Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınlarrrr ülkemin güzel ve özel kadınlarııııı...güzel hoş sohbetli bir gün dileğiyle....
bugün ege tam 9 aylık oldu...10.ayımıza girdik..3 ay sonra 1 yaş..minik oğlum büyüyor
yahu çocuk büyüyo iştee.daha ne istiyosunn..allahım yarabbimmm...
Seni nasıl mutlu edicez bilmiyorumkiii....

Bu arada günaydınnn benim bi kola yüzünden gemileri yakan arkadaşımmm...

günaydınndaa...sabah sabah havamı atıyosunn kızım olacak diyeee...

günaydınlarrrr ülkemin güzel ve özel kadınlarııııı...güzel hoş sohbetli bir gün dileğiyle....
bugün ege tam 9 aylık oldu...10.ayımıza girdik..3 ay sonra 1 yaş..minik oğlum büyüyor

Ooooo benim damat herüf olmuş yaaaa kayınpederi olsaydı "horozu ötüyo mu horozuuuuu" derdi kesin

demek dünür olacağız ha...oooh oh güzel sevindim elifle oğlanları yarıştırırız artık güzel kızın için...

yahu çocuk büyüyo iştee.daha ne istiyosunn..allahım yarabbimmm...
Seni nasıl mutlu edicez bilmiyorumkiii....

Bu arada günaydınnn benim bi kola yüzünden gemileri yakan arkadaşımmm...
kız mutluluktan ağlıyorum zatennnn
Ooooo benim damat herüf olmuş yaaaa kayınpederi olsaydı "horozu ötüyo mu horozuuuuu" derdi kesin
bizde ona apopüşkon kuş tutuyo mu derlertutuyo vallahi dokunman yeterli ....hazırolada hemen
Ben kızımın dödüne kaş göz çizsem oğlun aşık olur beee sen ne diyon hatuuuuuunnnn
lafa bak lafa kızın anası dişli çıktı vazgeçsem mi bu işten....
Böyle bi güzellik var mı yaaaaa tü tü tü tü maşallah Eki Görüntüle 205628

yok vallahiiiii

böyle bi güzellik var mı yaaaaa tü tü tü tü maşallah Eki Görüntüle 205628

kız bunun neresine baktınızda fazlalık var yok anladınızz...
O kısımlar karışık gibi görünüyoo..:26:
Ayy ben hiç 4 boyutluya girip göremedim yavrumu..yüzünü 16 haftalıkken gördümm en sonn..oda azcıkk..okadarrr...

yemesinler yemesinler ben yiycem

allahım o günleri göstersin inşallahh hepimizee.. :97:

demek dünür olacağız ha...oooh oh güzel sevindim elifle oğlanları yarıştırırız artık güzel kızın için...

şero bak bu aileye kız verilmez...
Laf aramıazda bu aile birazzzz çatlak bi ailee......
Kızını üzerler anacım ben söyliyimmm....

Kız bu sadece resim, uyuyodu burda, sonra uyandırıp oynattık, videosunu çektik, orda hareket etmeye başlayınca ayırdı bacakları edepsiz orda görünüyo işte dümdüz

kızımmmmmm sen ben gibi bi kaynana bul da öp başına koy bi evin bi oğlu malım varlığım hep onun...hem ben gelinime istemesine kalmayacak herseyın en guzelını yapıcam tamam mı.....ben klasik kaynanalara da benzemem ...azcık çatlak olabilerrr ama tam kafa bir kaynana olurum..gelınımle kafaları bıle bulurum ben..:89::89::89:sen kendıne bak...sen gerdek gecesi girer oğlunun yanına terledıysen sırtına havlu koyayım dersın be pimpirirkkkkkkkkkk

Kız bu sadece resim, uyuyodu burda, sonra uyandırıp oynattık, videosunu çektik, orda hareket etmeye başlayınca ayırdı bacakları edepsiz orda görünüyo işte dümdüz

hayırlısı olsunn..sağlıkla gelsin kuzunuzzz...
hepimizz büyüdükleri günleri görelim inşallaaaahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…