Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yani şu an içimde canlı sperm var mı gibi bir test mi?;Hiç duymadım ben! bilmiyorumkismile

nebilmiyorumkismilerden geldi şimdi bu aklına :1rolleyes:

ben de hiçduymadım.sadece spermin daha uzun yaşamasını sağlayan spreyler var diye biliyorum.

evet bak bu güzel ben bunu deni bii :lepi::lepi::lepi:

canım ben bu sitede gezinirken okumuştum bi yerde ama nerde hatırlamıyorum piyasada değeri 30 tl olan ve spermin daha uzun yaşamasını sağlayan spreyler varmışşşşş

sabahtan beri
2 poğaça
1 tabak çorba
1 tabak bezelye
1 tabak pilav
2 dilim ekmek 1 portakal ve
az önce yarım ekmek kaşarlı tost yedim

amma acıkıyorum he bilmiyorumkismile

1 çay
1 rezene çayı
2 bardak su içtim

düşük tehlikesi olan akıntının rengi koyu sarı kahverengi yada pembe olur canım
eğer akıntı şeffafsa yumurta akı gibi yanii korkmamak lazım:1hug:

Yok işte bence de öyle de onalr normal akıntıdan bahsetmiş.Bilmem ki mantıkoı bir tarafı avrmı...İlk kez duydum saçma geldi ama paylaşmak istedim.

ben de hiçduymadım.sadece spermin daha uzun yaşamasını sağlayan spreyler var diye biliyorum.

yaaaa ben bunu hiç duymamıştım

canım ben bu sitede gezinirken okumuştum bi yerde ama nerde hatırlamıyorum piyasada değeri 30 tl olan ve spermin daha uzun yaşamasını sağlayan spreyler varmışşşşş

Hiç bilgim yok anım bu konuda

alalalal bunun bi testinin oldugunu bende ilk defa duydum acaba ameliyatı ertelesem mi :1no2:

şimdi ipekcim her gün olayına bende karşıyım evet ama bence aynı apt.da oturup haftada bir yada 2haftada bir annesini bbabasını görmeye gitmesi bence ayıp ve birazda saygısızlık . ha ayrı semtte yada apt.da otururlar ozaman anlarım bunu. bence en doğrusu aynı apt.da oturdukları için 2gnde bir yarım saat gidilmesi gerekir. çünkü çocukların evlenmiş olması anneliğin babalığın bittiği anlamına gelmiyo.
düşünsene seninde kızın olucak ki bu söylediklerimi doğduğunda daha net anlıcaksın.. kızınla aynı mahalledesin ve hatta aynı apt.da... haftada bir gelse yeterli mi senin için? özlemezmisin. çünkü evlensede çoluk çocuğa karışsa da o senin kızın sana ait. herşeyin o senin. büyütene kadar neler çekmişsin ne emekler harcamışsın. uykusuz kalmışsın başucunda beklemişsin hastayken. aşı olduğunda ağlamışsın hıçkırık tutsa gözlerin dolmuş çünkü rahatsızlık veriyo bu ona.. özlemesmisin ama en azından 2günde bir gelse hoşuna gitmezmi

Bence de herkesin belirtisi kendi bünyesiyle ilgili.hatta hamilelikten hamileliğie bile değişyor bu aynı kişide.Kıyaslamak yanlış tabi.

:roflol: :roflol: :roflol: O yçntemi yedim içtim ben yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Tabi onu biliyorum.Bğnyeden bünyeye de spermlerin kadın vücudunda yaşama süresi değişiyor buna bir de sperm kalitesi eklenince durum daha da değişiklik gösteriyor.

Ben sanki en fazla 48 saat yaşarmış gibi düşünüyorum kendi adıma;hatta o kadar bile değil çoğu zaman;ama tabi bunun testi varsa da hiiçççç duyömadım ben.

daha bu neeee 5. aydan sonra bebiş büyüsün buzdolabının yanında yatmak istiyceksin. Ben bu ay tam 3 kilo almışım delircemmmm:gitme:

evet canım çalışıcaz ınsallah beklemeden 6da çıkıyom işten gıder gıtmez çalışmamız gerek desene sen yarında aksam çalışırız gerısı rabbıme kalmıs ınsallah olur Allah ım amın

ipek neydi o yöntem merak ettim şimdi yaa benim çin takiminde kız çıktı gamyoncuiremsu

daha bu neeee 5. aydan sonra bebiş büyüsün buzdolabının yanında yatmak istiyceksin. Ben bu ay tam 3 kilo almışım delircemmmm:gitme:

ayy ne güzel ya keşke bende bişiler yiyebilsem..bi sabah çok az bişey bir de akşm yine çok az yemek yiyorum gün içinde hiçbir şey canım istemiyor maalesef(

Canımcım iyiki miden bulanıyooo haaa;bi de bulanmasa daha neler yiyecekmişsin kimbilir :roflol: Afiyet plsun;ama sana küçük bir dost hatırlatması yapayım.Madem canın bişeyler ye:roflol:mek isityor besin değeri yüksek gıdalar tercih et ki bebeğine de bir faydası olsun.Sadece seni şişirmesin onu da beslesin. Tabi yine de en güzeli dengeli yemek yapabiliyorsan;gerçi yeni daha hamileliğin düzenini kurarsın bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…