Yani şu an içimde canlı sperm var mı gibi bir test mi?;Hiç duymadım ben! bilmiyorumkismile
nebilmiyorumkismilerden geldi şimdi bu aklına :1rolleyes:
valla her akşam gitmezdi eşim..
her gün önce eve gelirdi ben yemek yapıyosam işim varsa yani çıkardı 15-20 dk sonra inerdi.. yada yemek yedikten sonra ben mutfağı toplarken giderdi işim bitene kadar gelirdi
bide ben şöle yapıyodum ki çok faydası oldu.. işten geldiğimde tek başıma çıkardım
15-20 dk otururdum sonra yemek yapcam diye inerdim eşim sonra çıkardı
yani tek tek olunca fazla oturmaya gerek kalmıyodu. ikimiz aynı anda çıkınca ister istemez oturmak zorunda kalıyoduk:lepi:
aklıma gelmedi adanadan bir prof la konuştum belkide spremler içinde hemen ölüyo canlı kalamıyor dedi o yüzden gebe kalamamış olşabilirsin dedi o takıldı aklıma bende ilk defa duydummm
sperm testinde belli olmazmış yumurtlama gününde çalışacakmışsın ertedi günü test yapacakmış
alooooooooooooo bişi sordum yaaa görmedinizmii bilmiyomusunuz
düşük tehlikesi olan akıntının rengi koyu sarı kahverengi yada pembe olur canım
eğer akıntı şeffafsa yumurta akı gibi yanii korkmamak lazım:1hug:
ben de hiçduymadım.sadece spermin daha uzun yaşamasını sağlayan spreyler var diye biliyorum.
yaaaa ben bunu hiç duymamıştım
canım ben bu sitede gezinirken okumuştum bi yerde ama nerde hatırlamıyorum piyasada değeri 30 tl olan ve spermin daha uzun yaşamasını sağlayan spreyler varmışşşşş
Hiç bilgim yok anım bu konuda
ya nasıl adet belirtilerimiz hepimizinki birbirinde farklı hamilelik belirtileri farklı diye düşünüyorum ben artık bak ipek çok akıntı yaşıyomuş ama maşşallah nerdeyse doğurcak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
hatlar karıştı canım o zaman.
bak ne dicem sana.cuma günü ben bi yöntemden bahsettim kız erkek olması için.Ve herkeste tuttu ve ben de cinsiyeti öğrendikten sonra inandım bu yönteme. Çünkü test sonucunda bana kız diyordu Çin takviminde erkek kız çıktı ve çevremdeki herkeste doğru çıktı bu.
aklıma gelmedi adanadan bir prof la konuştum belkide spremler içinde hemen ölüyo canlı kalamıyor dedi o yüzden gebe kalamamış olşabilirsin dedi o takıldı aklıma bende ilk defa duydummm
sperm testinde belli olmazmış yumurtlama gününde çalışacakmışsın ertedi günü test yapacakmış
sabahtan beri
2 poğaça
1 tabak çorba
1 tabak bezelye
1 tabak pilav
2 dilim ekmek 1 portakal ve
az önce yarım ekmek kaşarlı tost yedim
amma acıkıyorum he bilmiyorumkismile
1 çay
1 rezene çayı
2 bardak su içtim
Canımcım o zaman zor gelmezse bu akşam eşin eve gelir gelmez hiç geceyi beklemeden çalışın(5-6-7 her neyse).Ben daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Yarın da gece 11-12 gibi falan olsun;yine de sen bilirsin.
ben de hiçduymadım.sadece spermin daha uzun yaşamasını sağlayan spreyler var diye biliyorum.
:hatlar karıştı canım o zaman.
bak ne dicem sana.cuma günü ben bi yöntemden bahsettim kız erkek olması için.Ve herkeste tuttu ve ben de cinsiyeti öğrendikten sonra inandım bu yönteme. Çünkü test sonucunda bana kız diyordu Çin takviminde erkek kız çıktı ve çevremdeki herkeste doğru çıktı bu.:
daha bu neeee 5. aydan sonra bebiş büyüsün buzdolabının yanında yatmak istiyceksin. Ben bu ay tam 3 kilo almışım delircemmmm:gitme:
sabahtan beri
2 poğaça
1 tabak çorba
1 tabak bezelye
1 tabak pilav
2 dilim ekmek 1 portakal ve
az önce yarım ekmek kaşarlı tost yedim
amma acıkıyorum he bilmiyorumkismile
1 çay
1 rezene çayı
2 bardak su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?