Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydııın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız...
hemen konuya gırıyım cünkü pc basına fazla gelemıcem... ben daha kırmızılara yakalanmadım..
ama dünnn okadaaaaaaaaaaar adet sancısı yumurtalıklarda sızlama cektimki dedim heraldeee şımdıı oluyorum ama yın egelmedı :) 1-2 gün daha gün verdım kendıme sonra catlarım bekleyemem test yapcam yıne öptüüüüüm

ayyyyyyyyyyy beren35 canım varya hanı dün yazdın yaaa bana bu aksam vur belıne alı dayı dıye:lepi: yaaaaaa bu sabah yolda gelırken aklıma geldı delı delı gülüyorum kendı kendıme görende bu kız kafayaı sıyırmıs dıcekler yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah tan aksam aklıma gelmedı hiç

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn Anne kokululaaaaaaarrr :CüvCüv: opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnn
herkese güzel bir gün dilerimm

biz çoğaldık sen yoksun kuşumlmaz:

günaydın güzellerrr

günaydın hamile fıstıkolumunekankayizsmile

Mitoz bölünmeye mi uğrayacağız yoksa amitoz mu :) normal yoldan çoğalamıyourz malum baksana kaç gündür bebiş haberi yok :uhm:

Bu arada günaydın canım :1rolleyes:

Mitoz Amitoz :bbo: ay bizim zamanımızda Tanjant Kotanjant vardı kaydirigubbakcemile3 günaydın canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

gümbür gümbür geldin gene günaydın kuşumŞeniz

günaydın ayol nasılsınız pıtırcıklarım :hulya:
pıtırcığın öpsün seni Şeniz

ay canım ne büyük stres yaa offff hayırlısı işallahfisfisfis

:roflol::roflol::roflol: aklına gelseydi olmazdı zati :roflol::roflol:

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn Anne kokululaaaaaaarrr :CüvCüv: opuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin

günaydınnnnnnn
herkese güzel bir gün dilerimm
hoşgeldin canım inşallah güzel bir gün olacak:1hug:

a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…