nanemmm hoşgeldin canım sende
e süperrr ben bugün yorgun ve uykusuz olursun diye düşünmüştüm:roflol::roflol:
günaydın canım nasılsın
:roflol::roflol::roflol: aklına gelseydi olmazdı zati :roflol::roflol:
a.s.günaydın kızlaaaaaaar
SAOL CANIM İYİYİM SEN NASILSIN?NASIL GİDİYO BAKİMM ÇALIŞMALAR.. bilmiyorumkismile YUMURTLAMA GÜNÜMÜŞ SANIRIM..HADİ HAYIRLISI BAKALIM... :lepi:
hoşbulduk berencim...nbr nasılsın?
Yok canım ne yorgun olucam yaaaa gayet süperım vallahıaksam çok geç çalışmadık ondandır zaten:roflol:
pıtırcığın öpsün seni Şeniz
ıyıyız canım sen nasılsınnnnnnnkaydirigubbakcemile5
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr günaydın ne güzel herkes burdazemuszemus
ıyıyım canım bende canım çalışmalar daha yenı basladı henüz tatlım aksam dünde testte gülen yüzü görmüştüm ıyı de oldu artık gerısını rabbım bılır canım benım:Saruboceq:
ıyıyım canım bende canım çalışmalar daha yenı basladı henüz tatlım aksam dünde testte gülen yüzü görmüştüm ıyı de oldu artık gerısını rabbım bılır canım benım:Saruboceq:
hoşşşbulduk ay_she naber canım nasıl gidiyo taşinma olayları
günaydınn canımmm :1hug:
günaydınnnnnnnnn canım hoşgeldin . nasılsın iyimisin sakinsin dimiolumunekankayizsmile
iyiyim kuşum nolsun açılmaya çalışıyorum.. uykum var ya. 6.30da kalkıyorum sabah oğlanı okula bırakıyorum ordan işe geliyorum e tabi vakit geçmek bilmiyo ozamanfisfisfis
haa bak işte süper. bizim öyle bi şansımız yok tabi. oğlan var o yatmadan uyumadan bişi olmuyo:kedi:
günaydınnn kuzum hoşgeldinn:1hug:
GÜNAYDIN CANIM NABERRRR:1hug:
GÜNAYDIN CANIMMM HOŞGELDİN... :1hug:
haa bak işte süper. bizim öyle bi şansımız yok tabi. oğlan var o yatmadan uyumadan bişi olmuyo:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?