günaydın ayol nasılsınız pıtırcıklarım :hulya:
Mitoz bölünmeye mi uğrayacağız yoksa amitoz mu :) normal yoldan çoğalamıyourz malum baksana kaç gündür bebiş haberi yok :uhm:
Bu arada günaydın canım :1rolleyes:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan şimdi bitirdim geçmişi, açlıktan ölüyorum, hemen bi kahvaltı edip yine damlarım, bu arada çoğalırız hem belki, hoşçakalıııııııııııııın zemuszemus
günaydın güzellerrr
Mitoz bölünmeye mi uğrayacağız yoksa amitoz mu :) normal yoldan çoğalamıyourz malum baksana kaç gündür bebiş haberi yok :uhm:
Bu arada günaydın canım :1rolleyes:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
pıtırcığın öpsün seni Şenizgünaydın ayol nasılsınız pıtırcıklarım :hulya:
gunaydııın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız...
hemen konuya gırıyım cünkü pc basına fazla gelemıcem... ben daha kırmızılara yakalanmadım..
ama dünnn okadaaaaaaaaaaar adet sancısı yumurtalıklarda sızlama cektimki dedim heraldeee şımdıı oluyorum ama yın egelmedı :) 1-2 gün daha gün verdım kendıme sonra catlarım bekleyemem test yapcam yıne öptüüüüüm
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn Anne kokululaaaaaaarrr :CüvCüv: opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyy beren35 canım varya hanı dün yazdın yaaa bana bu aksam vur belıne alı dayı dıye:lepi: yaaaaaa bu sabah yolda gelırken aklıma geldı delı delı gülüyorum kendı kendıme görende bu kız kafayaı sıyırmıs dıcekler yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah tan aksam aklıma gelmedı hiç
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn Anne kokululaaaaaaarrr :CüvCüv: opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım inşallah güzel bir gün olacak:1hug:günaydınnnnnnn
herkese güzel bir gün dilerimm
biz çoğaldık sen yoksun kuşumlmaz:
günaydın hamile fıstıkolumunekankayizsmile
Mitoz Amitoz :bbo: ay bizim zamanımızda Tanjant Kotanjant vardı kaydirigubbakcemile3 günaydın canım
gümbür gümbür geldin gene günaydın kuşumŞeniz
pıtırcığın öpsün seni Şeniz
ay canım ne büyük stres yaa offff hayırlısı işallahfisfisfis
gümbür gümbür geldin gene günaydın kuşumŞeniz
a.s.günaydın kızlaaaaaaar
ben öyle gelırım canım yaaaaaa enerjik kızzzzz:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?