Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yazdım ama hata verdi sanırımm...ben çok iştahsızımm..bütün gün yemesem idare edicem yanii..olabilirmi böyle bişeyy...duydunuzmu.yavrumu besleyemiycem diye korkuyorumm...

vallahi ben ole hıc olmadıgımdan Ama senınkı psıkolojık olabılır canım yalnızsın yemek ıstememenı anlıyorum...ama zorla kendını...benım iştahım hiç ama hiç kesılmedıgınden homili gırtlak yıyom..yavrun beslenır temel seylerı lırsan sorun olmaz..ama dıkkat et ok..tasınma stresı de yapmıs olabılır

Kızlar yazdım ama hata verdi sanırımm...ben çok iştahsızımm..bütün gün yemesem idare edicem yanii..olabilirmi böyle bişeyy...duydunuzmu.yavrumu besleyemiycem diye korkuyorumm...

canım kendini zorla biraz hiç yemesen olmaz bebişin senin yediklerinle besleniyor unutma
bu aralar stres yaptın heralde kendine o yüzden iştahında kalmadı...ama canım muhakkak yemelisin hafif şeyler ye azar azar ye ama sık sık yemeye çalış tamam canım

selam canım...nasılsın hadi bakalım guzel çıkar sonuçlar ınsallah 4 üz beşiz...bu arada aileler öğrendi mi sevinmişlerdir

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
inşallah bakalım öğlen arıcaklar
ewet ailelere söledik annem o kadar sevindiki benden dahaheyecanlı şuan canım annem benim ya
ama kayınvalidemin tepkisini bi görseydin kadını oracıkta bogardın valla ama görücek torununu sevemicek

yi bacım yii...
Sözüm varr..allah nasip ederse alcam doğumdan sonraa...

Evet nanemm..kaynanan naptı duyuncaa.cuma günü yazmışsın silmişsinn.olumsuz bişeyler olmuş sanırımmm... Ne dediiiiiiii...

ayyy elifff bi an seni hayal ettım de fileli futuç çorabınla ama ağa da bırsey yok Yaprak koyarsın artık....ooof ben gıyemem ole bırsey ya....

:26::26::26:deli mi ne sevinmedi mi yoksa...allah allah

bende bikaç gün öncesine kadar çok güzel yiyordum ama şimdi tık yokk..geceleri kalkıp bişeyler yerdim..oda gitti...evet stres yapmış olabilirr.hafta sonuu bunalımdaydım resmenn...iştahım ondan gitti belkidee...
düzelir inşallahh...

öyle yapıyım canımm...az az gıdalı yemeye çalışıyımm...yaz geldi ya benim gözüm meyveden başka bişey görmez artıkkk...

ya nededi yaaaa..Allahım ne saçmaa..çocuğun olsa surat asıyoo..olmasa niye olmuyooooooo........

ayyy elifff bi an seni hayal ettım de fileli futuç çorabınla ama ağa da bırsey yok Yaprak koyarsın artık....ooof ben gıyemem ole bırsey ya....

ayy neslii.. hayal etme bencede..çünkü ben sittin sene giripte bi mağazaya alamam öyle bişeyy...ve giyememde heraldee... baya iddialı onlarr...
jartiyer alırım bacımm.olmamıı...

Kızlar elif bunalım dedi de.aklıma geldi ben dün çok kötüydüm yaaa...

Evde bır sıkıldım kı gormeyın bır de eşime kızmıstım hatırlamıyom bıle haaa bakkaldan bana kola almadı diye
Neyse bahane ya..yemek yaparken raftakı yarım şişe şarabı fondıp yaptım aç karna sırf esıme kzızdım dıye..ama ben ıkı dk ya nasıl sarhos olsum anlatamam...böle bırsey bılmıyorum esıme kafa tutuyom falan...allahtan ege uyuyordu...ama bı guluyom bı aglıyom:89::89::89::89::89::89::89::89:esım gulunce ona kızıyom...anlatıyo da voleybol maçı ızlıyormus kızlara ne bakıyon dıye agmaısımsonra esım yataga yatırdı beni...lavaboya kadar gıttı geldı ben yatakta anadan dogma kalmısım...kendım yapmısım hatırlmıyom..yalvarmısım resmen gel diye..oda ege nolcak falan dedıysede dınlememısım..atlarım pencereden dıyormusum...sonra oda benkullanmış...kirletildimmmm dermişimmneyse kızlar uyudum uyandım ama naıl baş ağrısı bende anlatamam hala daha da kendımde degılım gece boyunca karabasanlar gordum korkuttular benı ....bugunden itibaren de içkiye tövbeliyim...asla uzun bır sure belkıde hıcc ııcmeyecegım ya..en azından sarhosluk derecesınde..esım tek kelımeyle rezıldın diyo...bır de yatakta neler neler solemısım ona...anlattı sabahta yerın dıbıne gırdım...bana ıckı yaramıyor kımseye zaten yaradıgı gorulmemıstır ama ..artık çok sogudum ...yeşilaycıyım bu vakittt

yi bacım yii...
Sözüm varr..allah nasip ederse alcam doğumdan sonraa...

Evet nanemm..kaynanan naptı duyuncaa.cuma günü yazmışsın silmişsinn.olumsuz bişeyler olmuş sanırımmm... Ne dediiiiiiii...

wuuuuuuuuuu ateşli geceler beni bekliyor diyosun yaniiiii

Son düzenleme:

ben de al benden de o kadar anca sarhoşsam gıyerım onu da ters mers gıyerım rezıl olurum

ayy kızlarrr hafta sonu sebamedin kreimin alıyım dedim kendimee.cildim çok kötü olduu.kızardı..benek benek bişeyler çıktı...42 liraya aldımm.anammm biraz ilerde bi yerde kampanyadaymışş..28lira....
cuk oturdu içime beeehh...

BİRDEN İÇMİŞSİN ŞEKERİM EE TABİ BİDE SİNİR VARMIŞ TUZ BİBER OLMUŞ KENDİNİ KAYBEDECEK KADAR SARHOŞ OLMANA
ben seviorum içmeyi yaaaaa tabi kendimi kaybetmeyi sevmiorum tam kıvamında içeceksinki yumuşacık oluccaksın böleee :))) pamuk şeker gibimmm

anaaa inanmıyorum bu kadar da beli edilmez yani...ama çok ayıp bu sonuçta harıka bır olay gerceklesmıs dunyaya canının canı gelıyor ve kaynanaya bak sen..abboooo...allah sabır versın canım...bolelerı doguncada elınden bırakmaz gorursun sen...yazık esıne ya sevını kursagında kalmısır tup bebekten haberlerı yokmuydu da...

ben cozurttum resmen yaniii...

ayy tinker alemsin heee yaprak koyarmış Allahım yarabbim nerden gelir

senin kesin stresten iştahın kesildi canım çok düşünmemeye çalış stres yapmaki iştahın kapanmasın

içince kuduruklugunda tavan yapmış baksana
tinkerrrrr bayılıyorum senin şu yaptıklarına valla yaaa bir numarasın

ben de al benden de o kadar anca sarhoşsam gıyerım onu da ters mers gıyerım rezıl olurum

ben cozurttum resmen yaniii...

bencede bencedeee ama şarabı iyi içmişsin yaaaa valla hayatta içemedigim tek içki şaraptır benim anca doluca beyaz olucakta bi kadeh içicem
bira şarap hamallık resmen yaa baş agrısı falan offf fenaaaa içiceksen ya karaında rakı yada vodka içiceksin :)))))))))

Benim daha giymediğim geceliklerim falan var düşünnn...rahat şeylerle yatarımm...ama itiraf ediyimm eşimi her şekilde kudurturumm...

naneeeeeeeeee şokk oldummmmmmmmm....sinir oldummmmmmmmm....gıcık oldummmmm....yuhhhhhhhhhhh diyorummm.....

oy oy oyyy piyasa araştırması şart canım böle şeylerde tutturabilene valla tam kazıkçı bunlar

......................

Son düzenleme:

rahibe teresayım diye geçinene bakın hele wuuuuu

............

Son düzenleme:

ayy nesliii koptummm... şakamı yapıyor acaba bile dedim içimdennn...
şaka gibisinnnnnn...
Içki içmen eşine yaradı desenee....
Eşinin dilinden uzuuuuuuuun bi süre kurtulamazsın artıkkk...
Ama hakediyosun yaniiiiii....

kız vallahi olaykadınım ama anladımki benden geçmiş içki işi...
eveeet bırde ustune ne ıcsem basım daha da dondu mayalarmıs ya mıdede...sarabın sarhoşlugu hakketten rezıl ...doluca öküz gözüydü cicim...öküzün gözünu gördüm nihayet

evet ya kesınlıkle...aman canım yarın oburgun karnın buyudu mu dıkkat et de oku bol bol yanına gıderken nazarı degmesın kıskancın..hay allahım ya..nasıl anne olmuş bunlar yada o duygudan nasıbını alamamıski..bole bırolaya sevınemıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…