kızlar bu arada doktor beni deilde eşimi aramış
degerim 297 çıkmış doktor haftasına göre degerimin yüksek oldugunu sölemiş ikiz olma ihtimali var pztesi tekrar test yapıcaklarmış
böyle işte kızlar kan testiylede tescillemiş olduk anne adaylıgımızı
günaydınlarrr.... :97: kimse yok ama.... :89:
ben çok bunalım bi hafta sonu geçirdimm...kızlar Allah izin verirse bu hafta taşınıyorum ve ben mutsuzummm.... :26: niyekiiiiiiiiii.....
sanırım korkuyorumm...
eşimle aramıza girmelerinden huzurumuzu kaçırmalarından korkuyorumm...
hafta sonu çok minikte olsa bi sürtüşme yaşadık sevgili kaynvalidemlee...
bide ben memleketimi pek sevmiyorum galibaa...
Rabbim günah yazmasın inşallahhh....
böyle işte kızlarrr...ne istediğimi bilmiyom zannımcaa...
azarlamak laf söylemek serbestt.....
aslında tam olarak istediğin bu değil de ondan mutlu olamıyorsun..sen hem uzakta hem de eşinle bırlıkte olmak ıstıyorsun..ama malesef hersey ıstedıgımız gıbı gıtmıyor..hem ne oldu anlatsana nıye surtustunuz...:26::26:ev mevzusudur muhtemelen...sana tavsıyem canım tecrube konusuyor..erkek mılletı senın yanında sana ne kaadar hak verdıgını solesede annesıne veya baılesıne laf soletmıyor ...yapman gereken tek sey polıtık ol esıne karsı...senı uzduklerınde bunu paylaş esınle ama dır dır seklınde degıl ..ılk evlendıgımızde benım cenem kapanmıyordu kızdıgım seylerı sureklı dıle getırıyordum ...baktım esım de bana karsı gardını alıyo...o yontemı bıraktım ...sız bır arada olacaksınız..kaynanan genelde esını dıdıklıyecek ...yuzune gulecek..benımkı ole yapıyor cunku...sen de onların hatalarını asla kapatma esın herseyı bılsın ama bunları solerken esını yargılayarak degıl onu karsına alma sakın..yanında olsun...sız bırde aynı apartmanda olacaksınız..sımdıden onlemını al derım...yıne de korkma ...cunku erkekler cocuk olduktan sonra aılesıne dah da bı baglanıyor..karısını daha cok sahıplenıyor..biz de ole oldu yani..
canımm ne kadar doğru şeyler yazmışsınn..ama o dediklerini becerecek hatun nerdee.ben hayatta beceremem politik olmayı..kızdıysam söylenirr surat asarımmm...
Olay ne biliyormusunn..kaynanam bizim taşınacağımız eve boyaya gerek yok saten boya sileriz dedi..bende hayır boyayalım dedimm...ısrarla yok temiz diyoo..temiz olsa ne yazarr..istediğim renk değil..iki göz oda..onlarıdamı boyayamıycazz...iki yıl oturucaz orda nasipse.ayrıca bebek gelicekk..en sonunda tamam dedi ama yatak odasını boyamıycakkk..nasıl bişey bu yaaa.ben hayatta gelemem öyle şeyee...
gunaydıngünaydınnn kıslarr hayırlı haftalarrr olsun hepinizee.
elifcimm canımm yazını okudumm ve tinkerde gercekten güzel şeyler söylemiş ama işte bunları uygulamaya gecirmek önemli neyse boşver hiçbişy için canını sımaya değmezz senin şuanda tek düşüneceğin şey karnındaki oğluşunn..
kaynanayıda cok takma zaten verilmesi gereken cevabı sen verirsin..
gunaydin fistiklar!!! nasilsiniz bugun? elif biraz canin sıkkın galiba...anlıyorum seniii başka bir alternatif yok mu? mutlu olmadığını eşine söyledin mi peki?
bahar diş çıkarıyo galibaaaaa kızlarrr
GÜNAYDIN CANIMMM...gunaydin fistiklar!!! nasilsiniz bugun? elif biraz canin sıkkın galiba...anlıyorum seniii başka bir alternatif yok mu? mutlu olmadığını eşine söyledin mi peki?
günaydınnn kıslarr hayırlı haftalarrr olsun hepinizee.
elifcimm canımm yazını okudumm ve tinkerde gercekten güzel şeyler söylemiş ama işte bunları uygulamaya gecirmek önemli neyse boşver hiçbişy için canını sımaya değmezz senin şuanda tek düşüneceğin şey karnındaki oğluşunn..
kaynanayıda cok takma zaten verilmesi gereken cevabı sen verirsin..
günaydınn idilimmmmm hoşgeldinn..gunaydin fistiklar!!! nasilsiniz bugun? elif biraz canin sıkkın galiba...anlıyorum seniii başka bir alternatif yok mu? mutlu olmadığını eşine söyledin mi peki?
gunaydın
evet canım her evliliklerde oluyor ne yazıkki ama boşver sen yinede cok taviz vermee nasıl alıştırısan öyle gidiyo valla kaynana için diyorum bunlarıGÜNAYDIN CANIMM..ARADA OLACAK BÖYLE SÜRTÜŞMELER...SANIRIM ALIŞMAM GEREKECEKK..YOKSA EN UFAK BİŞEYDE KÜPLERWE BİNERSEMM OHOOO İŞİMM İŞŞŞ...
SEN NASILSINN??
Hatçeeeeeeeeeeeee nasılsın kız??? nasıl gidiyo hamilelikkkk???maşallahh 14 haftalık olmuşsunuzzzz
Naneden ne haberrr???
yaaa evet kızlarrrr daha düne kadarrr benim çocuğum olmuyo diye ağlıyordum şimdi kızım doğdu da diş çıkarıyooo
iyiyim idilim sağolll cok şükür 14 haftalık oldukkrabbime şükürr allahım inş. 9 ayıda sağlıklı tamamlamayı nasip etsin.
nanemde iyiyd en son galiba bugün kan değeri tekrarlanıcaktı bugün kesin belli olur ikiz olup olmadığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?