valla bılmıyom ben 18 ını beklıyom..smatın test zamanıııııııııııı:teytey:
Yok canımcım benimhesaba göre (ki normal düzenim o) daha 9 günüm var.Ama o salak ovulasyon testi haklı çıkarsa(incir yüzünden) o zaman 6 gün kalmış oluyooo..bilmiyorumkismile
aman bosverdım bende ..sunun surasında ne kalmıs kırmızı katı gorursem yıne ugrasırım..gelmezseeeeeeeeşutarafagitti
hehe diyorsun ki 17si senin kırmızı günün geldi geldi gelmedi test laelaelaelaelae
şaka maka belki de yaparım haaa,uuzn zamandır ilk kez test yapma sansım olmuş olur 17sinde gelmezse :) hem kural ihlali de var sayılmaz bunda :roflol:
hadi bakalım, aman çok heyecanlı bir bekleyiş...
Tabiii,senin canına minnet nasılsa seviyorsun da ,böylşece bahanen de çıkmış oluyooooo :roflol:
işallah bebeğin seninledir canım .allah isteyen herkese versin yarabbim. valla bendede her ay belirti oluyo canım ama bebiş cok istedigim için sanırım psikolojik olarak kendim yaratıyorum genelde canım. en güzel belirti adet gecikmesi........ sendede 3 gün gecikmiş .. istersen kan tahlili yaptır kesin sonuc cıkar..
Tabiii,senin canına minnet nasılsa seviyorsun da ,böylşece bahanen de çıkmış oluyooooo :roflol:
Yahu o kadar bilimsel çalıştım ama şu dış etkenler beni mahvetmiş olabilir akannehir bi de ovulasyon testinin gazabı tabikiiiii!lülülülülülü
Yahu o kadar bilimsel çalıştım ama şu dış etkenler beni mahvetmiş olabilir akannehir bi de ovulasyon testinin gazabı tabikiiiii!lülülülülülü
Ama ama nedne muhabbet hep benim üzerimden dönüyoooo mafoldumben çiçeğimin günü daha yakkııınnnnn!Onu konuşallıımmmm :lepi:
tabi buldunuz beni hazır bilimsellik konusu da muhabbetin başında açılmışken geçin dalganızı değil miklava: :roflol:
Ama ama nedne muhabbet hep benim üzerimden dönüyoooo mafoldumben çiçeğimin günü daha yakkııınnnnn!Onu konuşallıımmmm :lepi:
tabi buldunuz beni hazır bilimsellik konusu da muhabbetin başında açılmışken geçin dalganızı değil miklava: :roflol:
sen var ya sen:kedi:
çiçeğime yoğun baskı yapmayalım diye düşünmüştüm 1 günü kalmış kızcağızın. oda test yapacak vallaaa...hemen.
Haksızsam haksızsın de yahhuu kaydirigubbakcemile ma benim bu ay olmazsa bi daha zor;hayatta o akdar çalışamam tekrardan :roflol:
en çok şu testi merak ediyorum zaten. görücess bakalım tutmuş mu tutmamış mı...
ya sperm hareketliliği lazım bize aslında...onun için bi araştırma yapayım ben yarın. bizde bi problem yoksa iş tamamen spermlere kalıyooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
insallah dogrudur canım yaaa...pozıtıf dusun...hem neden yanlıs olsunkı ıncır de yemıssın...onun ıcın gunun degısmıstır..
araştır canım paylaşırsın bzimle de :) Bn de bebişten pek umutlu değilim de aynen;testi merak ediyorum acaba doğru muymuş diye :roflol:
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile Bilmiyorum,ama öybilmiyorum ama öyle bişey olursa hayatımda hakikaten ilk oalcak 3 gün öncesi... :tomato:
yahu benı katma zaten streslıyım....
çiçeğime yoğun baskı yapmayalım diye düşünmüştüm 1 günü kalmış kızcağızın. oda test yapacak vallaaa...hemen.
ılk ve son olur ınsallaaaahhhhh..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?