Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aşırı sıcak ama yağmur yağıyooo 3 gündür havayı soğutmuyo...
sen hala emziriyorsun dimi elifi...bahar hanımmm bıraktı anne sütünü bir ay oldu nerdeyse

evett emiyo elif halaa ek gıdalara geçicezz ama emmeye devam tabikiii inş. bölede devam eder de emerr sende canını sıkmaa artıkk yine 5 ay emzirdinnn bebein anne sütü aldıı üzülmee sende böyle devam edersinn

kızlarrr ben bi blog oluşturmak istiyorum hem oje hemde ne biliyim makyaj yemek ev dekorasyon falan paylaşıcam hadi bana isim bulunnnnnnnn

slm canım neler yaptın yineee

hoşgeldinnn anaammm sende pek hamaratsınnn yauuu ne işlerr yaptın bugünnn ??

ayyy netım koptu yenı geldı daha

ne yapabılırımkı mert le ılgılen emzır meyve ver emzır yedır uyut yemek yap çamaşırı as snra topla tualet banyo yu cıfledımmm ama canm çıktı utulerım kaldı dahaaa offffffffffffff ev hanımı olmaz ne zormuş yaa

kızlarrr ben bi blog oluşturmak istiyorum hem oje hemde ne biliyim makyaj yemek ev dekorasyon falan paylaşıcam hadi bana isim bulunnnnnnnn

yelizin güzellik merkezi diicektim ama yemek ev dekorasyonda varmışş hımmm düşüniimm bakiiimmmm

eheueheu çok güldüm tinker yaaa

valla pazar akşamı kola yüzünden bizde kocişle takıştık

bırer bardak kolamız vardı yemek yıyoduk beyfendı kendınınkını ıctı

yudum yudm benımkınıde ıctı kolaya bı uzandım kola yok bitmiş

sen napiyosun ya ne dğşüncesiz adamsın boğazıma diizldi diyerekten bi küstüm bütün gece hemde

sabah da dioki bi kola için bu yapılırmı yaa diyo hıh banane

insna bi düşünecek yaa çok pis sinir oldum yani evde olaydı kafa yapacak bişey

normalde içmem ama içerdim heralde

kola satıştan kaldırılsın yuvaları sarsıyor

demek sizde koladan atıştınız...hakketten de kola ya bak sen..ne kadar degerlı hele de sısenın dıbınde kalmıs kola nasıl da kıymetlıdır...ne koyuyorlarsa ıcıne adamı müptela yapıyor...aman icme canım ben tövbelıyım agzınla ıcmeyı bılemeyenın sonu kotu cunku

günaydınlarrrr ülkemin güzel ve özel kadınlarııııı...güzel hoş sohbetli bir gün dileğiyle....
bugün ege tam 9 aylık oldu...10.ayımıza girdik..3 ay sonra 1 yaş..minik oğlum büyüyor

Kepeleklerim gunaaaadıııııııııııııııııııınnnnn dün yine minnakımı 4D'de izledik hiç çıkmak istemedim tam 56 mm olmuş , düşününce küçücük bişey ama elleri ayakları, ağzı burnu gözü kulakları herşeysi var sanırım bi de kukusu var ama gıcık 4D doktoru uyuzluk etti gene söylemedi anca 1 ay sonra diyo hala sinir :84: kendi doktorcum da bacaklarını aralayamadı bitürlü ama biz evde 4D videosunu izlerken bacak arasına baktık dümdüzdüüüüüüüüüü ay kızım olacak inşallah rüyalarımda hep oğlan gördüğüm için oğlan diyodum ama kız olmasını çok istiyorum yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…