sevinirim..

ben yaparım vallaaaa

hiç şaşırmam canım sen yaparsınnn

yani nekadar ayıp etmiş yaaa insann nebilimm öyle davranırmııı ya tamam anne olarak oğlunu kıskanabilirsin çünkü paylaşmak istemez ama bununda bir sınırı vardır demii insan en kötü güzel bi söz sö yler onuda yapmamaış şiddetleee kınıyorummm
sende acısını çıkar madem nanemmm

slm tatlım hoşgeldin....ben 5 tane okurum senin için
inş dualarımız kabul olunur hiç umudunu yitirme bende 2 yıldır bekliyordum ve sabrımın karşılıgını bu ay aldım inş sende bu mutlulugu yaşarsın canım

canım Allah kabul etsin.. okumak isterdimbende ama daha yeni geldi benim kırmızılar...Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

ewet canım aynen öle bende kınıyorum :)))
çıkarıcam hemde çok pis çıkarıcam :))

canım bende okumak isterdim ama malesef reglim bendeeee.ama biterse ve hala duan yapılmamış olursa okurummm bendeee.allah dualarının karşılıgını veriri işallah sanadaaa

valla çekilecek gibi deil böle insanlar ama böle yaparlarsa kendileri kaybeder bize hiçbişi olmaz

işte ben mesela gorumcemle artık goruşmuyorum bana buyk terbıyesızlık yaptığı için
kaynanamlar da neler neler yaptı ama buyuk dıye sustum ama şuanda resmıyım onlarla da kocam napıosa yapsın ama ben resmıyımmm nı yere kadar alttan al al nereye kadar ağzıma mıçtılar hala onlar haklı kendılerıne gore pıslıklerrr

ayy böleleri kabul etmez suçlu oldugunu onlara göre hep kendileri haklı herşeyi hep onlar biliyolar sen sanki moron yaratılmışsın ayy bide bilmişlik tslamaları beni öldürüyor
boşversene canım en iyisini yapmısın sen resmi olucan her zaman tavrınıda koyucan yeri geldimi bunlara hak getire bölesi

valla hi kızlar benim bu konudaki düşüncem öküzle öküz olucaksınki anlaşabilesinnnnn.bazıları derya onun seviyesine düşemem diye öyle olunca işte sanki korkuyomuşsun gibi bindikçe biniolar tepene bi deliyle akıllı bişi konuşamazsınki deli gibi konuşucanki seni anlasın

aynen öle canım valla çok haklısın

evet nanecim senin hamile haberini aldığım zaman çok sevindim yazılarınızı arada da olsa takip ediyordum tüp bebekti sanırım tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla minişlerini yada minişini diyim
kucağına almayı nasip etsin sana bağışlasın darısı başıma olsun inşallah tamam ozaman nanecim senden 5 alıyorum p.tesi akşamı bağışlayacağım kısmetse ama olur 5 okuyamazsın hiç önemli değil sadece sizlerinde duası olması yeterli benim için yeterki başka ağızlarda adıma dua etsin bu arada ismim ayşegül sen bana bitirdikten sonra msj atarsın ona göre kalanını ben okuyacağım zaten kısmetse çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım okuyan yada okuyamayan herkesten..

kıslar ben daha kaynanamla şimdiye kadar hiç laf sokma olayına girmedim o da bana sokmadı hiç ama görümcemle bir iki laf sokuşlarımız olmuşturr hee kaynanamın bana karşı bi yanlışı oldugu zamanda hemen eşim girdi devreye gerekli konuşmaları yaptı yani biz kötü olmadık daha inşallah olmayızda..görümcemlede kötü olmadım beni üzdüğü yerler çok oldu ama ben karşısına geçipte pek bi laf etmedim hep eşimm ilgilendi o işlerle ama çok şükürki çok kötü bişeyimiz olmadı inşallah olmazda olursa da kendileri bilirr yaniii ben öylekarşılarında konuşan bi gelin değilim içime atarım hep iyiki uzaklaştık yoksa kafayı sıyırırdım yada verem olur çıkardımm

saol canım aminnn inşallah o günleri görmek nasip olur
inşallah sende en kısa zamanda kavusursun melegine ben pztesiye kadar okucam inş
Allah şimdiden kabul etsin diyorum

ne kadar mesafe olursa arada o kadar huzur mutuluk var gerçektende...
kimse kötü olmak tabiki istemez ama yeri geldimi agızlarının payını vermek lazım işte eşin iyi seni koruyor bu çok iyi bişey ezdirmiyor seni onlara karşı takdir ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…