Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla bılmıyom ben 18 ını beklıyom..smatın test zamanıııııııııııı:teytey:

hehe diyorsun ki 17si senin kırmızı günün geldi geldi gelmedi test laelaelaelaelae

şaka maka belki de yaparım haaa,uuzn zamandır ilk kez test yapma sansım olmuş olur 17sinde gelmezse :) hem kural ihlali de var sayılmaz bunda :roflol:

yok canııım ne ıhlalı ....evde bol bol vardır nasılsa...ya ne bılıyım senın gunu 17 sı gıbı gelıyo...hayırlısı bakalım..safak 6 gun bekleyces artıkın:hulya:

bugün gün boyunca regli öncesi olan ağrımda kesildi sabah gidip kan testi yaptıracağım artık gecikmenin 5.gününe gireceğim umarım olumlu sonuç çıkar...

Ama ama nedne muhabbet hep benim üzerimden dönüyoooo mafoldumben çiçeğimin günü daha yakkııınnnnn!Onu konuşallıımmmm :lepi:

tabi buldunuz beni hazır bilimsellik konusu da muhabbetin başında açılmışken geçin dalganızı değil mi klava: :roflol:

Yahu o kadar bilimsel çalıştım ama şu dış etkenler beni mahvetmiş olabilir akannehir bi de ovulasyon testinin gazabı tabikiiiii!lülülülülülü

en çok şu testi merak ediyorum zaten. görücess bakalım tutmuş mu tutmamış mı...
ya sperm hareketliliği lazım bize aslında...onun için bi araştırma yapayım ben yarın. bizde bi problem yoksa iş tamamen spermlere kalıyooalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yahu o kadar bilimsel çalıştım ama şu dış etkenler beni mahvetmiş olabilir akannehir bi de ovulasyon testinin gazabı tabikiiiii!lülülülülülü

insallah dogrudur canım yaaa...pozıtıf dusun...hem neden yanlıs olsunkı ıncır de yemıssın...onun ıcın gunun degısmıstır..

yahu benı katma zaten streslıyım....

çiçeğime yoğun baskı yapmayalım diye düşünmüştüm 1 günü kalmış kızcağızın. oda test yapacak vallaaa...hemen.

araştır canım paylaşırsın bzimle de :) Bn de bebişten pek umutlu değilim de aynen;testi merak ediyorum acaba doğru muymuş diye :roflol:

insallah dogrudur canım yaaa...pozıtıf dusun...hem neden yanlıs olsunkı ıncır de yemıssın...onun ıcın gunun degısmıstır..

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile Bilmiyorum,ama öybilmiyorum ama öyle bişey olursa hayatımda hakikaten ilk oalcak 3 gün öncesi... :tomato:

ılk ve son olur ınsallaaaahhhhh..:CüvCüv:

yahu benı katma zaten streslıyım....

Canımcım ya;şaka bir yana stres yapacak bişey yok ki;olursa olur olmazsa olmaz bu kadar basit.Hiç takılma bunlara;normal hayatını devam ettir gitsin.ne kadlı ki şurda;asıl zor kısmını atlattın bile.
çiçeğime yoğun baskı yapmayalım diye düşünmüştüm 1 günü kalmış kızcağızın. oda test yapacak vallaaa...hemen.

yok yok aman yapmasııın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…