Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

durun bakalımmm..ben bi taşınayımm elif ve maceraları diye dinler durursunuzz...bıkarsınız benden...hatta başka bi topik kurarsını benden habersizz...
şaka bi yana,,hep derimm .çok iyi kadındır arkadaş gibidir ..ama bir araya gelince görücem gerçek kişiliğini..sanırım benimde öğrenmem lazımm böyle ufak tefek şeyleri örf bas etmeyii..eşimin hatrı içinn.yazık arada kalmak istemez nihayetindee... :82:

günaydınnnnn canım hoşgeldinn....
ohh ohh hafta sonu hem gezmeler hemde alışverişler güzel tadını cıkarmışsınn sevindim senin adınaa ee tabi öyle bir hafta sonundan sonra kim çalışmak isterki..

hoşgeldin tatlımmmm.........nasılsınız???? ohh ne güzel gezmişsinizzzzzzzz tadını çıkarrrrr bu son aylarınnn :) sonra bi süre dışarı çıkamıycaksınn kızınla :)

bebişin cinsiyeti kesinleşti mi canım???
hadi inşallah ikizlerii dördüzleriiii olurrr naneminnnnn
yok canımm daha kesinleşmedi 1 hafta sonra kontrolümüz var o zaman belli olur sanırım.:97:
valla nanemin iki yumoşu bölündüyse dördüz olma ihtimalide var tabii.

kızz allah senii emii o kadar olmaz sen merak etmee sen tavrını koyduktan sonra hiçbişeycik diyemezde yapamazda haa belki benimkisi gibi diğer gelinene dert yanar anca
tabiki her kaynananın iyi yanından bakmak gerek ne kadar kötü yanını aklına getirisen o kadar daha falza gıcık oluyo insan ben öyleyim valla.
eşler bu durumda cok arada kalıyoo bazen acıyorum koçişime ama ne yapimm

günaydınn kızlarrrrrrrrrr

dilcim bahar hanım dişmi çıkarıyoooo maşallah onaaaa işallah bian önce atlatırrr

elifcim şimdiden sürtüşmeler başlamış anlaşılan sana tavsiyem sakın kaynananın dedigini yapma eger onun istedigi gibi olursa bu sefer emin ol herşeyine karışmaya başlarrr a dan z ye kadar dedigin gibi iki göz oda .hiç kaynananla inatlaşma sen eşine direk surat asmaden deki bak masraf olmasın diye sıkış tıkış oturucam ben zaten o yüzden boyayalım evimizi tertemiz girelim deee eminim kabul ederrrr

zaten eşler olmasa dalarız saç başşşşşşşşş....
e ama kızdırmasın odaa...oda biliyo ben haklıyımm...
sonrada benimle elifcim canım diye konuşuyoo...
yemezlerrr...

günaydın canımm...
evet evet başladı...
aynen dediğin gibi dedim eşimee.zaten iki göz odaa.kira vermiycezz.e boyasınıda yapıverelim bi zahmet dedimm..oda haklısın yapılcak dedii.hayır kadına diyorumki ben şu rengi istiyorumm inatla bana temiz diyoo..
çok ayıp bişey yaaa..masraf olur diye dedi büyük ihtimal..ücretini ben gelince hallederiz dedim bende...yok..yinede temiz diyo inatlaaaaaaaaaa.............

zaten eşler olmasa dalarız saç başşşşşşşşş....
e ama kızdırmasın odaa...oda biliyo ben haklıyımm...
sonrada benimle elifcim canım diye konuşuyoo...
yemezlerrr...

AYYY elif yemezler lafın çok komiktii....

gülüm tinkerin dediği gibi sen eşine ılımlı şekilde istediklerini söylee hakkatende senden taraflı oluyor ama sinirli sinirli söylersen hemen karşı tarafı destekliyo buna kesinlikle katılıyorummm benimeşimde öyledir... şimdi sen kaynanayla yakın olmadıgından insan ister istemez yakınlaşınca nasıl anlaşırız diye düşünürsün çok ta kafaya takma yoksa taktıkça en basit bir olayı bile büyütürsün..oluruna bırak kendi kurallarından taviz verme...boya konusundada sen haklısın tabikide.. inşallah bi aksilik olmadan geçinir gidersiniz ama sana diyeceğim tek şey şimdiden kendine dert etmee...

herkesee günaydınnn buaradaa

kızlar yaa..bende bi iştahsızlık varr.bütün gün yeme deseler olur diycemmm...
oldumu hiç sizdede....sırf bebek için yiyorummm.korkuyorumm beslenemiycek yavrum diyeee...

bu kaynanaların hemen hemen hepsi bu karışma konusunda aynı sanırım eskiden kendi kaynanaları nederse o oluyomuş yaaaaa içinde kalan herşeyi gelinleri yapınca kıskanıyolar bence.
benimkide aynı yani sana sayfalarca şey yazabilirim inatlaşma konusunda falan hatta en sinir oldugum şey biz evlenirken babam beni istanbula göndermedi eşya bakmaya ben izmirden buzdolabı ve çamaşır makinasını begendim ama cem gitti alt komşularının bi fabrikada akrabası varmış bu ufak çizikleri falan olan ürünlerinden aldı neyse evlendik biz çamaşırı atıyorum bi çıkarıyorum çogu kıyafetimde ufak delikler var kaynanam da dioki o zamanlar çok dolduruyosundur falan diorum yok doldurmuyorum dolduruyosun dio bak aradan 4 sene geçti hala aynısını yapıyo makina bu seferde kaynanam dioki az doldurunca yırtıyo :1

günaydın kızlarrrr
nabersiniz? sabah kanımı verdim geldim öğlen arıcaklar degerin kaç çıktıgını hadi hayırlısı bakalım:)

su'yum canım benim çok teşekkür ederim inş hayırlı saglıklı sıhhatli evlat olur ikiside Allahım isteyen herkese nasip etsinnnnnnnn

yavyummmm bitanem daha gitmeden başlamış sürtüşmeleriniz ıyy bütün kaynanalar böle uyuzmudur ya yaa
canım benim arkadaşların dedigine katılıyorum baştan tavrını nasıl koyarsan aynen öle gider ve tinkerimin dedikleri o kadar dogruki bende aynı politikayı uyguluyorum yoksa başka türlü olmuyor her zaman mutsuz olan sen oluyosun o yüzden azıcık politiklik iyi gelir:))

idilimmm canım baharcık dişmi çıkarıyor maşallah yaa koccaman oldular nasılda büyüyorlar hemen
ayrıca resimlerine bayıldım bayıldımmmmm çok tatlı ısırırım ben onun kollarını bacaklarını

hoşgeldin canımm....hep diyorumm çok iyi kadındır bi kötülüğünü gördüm desem yalan ama bende tahammül edemiyorum iştee haksızlığaa...alttan almayı öğrenmem lazımmm... :82:

Eki Görüntüle 205182 işte benim süslü kızımmmmmmmmmmmmm
kız kocaman olmuş buuu...

ayyyy inada bakk yaaa..neyi iddia ediyosun halaa....

yok canımm..ben zorlasamda taviz veremem sanırımm.ama karşısına geçip çatır çatırda konuşamam....iş eşimde bitiyorr..çok kızdırırsa fuçut çorabı almam hergece paçalı donlan yatarım görür gününü....

Kızlar yazdım ama hata verdi sanırımm...ben çok iştahsızımm..bütün gün yemesem idare edicem yanii..olabilirmi böyle bişeyy...duydunuzmu.yavrumu besleyemiycem diye korkuyorumm...

selam canım...nasılsın hadi bakalım guzel çıkar sonuçlar ınsallah 4 üz beşiz...bu arada aileler öğrendi mi sevinmişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…