ayy nesliii koptummm...şakamı yapıyor acaba bile dedim içimdennn...
şaka gibisinnnnnn...
ıçki içmen eşine yaradı desenee....
Eşinin dilinden uzuuuuuuuun bi süre kurtulamazsın artıkkk...
Ama hakediyosun yaniiiiii....
kız vallahi olaykadınım ama anladımki benden geçmiş içki işi...
eveeet bırde ustune ne ıcsem basım daha da dondu mayalarmıs ya mıdede...sarabın sarhoşlugu hakketten rezıl ...doluca öküz gözüydü cicim...öküzün gözünu gördüm nihayet
evet ya kesınlıkle...aman canım yarın oburgun karnın buyudu mu dıkkat et de oku bol bol yanına gıderken nazarı degmesın kıskancın..hay allahım ya..nasıl anne olmuş bunlar yada o duygudan nasıbını alamamıski..bole bırolaya sevınemıyo
kız vallahi olaykadınım ama anladımki benden geçmiş içki işi...
eveeet bırde ustune ne ıcsem basım daha da dondu mayalarmıs ya mıdede...sarabın sarhoşlugu hakketten rezıl ...doluca öküz gözüydü cicim...öküzün gözünu gördüm nihayet
evet ya kesınlıkle...aman canım yarın oburgun karnın buyudu mu dıkkat et de oku bol bol yanına gıderken nazarı degmesın kıskancın..hay allahım ya..nasıl anne olmuş bunlar yada o duygudan nasıbını alamamıski..bole bırolaya sevınemıyo
eveeetttttt....güzelmiydi bari diyom ona....evet diyo işime gelmedi değil hani diyo...resmen beni kullandı yaaaaa Nuri alçoooooooo misaliiii.....:89::89::89::89::89:birde sölediklerimi duysanız resmen o yolun yolcusu dersiniz kendime inanamadım...
valla ölesin şekerim her anın bir olay sende yok yok yani
Ewet canım bende öle yapmayı düşünüyorum belli olmaz bunlara nolur nolmaz ben tedbirimi alayımda gerisi allahın takdiri...
Bilmiyorum valla canım insan düşmanı dahi olsa sevinir böyle bir olaya bunlarda ruh yok canım ruh
evet canım benım sut yok denecek kadar azaldı egede pek yuzune bakmıyo ama dun ınat ya habıre memelerıme yapıştı ..çok pişman oldum..bugun sağcam..yenisini içireyim çocuguma...selam canlar nasılsınız
tinkercim koparrdın beni ya. Ne kadar güldüm ya. Demek içkidin dozu kactı.. Ay bende cok özledim ama emziriyom ya o yüzden uzun süredir yesilay cıyım.
ya kızlarr size bişiy danışmak istiyorummm.
Zeytini onu çok sevecek birisine versemmi vermesemmi çok kararsız kaldım açıkçası bi arkadaşımın amcası 47 yaşında bekar ve home ofisi var bahçeli hemde ve adam bekar hayvanları aşırı seviyo istnbul çerkezköyde bize çok uzak degil istedigim zaman gidip görebilicem.
Yani gözümün hiç bi şekilde arkada kalmıycagı birisi hatta bi kere buna biri bi köpek vermiş ayagı yaraymış 2 sene bakmış bu adam iyileştirmiş bütün masraflarıyla ilgilenmiş falan 2 sene sonra sahipleri gelip almış adam o kadar üzülmüşki istanbulun içine taşınıyomuş nerdeyse işini gücünü bırakıp.
şimdi ben zeytin için çok üzülüyorumBütün gün evde yanlız kalıyo cem deseniz sürekli vır vır konuşup duruyo zaten hatta bazen vuruyo bile Hayvana işkence ettigimi düşünmeye başladım ama bi yandanda o kadar küçükken aldımki onu biberonlarla besledim ben ona oda bana çok alıştı ne yapıcam bennn
evet canım benım sut yok denecek kadar azaldı egede pek yuzune bakmıyo ama dun ınat ya habıre memelerıme yapıştı ..çok pişman oldum..bugun sağcam..yenisini içireyim çocuguma...
mantıklı olanı yap canım arada gor yıne ama orda daha huzurlu olucaksa ver..bak esınde anladıgım kadarıyla pek ıstemıyo...belı o gıderse farklılasır hersey yolunda gıtmeyen seyler de duzelebılır bence cem zeytıne olan ılgını kıskanıyor ondan bırazda bu tepkıyı verıyor hayvana...
evet canım benım sut yok denecek kadar azaldı egede pek yuzune bakmıyo ama dun ınat ya habıre memelerıme yapıştı ..çok pişman oldum..bugun sağcam..yenisini içireyim çocuguma...
Mantıklı olanı yap canım arada gor yıne ama orda daha huzurlu olucaksa ver..bak esınde anladıgım kadarıyla pek ıstemıyo...belı o gıderse farklılasır hersey yolunda gıtmeyen seyler de duzelebılır bence cem zeytıne olan ılgını kıskanıyor ondan bırazda bu tepkıyı verıyor hayvana...
selammm larrrr ayyy ben o kollardan ısırırım havalar iyi galiba burada daha kısa kollu bilem giyemedikEki Görüntüle 205182 işte benim süslü kızımmmmmmmmmmmmm
canım bi türlü karar veremedimama inan onun gittigini evde olmadıgını görmek beni bunalıma sokucak çok zor bi köpek zeytin aslında çok akıllı ama ttam bi inatçı yanı zamanda ona okadar alıştımki anlatamıyorumm ceme gelince onun derdi başka geliyo bana ben onun degişecegine hiç ama hiç inanmıyorum o yüzden kararım zeytini vermek bile olsa kesinlikle bu cem yüzünden olmuycak o kendi hayatında ben kendi hayatımdayım onun tek dertleri gelip ona sırnaşması annesinin köpek yüzünden bize gelmemesi beni düşünüyomuş gibi yapıyo ama hiç alakası yok bence.ben hayatımda bi kere bi hayvanı terkettim ve hala aşırı derecede vicdan azabı duyuyorum ki terkettigimde abartmıyorum sana sarhoş dolaştım kaç ay sürekli agladım şimdi düşünüyorum zeytini versem onu ben aldım foçadan getirdim ve o hayvan bana alıştı sarılıyo inanmazsınız belki ama öpücük ver diyince dudagını uzatıyo ben onun iyiligini düşünerek vericem belki ama o bunu anlıyamıycakki terk ettigimi düşünücek acı çekicek hayvanlar böyle çünkü
mutlaka kullan güneş koruyuculudur inşallah hamileyken güneş lekeleri çok olur bilirsin ama kalıcı da oluyor güneş korumasız dolaşmaayy kızlarrr hafta sonu sebamedin kreimin alıyım dedim kendimee.cildim çok kötü olduu.kızardı..benek benek bişeyler çıktı...42 liraya aldımm.anammm biraz ilerde bi yerde kampanyadaymışş..28lira....
cuk oturdu içime beeehh...
yaaa ...tüh ya...ama ebeveynlik fedakarlık ister..senın yanında mutsuz olacagına orda mutlu olur dıycem ama zor işte..kızmadem bu kadar hassassın hayvan besleme bence...daha çok yıpranacaksın..cem umutsuz vaka dıyorsan...bu sefer yalnız kalıcaksın evde ay ne bıleyım ...bende kararsız kaldım...
eveeetttttt....güzelmiydi bari diyom ona....evet diyo işime gelmedi değil hani diyo...resmen beni kullandı yaaaaa Nuri alçoooooooo misaliiii.....:89::89::89::89::89:birde sölediklerimi duysanız resmen o yolun yolcusu dersiniz kendime inanamadım...
ya kızlarr size bişiy danışmak istiyorummm.
zeytini onu çok sevecek birisine versemmi vermesemmi çok kararsız kaldım açıkçası bi arkadaşımın amcası 47 yaşında bekar ve home ofisi var bahçeli hemde ve adam bekar hayvanları aşırı seviyo istnbul çerkezköyde bize çok uzak degil istedigim zaman gidip görebilicem.
yani gözümün hiç bi şekilde arkada kalmıycagı birisi hatta bi kere buna biri bi köpek vermiş ayagı yaraymış 2 sene bakmış bu adam iyileştirmiş bütün masraflarıyla ilgilenmiş falan 2 sene sonra sahipleri gelip almış adam o kadar üzülmüşki istanbulun içine taşınıyomuş nerdeyse işini gücünü bırakıp.
şimdi ben zeytin için çok üzülüyorumbütün gün evde yanlız kalıyo cem deseniz sürekli vır vır konuşup duruyo zaten hatta bazen vuruyo bile hayvana işkence ettigimi düşünmeye başladım ama bi yandanda o kadar küçükken aldımki onu biberonlarla besledim ben ona oda bana çok alıştı ne yapıcam bennn
mutlaka kullan güneş koruyuculudur inşallah hamileyken güneş lekeleri çok olur bilirsin ama kalıcı da oluyor güneş korumasız dolaşma
ben bide beyaz tenliyimmm...kesin kullanmam lazımm..
almadın mı daha kıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?