Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ahh be kuşum ben 13 sene aynı apt.da oturdum. 2009 temmuzda ev aldık taşındık.
idare etmek zorundasın. ama eşin her akşam annesinde saatlerce oturrusa tabi sorun olmalı bu aranızda.. ama benim eşim gibi 15-20 dk oturup gelirse problem yok bence.

gümüş yıllara,altın yıllara canım opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnnnn canım allah hepinize nasip etsinolumunekankayizsmile

çok sağolun canım ya benim 3 gün öncesine kadar vardı akıntım ama şimdi yok o yüzden merak ettim

Bi topiktede akıntı düşük habercisi yazmışlar!Herkes bişey söylüyooo yaa!Bu nasıl iş anlamadım. bilmiyorumkismile

bakalım bu gece ınsallah tuttar yarabbım amın

inşallah canımm. bak beraberlik sırasında aklına getirme bebek olayını. anı yaşa
kalka hemen poponun altına yastık koy. belinin altına deil. yani popo yukarda bel aşağada olacak. ayakları duvara yasla mümkünse. ay neler diyorum ben:roflol::roflol:

Saatlerce değil de dediğin gibi 20 30 dk. falan ama her akşam sapmasa yani sürekli berabewr olmasak olmaz mı ben çok mu bencil düşünüyorum

bak canım biz çalışan kesimiz,hepimizin ortak konusu erkeklerin aileci özellikle anneci olması. Sonuçta 10 saat işteyiz yolda geçen zamanlarla 12 saat 4 saat en fazla uyanık kalıyoruz evde.O zaman da eşimizle vakit geçirmek isteriz elbette. Kocanın ailesi düşünsün bunu hani diyosun çok sıkmak istemiyorum diye.Onlar düşünsün çocuklar çalışıyo akşam görüyolar birbirini diye.Ben açıkca konuştum eşimle,sonuçlar süperrr.Bazen erkekler gözüne sokmayınca anlamıyolar.

Bi topiktede akıntı düşük habercisi yazmışlar!Herkes bişey söylüyooo yaa!Bu nasıl iş anlamadım. bilmiyorumkismile

düşük tehlikesi olan akıntının rengi koyu sarı kahverengi yada pembe olur canım
eğer akıntı şeffafsa yumurta akı gibi yanii korkmamak lazım:1hug:

eşinin kız istemesi çok güzel.istekler farklı olunca tam sevinemiyorsun o an.Benimki doktora "kesin mi?" gibi bir soru sorunca senfoniye dönüştüremedim o anı.

Ayyy yazık ya;tabi senin deo an için burkulmuştur o ötle bir soru sorunca Yaa,herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat tabi ama insanoğluyuz istekler hiç bitmiyor ki...

Eşin hep öyle hayal ettiği için o anlık öyle bir tepkivermiştir;bak bir kaç gün sonra ya da doğunca 'iyi ki kzıım olmuş'Bu ne tatlı şey' diyecek.

Berencim mesela bazen eşim ailesi altta biz üsdeyiz her gelirken önce alta sapıyo ya diyorum mesela önce yukarı gel ne bilim ben öle istiyorum sonra in aşagıya oda diyoki onlar altta iken nasıl çıkim yukarı yani benim böle düşünmem çok mu bencil ce

ya nasıl adet belirtilerimiz hepimizinki birbirinde farklı hamilelik belirtileri farklı diye düşünüyorum ben artık bak ipek çok akıntı yaşıyomuş ama maşşallah nerdeyse doğurcak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Dmi canım bencede öleee ayy sagol yaa kendimi ben bencilmiyip diye suçlamaya başlamışdım.

Her akşam mı çıkıyor ailesinin yanına?Öyleyse eğer çok sıkıcı bir duurmmuş.
Yakın oturmak hiçbir açıdan iyi değil bence.Denge açısından iki tarafın da uzak olması gerekiyor.

Aaaaaa!Ama oğlun var dedddiinnn klava:

Ya heklava diyorum önce hayırlı sağlıklı evlat tabi ama KIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZ istiyoommmmm!

hatlar karıştı canım o zaman.
bak ne dicem sana.cuma günü ben bi yöntemden bahsettim kız erkek olması için.Ve herkeste tuttu ve ben de cinsiyeti öğrendikten sonra inandım bu yönteme. Çünkü test sonucunda bana kız diyordu Çin takviminde erkek kız çıktı ve çevremdeki herkeste doğru çıktı bu.

Her akşam mı çıkıyor ailesinin yanına?Öyleyse eğer çok sıkıcı bir duurmmuş.
Yakın oturmak hiçbir açıdan iyi değil bence.Denge açısından iki tarafın da uzak olması gerekiyor.

:lepi:çok uzak hem de..

Saatlerce değil de dediğin gibi 20 30 dk. falan ama her akşam sapmasa yani sürekli berabewr olmasak olmaz mı ben çok mu bencil düşünüyorum

valla her akşam gitmezdi eşim..
her gün önce eve gelirdi ben yemek yapıyosam işim varsa yani çıkardı 15-20 dk sonra inerdi.. yada yemek yedikten sonra ben mutfağı toplarken giderdi işim bitene kadar gelirdi
bide ben şöle yapıyodum ki çok faydası oldu.. işten geldiğimde tek başıma çıkardım
15-20 dk otururdum sonra yemek yapcam diye inerdim eşim sonra çıkardı
yani tek tek olunca fazla oturmaya gerek kalmıyodu. ikimiz aynı anda çıkınca ister istemez oturmak zorunda kalıyoduk:lepi:

bişi sorcammmmmmmmmmmmmmmmm

spermle içinde 2 gün yaşıo yaaa bunun testini yaptıran duyan gören bilen varmı :))))

Yani şu an içimde canlı sperm var mı gibi bir test mi?;Hiç duymadım ben! bilmiyorumkismile

nebilmiyorumkismilerden geldi şimdi bu aklına :1rolleyes:

Dmi canım bencede öleee ayy sagol yaa kendimi ben bencilmiyip diye suçlamaya başlamışdım.

yok asla.hatta daha çoğunu istemek senin hakkın.erkekler valla salak oluyo bazen ya da bizim kadar ayrıntıcı düşünceli olmuyo.Anlatmadıkça akıllarına gelmiyo bazen.

canım dün çalışmadık zaten esım cumartesı sperm vermıstı test için zaten dün testte hiç bişi yoktu artık bugün ve yarın çalışırız hayırlısı olsun canım

Canımcım o zaman zor gelmezse bu akşam eşin eve gelir gelmez hiç geceyi beklemeden çalışın(5-6-7 her neyse).Ben daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Yarın da gece 11-12 gibi falan olsun;yine de sen bilirsin.

Yani şu an içimde canlı sperm var mı gibi bir test mi?;Hiç duymadım ben! bilmiyorumkismile

nebilmiyorumkismilerden geldi şimdi bu aklına :1rolleyes:

aklıma gelmedi adanadan bir prof la konuştum belkide spremler içinde hemen ölüyo canlı kalamıyor dedi o yüzden gebe kalamamış olşabilirsin dedi o takıldı aklıma bende ilk defa duydummm
sperm testinde belli olmazmış yumurtlama gününde çalışacakmışsın ertedi günü test yapacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…