Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Haksızsam haksızsın de yahhuu kaydirigubbakcemile ma benim bu ay olmazsa bi daha zor;hayatta o akdar çalışamam tekrardan :roflol:

vallaha bana bile gına geldi çalışmaktan yaa...
:roflol::roflol:bizimkisi şişme bi yatak almış geçen gün. evimiz ufak biraz, misafir falan kalırsa iyi olur diye...
kaç gündür fantezi kuruyooo bu ay sende çalışıcaz diyeee...yatakla konuşuyorrr, bende korkuyorum vallaa, regl im hiç bitmese mi ne??

hahayyyyyyyyyy super yaaaa...delikafadulden

Ya size bişey anlatacağım ama gülmek yok söz verinnnnn!!! Ben öünkü bu tarz bir mesaj okuduğumda hep 'yaaa bunların başka işi yok mu demek sürekli dbunu düşünüyorlar rüyalrına bile giriyo' derdim,ama başıma geldi.Ciddi anlamda; çok düşündüğüm kafa yorduğum br noktada değil günüm çok var diye...

neyse ben anlatayım.hayır olsun inşallah.Sabah uyanmadan heömen önce gördüm.Rüyamda elimde bir test yapıyorum kardeşim de var ama ona göstermek istemiyorum sonrada nasılsa negatif diyorum yap ne oalcak gibilerden ve yapıyorum.Arkasından pozitif çıkıveriyor.Kardeşim bakayım derken saklamaya çalışıyorum falan üya bu dijital bi test son teknoloji olsa gerek hemen arkasından da 120.3 mü 110.3 mü ne öyule bişey yazıyor Bhcg değerim de;şok oluyorum.Günüme göre ii dedim...Öyle de uyandımmm...

Aaaaaaaaaaa koymuşsun oğlusunu pek tatlıymış maşallah;Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah :)

ayyy ne guzel ruyaymıs smarrrrttt..allah hayırlara gotursun...ınsallahh dogru cıkar be gulummm...:teytey:

hayır olsun canım. bi bakalım tabirlere hemen...

Çiçeğim bir sen iki sizde kaygı korku başladıysa bu konuda dünyanın son u gelecek demek :roflol:

ayyy ne guzel ruyaymıs smarrrrttt..allah hayırlara gotursun...ınsallahh dogru cıkar be gulummm...:teytey:

Ama rüyalar tesrine çıkmaz mı hep senağlama Gitti güzleim bilimsel çalışma
hayır olsun canım. bi bakalım tabirlere hemen...

Bi bak bakalım canım ne bulacaksın bekliyorum mirmirmirmir

Yaaa kafayamı taktım ki fark etmeden de gördüm bu rüyayı;hayret bişey!İnsanın bilinç altı etkileniyor demek eğer ondansa...

yaa benim eşim coştu biraz bu ayyy...aslında onun elinden kurtulamıcam korkusu var bende...:a015::a015:

Eeee adamın üzerine üzerine atlarsaaannn :) O erkek zaten ister bi de bu gübü bir aydan sonra coşması normal;az daha benim eşim bile şaha kalkacaktı da yatıştırdım ayoolll :)

tamamen bilinçaltı. düşünmedim falan diyorsun ama her akşam burdayız be canım.
hem rüyaların tersi olurmuş değil, rüyayı nasıl yorarsan öyle olurmuş diyelim, daha güzel!!!:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…