aşırı sıcak ama yağmur yağıyooo 3 gündür havayı soğutmuyo...
sen hala emziriyorsun dimi elifi...bahar hanımmm bıraktı anne sütünü bir ay oldu nerdeyse
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oldum yaaaaaaaaaaaaaa çok yoruldummm
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oldum yaaaaaaaaaaaaaa çok yoruldummm
yeliiiizzzzz napıossnnn ????
ii tatlım napıyım sıkılıyorumsen napıosun
slm canım neler yaptın yineee
hoşgeldinnn anaammm sende pek hamaratsınnn yauuu ne işlerr yaptın bugünnn ??
kızlarrr ben bi blog oluşturmak istiyorum hem oje hemde ne biliyim makyaj yemek ev dekorasyon falan paylaşıcam hadi bana isim bulunnnnnnnn
Kızlar elif bunalım dedi de.aklıma geldi ben dün çok kötüydüm yaaa...
Evde bır sıkıldım kı gormeyın bır de eşime kızmıstım hatırlamıyom bıle haaa bakkaldan bana kola almadı diye
Neyse bahane ya..yemek yaparken raftakı yarım şişe şarabı fondıp yaptım aç karna sırf esıme kzızdım dıye..ama ben ıkı dk ya nasıl sarhos olsum anlatamam...böle bırsey bılmıyorum esıme kafa tutuyom falan...allahtan ege uyuyordu...ama bı guluyom bı aglıyom:89::89::89::89::89::89::89::89:esım gulunce ona kızıyom...anlatıyo da voleybol maçı ızlıyormus kızlara ne bakıyon dıye agmaısımsonra esım yataga yatırdı beni...lavaboya kadar gıttı geldı ben yatakta anadan dogma kalmısım...kendım yapmısım hatırlmıyom..yalvarmısım resmen gel diye..oda ege nolcak falan dedıysede dınlememısım..atlarım pencereden dıyormusum... sonra oda benkullanmış... kirletildimmmm dermişimm neyse kızlar uyudum uyandım ama naıl baş ağrısı bende anlatamam hala daha da kendımde degılım gece boyunca karabasanlar gordum korkuttular benı ....bugunden itibaren de içkiye tövbeliyim...asla uzun bır sure belkıde hıcc ııcmeyecegım ya..en azından sarhosluk derecesınde..esım tek kelımeyle rezıldın diyo...bır de yatakta neler neler solemısım ona...anlattı sabahta yerın dıbıne gırdım...bana ıckı yaramıyor kımseye zaten yaradıgı gorulmemıstır ama ..artık çok sogudum ...yeşilaycıyım bu vakittt
eheueheu çok güldüm tinker yaaa
valla pazar akşamı kola yüzünden bizde kocişle takıştık
bırer bardak kolamız vardı yemek yıyoduk beyfendı kendınınkını ıctı
yudum yudm benımkınıde ıctı kolaya bı uzandım kola yok bitmiş
sen napiyosun ya ne dğşüncesiz adamsın boğazıma diizldi diyerekten bi küstüm bütün gece hemde
sabah da dioki bi kola için bu yapılırmı yaa diyo hıh banane
insna bi düşünecek yaa çok pis sinir oldum yani evde olaydı kafa yapacak bişey
normalde içmem ama içerdim heralde
kola satıştan kaldırılsın yuvaları sarsıyor
ooof nihat gene kaldı ..pabucumun lider ruhlusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?