Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
offff hadi muhabbet edelim yaa beden eğitimi dersimiz..çocuklar aldıgım mınık potada basket oynuyo..badminton frezzbee ...beachball da aldım ..nasıl mutlu mutlu oynuyorlar...ben de azcık oynadım ama başım döndü malum akşamdan kalma bi etki var üzerimde:89::89::89:

ayy rezilll...
Yalnız nesli bundan sonra kocanı reddedersen adam yolunu biliyoo..biraz meyve suyu verir sana çaktırmadannn....sonra bizimki süt dökmüş kediye dönerrr...

ayy rezilll...
Yalnız nesli bundan sonra kocanı reddedersen adam yolunu biliyoo..biraz meyve suyu verir sana çaktırmadannn....sonra bizimki süt dökmüş kediye dönerrr...

kaçcak yer aramasın sonra...vahşi bir yapıya bürünüyormuşum baksana

kızz 3 aylara girdik azıcık tut kendini içki falan ııı

ayyy nesliii şaka bi yanadaa ertesi gün eşinin seninle dalga geçmesii kötü yaaa yani insan rezil olurr demi :78::78:

sabahtan çok yoğundum günaydın deyip çıktım anca fırsatım oldu geçmişi okuyum dedim bayağı bişeyler yazmışsınız okuyamadım daa
ee ne var ne yok herkesler iyi mi

yani evett..başka ne olabilirkiiiiiiiiiiiii..........
yani .....
ayyy nesliii şaka bi yanadaa ertesi gün eşinin seninle dalga geçmesii kötü yaaa Yani insan rezil olurr demi :78::78:

evet baya utandım....ama pis pis gülmesi bile yetiyo....tanıyamadım karımı diyo karsımda nesli degıl de bi asu bi mehtap vardı diyo manyak:84::84::84:

yani .....

evet baya utandım....ama pis pis gülmesi bile yetiyo....tanıyamadım karımı diyo karsımda nesli degıl de bi asu bi mehtap vardı diyo manyak:84::84::84:

ayyyy çokkötüyaaaaaaaaaaaa neyseki evdeymişsniz dışarıda olsan nolcaktııı gerçi hoş atlamazdın herifin üstünede busefer başka şeyler yapardınn... anamm bu sarhoşluk rezil bişe yaa

film gibisin yaaa.... ay bizimkininde hoşuna giderrdi ben böyle bişey yapsammm..bayılır hattaa...biraz kütüküm yaa ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…