Benim iki sene olacak ama hala başaramadık çok büyük problem yok ama ne bilim bazen çok sinirlerim bozuluyo biz ltlı üstlü oturuyoruz eşimizn ailesi ile tamam bana karşı iyiler ama sıkılıyorum bazen eşim işden gelince hep benle olsun istiyorum oda aslında doğal olarak birazda kendi ailesi ile zaman geçiriyo bazen bu benim sinirlerimi bozuyo 2 senedir tek derdimiz bu inş aşarız bizde bunları eşimide sıkmak istemiyorum ama ne bilim yaa
gümüş yıllara,altın yıllara canım opuyorumnanaktan
çok sağolun canım ya benim 3 gün öncesine kadar vardı akıntım ama şimdi yok o yüzden merak ettim
bakalım bu gece ınsallah tuttar yarabbım amın
ahh be kuşum ben 13 sene aynı apt.da oturdum. 2009 temmuzda ev aldık taşındık.
idare etmek zorundasın. ama eşin her akşam annesinde saatlerce oturrusa tabi sorun olmalı bu aranızda.. ama benim eşim gibi 15-20 dk oturup gelirse problem yok bence.
aminnnnnnnnnnnnnn canım allah hepinize nasip etsinolumunekankayizsmile
Benim iki sene olacak ama hala başaramadık çok büyük problem yok ama ne bilim bazen çok sinirlerim bozuluyo biz ltlı üstlü oturuyoruz eşimizn ailesi ile tamam bana karşı iyiler ama sıkılıyorum bazen eşim işden gelince hep benle olsun istiyorum oda aslında doğal olarak birazda kendi ailesi ile zaman geçiriyo bazen bu benim sinirlerimi bozuyo 2 senedir tek derdimiz bu inş aşarız bizde bunları eşimide sıkmak istemiyorum ama ne bilim yaa
Bi topiktede akıntı düşük habercisi yazmışlar!Herkes bişey söylüyooo yaa!Bu nasıl iş anlamadım. bilmiyorumkismile
eşinin kız istemesi çok güzel.istekler farklı olunca tam sevinemiyorsun o an.Benimki doktora "kesin mi?" gibi bir soru sorunca senfoniye dönüştüremedim o anı.
Bi topiktede akıntı düşük habercisi yazmışlar!Herkes bişey söylüyooo yaa!Bu nasıl iş anlamadım. bilmiyorumkismile
bak canım biz çalışan kesimiz,hepimizin ortak konusu erkeklerin aileci özellikle anneci olması. Sonuçta 10 saat işteyiz yolda geçen zamanlarla 12 saat 4 saat en fazla uyanık kalıyoruz evde.O zaman da eşimizle vakit geçirmek isteriz elbette. Kocanın ailesi düşünsün bunu hani diyosun çok sıkmak istemiyorum diye.Onlar düşünsün çocuklar çalışıyo akşam görüyolar birbirini diye.Ben açıkca konuştum eşimle,sonuçlar süperrr.Bazen erkekler gözüne sokmayınca anlamıyolar.
Aaaaaa!Ama oğlun var dedddiinnnklava:
Ya heklava diyorum önce hayırlı sağlıklı evlat tabi ama KIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZ istiyoommmmm!
Her akşam mı çıkıyor ailesinin yanına?Öyleyse eğer çok sıkıcı bir duurmmuş.
Yakın oturmak hiçbir açıdan iyi değil bence.Denge açısından iki tarafın da uzak olması gerekiyor.
Saatlerce değil de dediğin gibi 20 30 dk. falan ama her akşam sapmasa yani sürekli berabewr olmasak olmaz mı ben çok mu bencil düşünüyorum
bişi sorcammmmmmmmmmmmmmmmm
spermle içinde 2 gün yaşıo yaaa bunun testini yaptıran duyan gören bilen varmı :))))
Dmi canım bencede öleee ayy sagol yaa kendimi ben bencilmiyip diye suçlamaya başlamışdım.
Her akşam mı çıkıyor ailesinin yanına?Öyleyse eğer çok sıkıcı bir duurmmuş.
Yakın oturmak hiçbir açıdan iyi değil bence.Denge açısından iki tarafın da uzak olması gerekiyor.
canım dün çalışmadık zaten esım cumartesı sperm vermıstı test için zaten dün testte hiç bişi yoktu artık bugün ve yarın çalışırız hayırlısı olsun canım
Yani şu an içimde canlı sperm var mı gibi bir test mi?;Hiç duymadım ben! bilmiyorumkismile
nebilmiyorumkismilerden geldi şimdi bu aklına :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?