yahu çocuk büyüyo iştee.daha ne istiyosunn..allahım yarabbimmm...günaydınlarrrr ülkemin güzel ve özel kadınlarııııı...güzel hoş sohbetli bir gün dileğiyle....
bugün ege tam 9 aylık oldu...10.ayımıza girdik..3 ay sonra 1 yaş..minik oğlum büyüyor
kepeleklerim gunaaaadıııııııııııııııııııınnnnnDün yine minnakımı 4d'de izledik hiç çıkmak istemedim Tam 56 mm olmuş , düşününce küçücük bişey ama elleri ayakları, ağzı burnu gözü kulakları herşeysi var Sanırım bi de kukusu var ama gıcık 4d doktoru uyuzluk etti gene söylemedi Anca 1 ay sonra diyo hala sinir :84: Kendi doktorcum da bacaklarını aralayamadı bitürlü Ama biz evde 4d videosunu izlerken bacak arasına baktık dümdüzdüüüüüüüüüü Ay kızım olacak inşallah Rüyalarımda hep oğlan gördüğüm için oğlan diyodum ama kız olmasını çok istiyorum yaaaaaaaaaaa
günaydınlarrrr ülkemin güzel ve özel kadınlarııııı...güzel hoş sohbetli bir gün dileğiyle....
bugün ege tam 9 aylık oldu...10.ayımıza girdik..3 ay sonra 1 yaş..minik oğlum büyüyor
günaydınndaa...sabah sabah havamı atıyosunn kızım olacak diyeee...
bi kesinleşsin sen havayı öyle gör yawyuuuuuuuuummmm
amannn bananeee...sen gibi çirkin bişey olur odaa...
Ben kızımın dödüne kaş göz çizsem oğlun aşık olur beee sen ne diyon hatuuuuuunnnn
ben kızımın dödüne kaş göz çizsem oğlun aşık olur beee sen ne diyon hatuuuuuunnnn
ayyy yesinler onun dötünüüüüüüü....
Kepeleklerim gunaaaadıııııııııııııııııııınnnnndün yine minnakımı 4D'de izledik hiç çıkmak istemedim tam 56 mm olmuş , düşününce küçücük bişey ama elleri ayakları, ağzı burnu gözü kulakları herşeysi var sanırım bi de kukusu var ama gıcık 4D doktoru uyuzluk etti gene söylemedi anca 1 ay sonra diyo hala sinir :84: kendi doktorcum da bacaklarını aralayamadı bitürlü ama biz evde 4D videosunu izlerken bacak arasına baktık dümdüzdüüüüüüüüüü ay kızım olacak inşallah rüyalarımda hep oğlan gördüğüm için oğlan diyodum ama kız olmasını çok istiyorum yaaaaaaaaaaa
kız mutluluktan ağlıyorum zatennnnyahu çocuk büyüyo iştee.daha ne istiyosunn..allahım yarabbimmm...
Seni nasıl mutlu edicez bilmiyorumkiii....
Bu arada günaydınnn benim bi kola yüzünden gemileri yakan arkadaşımmm...
bizde ona apopüşkon kuş tutuyo mu derlerOoooo benim damat herüf olmuş yaaaakayınpederi olsaydı "horozu ötüyo mu horozuuuuu" derdi kesin
Ben kızımın dödüne kaş göz çizsem oğlun aşık olur beee sen ne diyon hatuuuuuunnnn
yemesinler yemesinler ben yiycem
demek dünür olacağız ha...oooh oh güzel sevindim elifle oğlanları yarıştırırız artık güzel kızın için...
bizde ona apopüşkon kuş tutuyo mu derlertutuyo vallahi dokunman yeterli ....hazırolada hemen
Kız bu sadece resim, uyuyodu burda, sonra uyandırıp oynattık, videosunu çektik, orda hareket etmeye başlayınca ayırdı bacakları edepsizkız bunun neresine baktınızda fazlalık var yok anladınızz...
O kısımlar karışık gibi görünüyoo..:26:
Ayy ben hiç 4 boyutluya girip göremedim yavrumu..yüzünü 16 haftalıkken gördümm en sonn..oda azcıkk..okadarrr...
kız bunun neresine baktınızda fazlalık var yok anladınızz...
O kısımlar karışık gibi görünüyoo..:26:
Ayy ben hiç 4 boyutluya girip göremedim yavrumu..yüzünü 16 haftalıkken gördümm en sonn..oda azcıkk..okadarrr...
allahım o günleri göstersin inşallahh hepimizee.. :97:
şero bak bu aileye kız verilmez...
Laf aramıazda bu aile birazzzz çatlak bi ailee......
Kızını üzerler anacım ben söyliyimmm....
kızımmmmmm sen ben gibi bi kaynana bul da öp başına koy bi evin bi oğlu malım varlığım hep onun...hem ben gelinime istemesine kalmayacak herseyın en guzelını yapıcam tamam mı.....ben klasik kaynanalara da benzemem ...azcık çatlak olabilerrr ama tam kafa bir kaynana olurum..gelınımle kafaları bıle bulurum ben..:89::89::89:sen kendıne bak...sen gerdek gecesi girer oğlunun yanına terledıysen sırtına havlu koyayım dersın be pimpirirkkkkkkkkkk
Kız bu sadece resim, uyuyodu burda, sonra uyandırıp oynattık, videosunu çektik, orda hareket etmeye başlayınca ayırdı bacakları edepsizorda görünüyo işte dümdüz
hayırlısı olsunn..sağlıkla gelsin kuzunuzzz...
hepimizz büyüdükleri günleri görelim inşallaaaahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?