ayyyy çokkötüyaaaaaaaaaaaaNeyseki evdeymişsniz dışarıda olsan nolcaktııı gerçi hoş atlamazdın herifin üstünede busefer başka şeyler yapardınn... Anamm bu sarhoşluk rezil bişe yaa
ben dışarda içmem ki bu derece ...o kadan da değil yaneeeee:76::76:
Film gibisin yaaa.... Ay bizimkininde hoşuna giderrdi ben böyle bişey yapsammm..bayılır hattaa...biraz kütüküm yaa ben...
neslii sen neymişsin yaaaaaa :)))) ''bi asu bi mehtap vardı''Hahahahah neslii öldüm gülmektennn
mrb kızlarr nabersinizz napıyosnz bakalımmm :)
tinkerrrr öldüm gülmektennnn naaptın sen yaaa
Yelizzzzz iyicee düşünn ikinizde nasıl mutlu olucaksanız öyle yappp
bosver zorlama hayatım senınkı her yol kudurkmus zaten ne gerek var bole de ıyı öle de....sen fücüt çorabını al...yada alma bak ...gıt pentı corap al...fılelı..arasını yırt...bedenıne buyuk al da ıyıce cektır yukarı..ustlerden de ıple askı yap...al sana fücut çorabıııya şu derya baykala önerelim biraz bu yönde yaratıcı olsun demi
canım şimdilik kararım vermemektn yana kullandım o giderse bomboş olucak hayatım ve o onun iyiligi için bıraktıgımı anlamayacak onu terk ettigimi düşünücek ki buna bi hakkım yok yaniii şimdilik benimle kuzucummmmmrb kızlarr nabersinizz napıyosnz bakalımmm :)
tinkerrrr öldüm gülmektennnn naaptın sen yaaa
yelizzzzz iyicee düşünn ikinizde nasıl mutlu olucaksanız öyle yappp
meloşşşşşşşş nasılsınızzz???? elif kız ne yapıyooo?
kendimce sapıtmışım hayatım bırdaha olmayacak aslaaaaaaaaa
canım şimdilik kararım vermemektn yana kullandım o giderse bomboş olucak hayatım ve o onun iyiligi için bıraktıgımı anlamayacak onu terk ettigimi düşünücek ki buna bi hakkım yok yaniii şimdilik benimle kuzucummmm
hoşgeldin bu aradaaa
bosver zorlama hayatım senınkı her yol kudurkmus zaten ne gerek var bole de ıyı öle de....sen fücüt çorabını al...yada alma bak ...gıt pentı corap al...fılelı..arasını yırt...bedenıne buyuk al da ıyıce cektır yukarı..ustlerden de ıple askı yap...al sana fücut çorabıııya şu derya baykala önerelim biraz bu yönde yaratıcı olsun demi
güle güleeee:80::80::80::80:Ben kaçtım kızlar esım gelmıs
byyyyyssss
oooovvv.yavrum benimm.ne fikirler var sendee...sen program yapsan reytıngleri alt üst edersinn...
eşime diyorumki dr.a gidicem diycemm...''''doktor beyy eşime öyle bi ilaç yazınkii..önünden çıplak geçsem aa hanım üşiyceksinn üstünü giy''''' demek olsunnn....
eşim gülüyoo..sence öyle bi ihtimal varmı diyeee...
iiimmm idillll saolasınnnn elifte iyi çok şükürrr uyuyoo şimdiii
sen nasılsınn baharcık nasılll ??
yeni eviniz hayırlı olsunn mutlu mesut oturun inş..
sağol canımm...bahar iyi elif gibi o da uyuyo :) mamasını yedii bal kabağıı yedirdim çok seviyo sonra bir de sütttt hop yatağa mışıl mışıl uyuyoo...kontrole götürmek istiyordum ama dışarda fırtına kopuyo...
kız meloşşş bahar diş çıkarıyo sanki yaaa...bir iki güne kalmaz herhaldeee bembeyaz oldu alt kısmıı hep bişeyler kemirmek istiyooo salyaları akıyoo...elif de var mı böyle şeyler..erken değil mi yaa? 6 ayı bitirmedi bahar...
hımm canım elifinde bayağıdır öle beyazz ve herşeyi kemiriyoo ama daha diş fln yokk erken değil her bebekte farklılık gösteriyoo kaşıntı 3. aydan itibaren başlıyomuş ama işte ne zmn çıkar belli deil dayımın kızının 4. ayında çıktı dişi yani erken deil :)
idilll bal kabağınıı ne şekilde veriysosun ??
ya oyleee benim yigenim bahardan 9 gun sonra dogdu ve iki disi var su an :)
canim ben hep hazir aliyorumm püre seklindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?