dedim ya aldım diyee...
Hatta ben 42 ye aldım 3 adım ilerde kampanyadaymış 28 dii.kazık yidimmm... :84:
offff hadi muhabbet edelim yaa beden eğitimi dersimiz..çocuklar aldıgım mınık potada basket oynuyo..badminton frezzbee ...beachball da aldım ..nasıl mutlu mutlu oynuyorlar...ben de azcık oynadım ama başım döndü malum akşamdan kalma bi etki var üzerimde:89::89::89:
ayy rezilll...
Yalnız nesli bundan sonra kocanı reddedersen adam yolunu biliyoo..biraz meyve suyu verir sana çaktırmadannn....sonra bizimki süt dökmüş kediye dönerrr...
kaçcak yer aramasın sonra...vahşi bir yapıya bürünüyormuşum baksana
kaçcak yer aramasın sonra...vahşi bir yapıya bürünüyormuşum baksana
kızz 3 aylara girdik azıcık tut kendini içki falan ıııoffff hadi muhabbet edelim yaa beden eğitimi dersimiz..çocuklar aldıgım mınık potada basket oynuyo..badminton frezzbee ...beachball da aldım ..nasıl mutlu mutlu oynuyorlar...ben de azcık oynadım ama başım döndü malum akşamdan kalma bi etki var üzerimde:89::89::89:
neler söledigini çok mrak ettimm mennnnnnnnn
kızz 3 aylara girdik azıcık tut kendini içki falan ııı
neler söledigini çok mrak ettimm mennnnnnnnn
bende bende bendeeeeeeeeeeeee
bu bahsi kapatalım nitfennnnn
Aşkım canım falan yaniiiiii ne olabilirki
bu bahsi kapatalım nitfennnnn
Aşkım canım falan yaniiiiii ne olabilirki
ay kızlarrrrr
üzülme yavrummm...seni bu durumlara düşürenler utansınn..o colayı alsaymış eşinn.bunların hiç biri yaşanmıycakmışşşşşşşş....
ay nesli bide kendimi atarım camdan demişin yaaaaaaaaa......allahımmmmmm...
yani .....yani evett..başka ne olabilirkiiiiiiiiiiiii..........
ayyy nesliii şaka bi yanadaa ertesi gün eşinin seninle dalga geçmesii kötü yaaaYani insan rezil olurr demi :78::78:
yani .....
evet baya utandım....ama pis pis gülmesi bile yetiyo....tanıyamadım karımı diyo karsımda nesli degıl de bi asu bi mehtap vardı diyo manyak:84::84::84:
evet baya utandım....ama pis pis gülmesi bile yetiyo....tanıyamadım karımı diyo karsımda nesli degıl de bi asu bi mehtap vardı diyo manyak:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?