bu sohbete doyum olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama yatmam lazım artıkkkk iyi gecelerrrrr öpüyorum KOCAMANNN sizlerrii
işte canım her güzel şeyin kötü tarafınıda düşüneceğiz o mutluluğu yaşayalım herkes duysun istiyoruz ama tabi herzaman herşey yolunda gitmeyebiliyor sende üzülme bebeğin yine gelicektir sana
Bu arada kızlar hemen hamilelik haberini vermemek akıllıca bence de.Olacağı varsa sonra da olur ama ilk ayların riski farklı biliyorsunuz.
Biz de kimseye söylemedik eşimle.Kalp atışını duyalım bir söyleriz annelerimize falan dedik.Ama duyamadık:çok üzgünüm: Dolayısıyla ne iyi,ne de kötü haberi almadılar
Tabi canımcım o işin espirsiydi :) Bu arada tickerde sana hep hamilelik açılıyormuş ya ovulasyon yerine ben de yazdım ki ticker bile anladı hamile oldupunu bi sen alyamadınhosgeldın canım benımde elektrık kesıldı koptum netten..sozum soz ama 00.01 degılde sabah yapsam olmazmı..ben cok cay tuketıyoru aksamları
işte özel doktorum tabiki olacak ama özel hastanede çalışan bir hekim istemiyorum onlar doktordan çok kasap olmuşlar artık malesef.Bu tarz kaygılarım da var ben de hepsini okuyacağım başladım bi tarafından.O zaman kadar bulurum herhalde.Olmadı bi arkadaşım var o doktorundan çok memnundu emin olaana kadr en azından ilkmuayeneyi onunla aradan çıkarıırm.Bu tarz şeylerde reklam değl tavsiye çok önemli.Reklam kolayyy ver parayı al hastayı! :jeyyar:
En doğrusunu yapmışsın...
Tabi canımcım o işin espirsiydi :) Bu arada tickerde sana hep hamilelik açılıyormuş ya ovulasyon yerine ben de yazdım ki ticker bile anladı hamile oldupunu bi sen alyamadın
:roflol: ama kaırdın espiriyi sanırım :)
Offf şu günü gelen geçmekte olannn ve test yapmayan arkadaşalrı anlayamıuyorummmm alsanaalsanasmile Ben olsam çatlarıımmmm ki onlarınkinde de çatlıyorum.Hani ben hiç günümün geçtiğini görüp test yapamadım ondan mı acaba :roflol: Bi gün erken gelir ama bi gün geç olmaz hesabı benimkisi :)
eskiden erken gebelik testi alıyordum bolca yapıyordum baktım Türkiyede o da pahalı ,e saçma ona o kadar vermek ben de o olayı da vaz geçtim :) Artık tek çizgiyi de çift çizgiyi de ovulasyoın testinde görüyruum :)
twetty ebruli lafım sizeydi haaaaaaaklava:
allah senı ne etmesın emıı...kızzz zaten zor dayanıyom..bı beceremedım sunu yaaaa....olmuyo ıste olmuyo..
kızlar benim çok uykum gelsi zaten kocişte gelicek şimdi işten ben kaçıyorum size doyum olmaz iyi muhabbetler size öpüyorumopuyorumnanaktan
Offf şu günü gelen geçmekte olannn ve test yapmayan arkadaşalrı anlayamıuyorummmm alsanaalsanasmile Ben olsam çatlarıımmmm ki onlarınkinde de çatlıyorum.Hani ben hiç günümün geçtiğini görüp test yapamadım ondan mı acaba :roflol: Bi gün erken gelir ama bi gün geç olmaz hesabı benimkisi :)
eskiden erken gebelik testi alıyordum bolca yapıyordum baktım Türkiyede o da pahalı ,e saçma ona o kadar vermek ben de o olayı da vaz geçtim :) Artık tek çizgiyi de çift çizgiyi de ovulasyoın testinde görüyruum :)
kızlar benim çok uykum gelsi zaten kocişte gelicek şimdi işten ben kaçıyorum size doyum olmaz iyi muhabbetler size öpüyorumopuyorumnanaktan
allah senı ne etmesın emıı...kızzz zaten zor dayanıyom..bı beceremedım sunu yaaaa....olmuyo ıste olmuyo..
ya canım haklısın ama benim geçen ay 3 gün gecikmişti biliyosun ondan öncede ekimde 4 gün gecikmişti ben böyle gecikmeler yaşayabiliyorum bu aralar o yüzden yapamıyorum ama yarında gelmezse çarşamba kesin yapıcam bide bugün çok karın ağrım var geliyo olabilir kırmızılar yani fazla umudum kalmadı canım:sinifsinif:
Ammaannn boşver ya;ben onu hayatta yapmam beni strese sokar hergün kaçıncı ünde olduğumu blmek falan...Benlik değil hiç o iş.Ama sizinkileri takip etmem açısından süper oluyooo :roflol:
canım benim, heyecan basmış hakikaten seni....
son günlerde insan uyuyamıyor bile heyecandan. benimde adetim hiç geçmez, 3-4 gün öne gelirdi. ama kendi kendime geciktirmeyi başardım bu ay. inanılmaz di mi psikolojinin beyine etkisi...:hooray:
canım benim, heyecan basmış hakikaten seni....
son günlerde insan uyuyamıyor bile heyecandan. benimde adetim hiç geçmez, 3-4 gün öne gelirdi. ama kendi kendime geciktirmeyi başardım bu ay. inanılmaz di mi psikolojinin beyine etkisi...:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?