Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

En doğrusunu yapmışsın...
hosgeldın canım benımde elektrık kesıldı koptum netten..sozum soz ama 00.01 degılde sabah yapsam olmazmı..ben cok cay tuketıyoru aksamları
Tabi canımcım o işin espirsiydi :) Bu arada tickerde sana hep hamilelik açılıyormuş ya ovulasyon yerine ben de yazdım ki ticker bile anladı hamile oldupunu bi sen alyamadın
:roflol: ama kaırdın espiriyi sanırım :)

evet canım çok doğru söylüyosun tanıdık tecrübeli ve tavsiye eden ykınlardan yardım almk bana daha manıklı geliyo hiç olmazsa tecrübeliler ben ailemden kimseye söylemicem ama çok arkadaşım var yeni doğum yapan onlardan yardım isteyebilirim gerçekten özel hastaneler çok paracı oluyo farketmez devlet te olabilir ama önemli olan doktor adam gibi doktor olsun

allah senı ne etmesın emıı...kızzz zaten zor dayanıyom..bı beceremedım sunu yaaaa....olmuyo ıste olmuyo..

kızlar benim çok uykum gelsi zaten kocişte gelicek şimdi işten ben kaçıyorum size doyum olmaz iyi muhabbetler size öpüyorumopuyorumnanaktan

Offf şu günü gelen geçmekte olannn ve test yapmayan arkadaşalrı anlayamıuyorummmm alsanaalsanasmile Ben olsam çatlarıımmmm ki onlarınkinde de çatlıyorum.Hani ben hiç günümün geçtiğini görüp test yapamadım ondan mı acaba :roflol: Bi gün erken gelir ama bi gün geç olmaz hesabı benimkisi :)

eskiden erken gebelik testi alıyordum bolca yapıyordum baktım Türkiyede o da pahalı ,e saçma ona o kadar vermek ben de o olayı da vaz geçtim :) Artık tek çizgiyi de çift çizgiyi de ovulasyoın testinde görüyruum :)

twetty ebruli lafım sizeydi haaaaaaa klava:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

allah senı ne etmesın emıı...kızzz zaten zor dayanıyom..bı beceremedım sunu yaaaa....olmuyo ıste olmuyo..

kızlar benim çok uykum gelsi zaten kocişte gelicek şimdi işten ben kaçıyorum size doyum olmaz iyi muhabbetler size öpüyorumopuyorumnanaktan

iyi geceler yarın güzel haberlerle gel;boş gelme öylee elini kolunu sallaya sallaya;topiğe ekleyecek bir testin olsun haaa opuyorumnanaktan

ya canım haklısın ama benim geçen ay 3 gün gecikmişti biliyosun ondan öncede ekimde 4 gün gecikmişti ben böyle gecikmeler yaşayabiliyorum bu aralar o yüzden yapamıyorum ama yarında gelmezse çarşamba kesin yapıcam bide bugün çok karın ağrım var geliyo olabilir kırmızılar yani fazla umudum kalmadı canım:sinifsinif:

kız ebruşşş eğer bu ayda tutturamamışsak bebişi regl bitsin ben doğru hast.ye çekirge doruk demiştim ya sana özele gittim de ne oldu sanki ? sorularıma doğru düzgün cevap bile vermiyordu kadın çok ilgili değildi bende değişitrmeye karar verdim dr.mu belkide enfeksiyon geçmiştir yılmaz çetine gideceğim kısmetse bizim işyerindeki ikizlerden birini hiç tedaviye gerek kalmadan yumurtlama takibiyle hamile kalmasını sağlamış çok memnun bizm kızlar işinde çok iyi çok dikkatli çok iyi takip ediyor diyorlar biliyorsun ya diğer ikiz de ona gidiyor bu akşam face den konuştuk onunlada kesinlikle tavsiye ediyor eğer kırmızı kartı görürsem bittiği gibi giderim yumurtlamayı takip eder benim açımdan daha iyi olur ama belkide tüm bunlara gerek kalmaz bebeğim benimledir kimbilir :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Ammaannn boşver ya;ben onu hayatta yapmam beni strese sokar hergün kaçıncı ünde olduğumu blmek falan...Benlik değil hiç o iş.Ama sizinkileri takip etmem açısından süper oluyooo :roflol:

canım benim, heyecan basmış hakikaten seni....
son günlerde insan uyuyamıyor bile heyecandan. benimde adetim hiç geçmez, 3-4 gün öne gelirdi. ama kendi kendime geciktirmeyi başardım bu ay. inanılmaz di mi psikolojinin beyine etkisi...:hooray:

Ayy inşallah gelmez ya ebrucuğum.... Ama tabi herşeyi hayırlısı olsun;hamiş değilsen bir an önce geksin ki sen de yoluna bak...

öptüm seni ttalı rrüyalar tekrardan

Ammaannn boşver ya;ben onu hayatta yapmam beni strese sokar hergün kaçıncı ünde olduğumu blmek falan...Benlik değil hiç o iş.Ama sizinkileri takip etmem açısından süper oluyooo :roflol:

aman bosverdım bende ..sunun surasında ne kalmıs kırmızı katı gorursem yıne ugrasırım..gelmezseeeeeeeeşutarafagitti

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hanrey.........................12 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Son düzenleme:

Valla ben bu sabah yaptım da noldu negatif:dilcikar:
Daha adet olmadım ama teşrif ederler kendileri.İşin garibi benim hiç gecikmezdi geçen ay 3 gün gecikti,sanırım yine öyle bişey.... Aman olsam da doktora gitsem yaaaagamyoncuiremsu

valla bılmıyom ben 18 ını beklıyom..smatın test zamanıııııııııııı:teytey:

Yok canımcım benimhesaba göre (ki normal düzenim o) daha 9 günüm var.Ama o salak ovulasyon testi haklı çıkarsa(incir yüzünden) o zaman 6 gün kalmış oluyooo..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…