tamamen bilinçaltı. düşünmedim falan diyorsun ama her akşam burdayız be canım.
hem rüyaların tersi olurmuş değil, rüyayı nasıl yorarsan öyle olurmuş diyelim, daha güzel!!!:hooray:
Hmmm!Eğer hamileysem güzelmiş rüya;e peki değilse ona ne diyoooo???? Niye görülürmüş?
Eeee adamın üzerine üzerine atlarsaaannn :) O erkek zaten ister bi de bu gübü bir aydan sonra coşması normal;az daha benim eşim bile şaha kalkacaktı da yatıştırdım ayoolll :)
çiçeğim sen mi sarışınsın eşin mi?Oğluşun sarılın olmuş yaaa :) ben de o modelin kızıdan istiyoommm :)
çiçeğim sen mi sarışınsın eşin mi?Oğluşun sarılın olmuş yaaa :) ben de o modelin kızıdan istiyoommm :)
pek yakışıklı di miii...bende sarışın istiyorummmmm. biz ikimizde yeşil gözlüyüz. eşim sarışın hatta. ben kumral. olur herhalde yanardöner bişiiiler...alkisalkisalkis
ben esmerım esım kumral...bıze hıc mı hıc benzemıyor canım...kayınpederıme benzetıyorlar...arkadan saclarını uzattım kız zannedıyolar yaaa...allahım ınsallah sızede nasıp edr canım ....
kız düşmüşsün performanstan hem burda hem orda;annene gitmek yaramamış sanabenim uykum geldi kızlar yaaa... erkenciyim bugün...
benim uykum geldi kızlar yaaa... erkenciyim bugün...
Amin canım;hayırlısı olsun inşallah bizim için de....
kız düşmüşsün performanstan hem burda hem orda;annene gitmek yaramamış sana
:roflol:
şaka maka hadi yatalım kzılar ben sabahın köründe kalkacağım malum
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan şimdi bitirdim geçmişi, açlıktan ölüyorum, hemen bi kahvaltı edip yine damlarım, bu arada çoğalırız hem belki, hoşçakalıııııııııııııın zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?