berencim ablacım :) (kızmıyosun dimi böle diom die )
gecen cuma tasındık cumartesi yerleştik pazar günü son rütüşları yaptık ve
çok şükür yerleştik no problemoo la müşkül ya uhtiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrr günaydın hoşbulduk :)) iyiyim siz nasılsınız bugün bakalım?
ebrulli canım hoşgeldin gelen giden var mı:))
ayyy çok heycanladım yaa inşallah gelir bebiş allah ımm inşallah :cüvcüv: :cüvcüv:
ayy inşallah bu ay sende hamiş olursun...dualarım seninle canım... :Saruboceq:
berencim ablacım :) (kızmıyosun dimi böle diom die )
gecen cuma tasındık cumartesi yerleştik pazar günü son rütüşları yaptık ve
çok şükür yerleştik no problemoo la müşkül ya uhtiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım yaaa yok gelen giden ağrımda kalmadı yaaaa ben çok heyecanlıyım zor tutuyorum kendimi test yapmamak içineyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yok yavrum bilhakis hoşuma gitti saolasın öyle görmüşsün beni tşkler
ayyyyyyyyy allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah ödeme kolaylığı versin
inşallahhhh cümlemizeeeolumunekankayizsmile
hani herşey yerleştikten sonra duşunu alıp oturuyosun ya ayşe inanılmaz bi duyguydu benim için.. ama inan eksikler hiç bitmiyo. daha bu pazar gene doğtaştaydık:roflol:
konsol almamıştım sığmaz diye gittim onu aldım eşim naptın ettin aldırdın diyo:roflol:
hoşbulduk canım yaa yok sakin değilim valla dün çok karın ağrım vardı geliyo herhalde kırmızılar dedim bugün bişey yok ağrım da yok çok heyecanlıyım yaaa:hulya:
canım görüşürüz fazla özletme opuyorumnanaktanben şimdilik kaçıyorum kızlar...özlicem sizii..ben yokken fazla kaynatmayın he sonra oku oku bitmiyo hihoyyyt yazılarım var yetiştirmem gereken bitireyim dönücem size.. haydin şimdi hoşçakalın... öptüm hepinizi... opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım yaaa yok gelen giden ağrımda kalmadı yaaaa ben çok heyecanlıyım zor tutuyorum kendimi test yapmamak içineyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlarrrrrrr günaydın hoşbulduk :)) iyiyim siz nasılsınız bugün bakalım?
ingilizce ispanyolca hayırdır bugün pek bi internationalsınkaydirigubbakcemile3
ingilizce ispanyolca hayırdır bugün pek bi internationalsınkaydirigubbakcemile3
yok yavrum bilhakis hoşuma gitti saolasın öyle görmüşsün beni tşkler
ayyyyyyyyy allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah ödeme kolaylığı versin
inşallahhhh cümlemizeeeolumunekankayizsmile
hani herşey yerleştikten sonra duşunu alıp oturuyosun ya ayşe inanılmaz bi duyguydu benim için.. ama inan eksikler hiç bitmiyo. daha bu pazar gene doğtaştaydık:roflol:
konsol almamıştım sığmaz diye gittim onu aldım eşim naptın ettin aldırdın diyo:roflol:
hoşbulduk canım yaa yok sakin değilim valla dün çok karın ağrım vardı geliyo herhalde kırmızılar dedim bugün bişey yok ağrım da yok çok heyecanlıyım yaaa:hulya:
kaç gün geçmiş oluyo bugün canımcım?
günaydın canım ıyıyız bızde sabah sabah buraya damladım hemen yıneopuyorumnanaktan
valla arapça bile biliyo maşşallahsırnaşık şey
ama bkm mutfaktaki gibi çat pat ay go vi go yu go bence yani:roflol:
canım görüşürüz fazla özletme opuyorumnanaktan
ayy gerçekten miiii günün geçti ya test mi yapsan acaba :kedi:
ayy canım inşallah adet olmassın inşallah seninledir bebeğin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?