Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla arapça bile biliyo maşşallahsırnaşık şey
ama bkm mutfaktaki gibi çat pat ay go vi go yu go bence yani:roflol:

ahahaha aynen öyle ama o kadar vahim değil ingilizcede her türlü kıvırırım da

arapça çok zor valla ömrümden ömür gitti osmanlıca öğrendim

farsçaya başladım hiçbiri arapça kadar zor değil hele ingilizce çocuk oyuncağı gibi

geliyo sizde arapçaya başlasanız aynı benim gibi düşünürdünüz yani...ilahiyat okuyorum

tüm derslerden geçtim bi arapça kaldı 2 kere de arapçadan kaldım eşim nasıl

dalga geçiyo bi bilseniz o işletmeye balamıştı onun ki bitiyo bu sene ben daha arapçayı

veremedim yüz karası yaa :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca:

ay çok merak ettim ne okuyosun sen ?

alla alla çok ilginç.Sen muhasebeci değil misin?İlahiyat nerden çıktı?Kaçıncı dönemdesin?

ebrulı canım yaaaaa ınsallah bebişin senınledır tatlım ınsallah
inşallah canım Allah isteyen herkese versin diliyorum Rabbim bizlerin dualarını kabul etsin

inşallah canım yaaa pazar günü eşimin doğum günü ona hediye etmek itiyorum çift çizgi çıkan testi

ya canım pazar yada dün olmama gerekiyodu 1-2 gün geçti daha beklemedeyimeyvahedigeldismile

önceden şaşmaz ise test yapabilirsin aslında. Günün gelmeden çıkar varsa hele ki kanda kesin çıkar 1 gün bile olsa.İnşallah içerdedir seninki annesi.[/QUOTE]

ya canım geçen ay 3 gün gecikti ekimdede 4 gün gecikmişti korunmayı bıraktık bırakalı dengem değişti biraz ama bu ay çok farklıyım demiştimya daha umutluyum ama yinede kaptırmak istemiyorum kendimi hayırlısı yarına kadar gelmezse sabah test yapıcam Allah kısmet aderse

şekil çok tatlı yaa kaydirigubbakcemile3
tamam canım haklısın belki yine gecikmiştir diye her ihtimale karşı bekleyelim:) işallah bebişten gecikmiştir de beklememizin sonu güzel olur :Saruboceq:

şekil çok tatlı yaa kaydirigubbakcemile3
tamam canım haklısın belki yine gecikmiştir diye her ihtimale karşı bekleyelim:) işallah bebişten gecikmiştir de beklememizin sonu güzel olur :Saruboceq:

inşallah canım gelsin artık meleklerimiz hepimiz için dua ediyorum:Saruboceq:

:)) aynen ben de öyle vallahiii dün yumurtlama günündü dimii işallah canım yaaa bu ay şöyle müjdeli haberlerle gelirsinnnnnn :Saruboceq:hihoyyyt

Canım vallahı dün testte gülen yüzü yakaladım bugünde yapıcam testten bakalım ne çıkacak garantılemek amaçlı yapmam lazım akıntım var çünkü bugünde daha çatlamamıs olabılır amın canım amın

alla alla çok ilginç.Sen muhasebeci değil misin?ılahiyat nerden çıktı?Kaçıncı dönemdesin?

ya benim oklul olayım biraz karışık evet muhasebeciyim sonramerak sardım geçtim

ilahiyata meslek lisesli oldugumuz için hakkımızı çok yediler çok kızıdım yöke bilgisayar veya coğrafya okumak istiyordum

aynı zamanda web tasarım ,web programlayıcıyım ve grafiker ve bunların

dünyanın her yerinde öğretmenliğini yapabilme belgelerimde var yay burcuyum

bundan mütevellik sanırım

çok meraklıyım herşeyi öğrenmeye çalışıyorum ondan oluyo kahretsin

aynı zaman da ney üflüyorum ve keman kursuna gitmek istiyorum ne kadar zıt ama

istiyorum işte he bu arada tezhip kursunada gittim ama beni pek sarmadı

dikiş dikmekten ve tatlı yapmaktan da büyük zevk alıyorum aklinialirimsmile

he bide yemek blogum var

Son düzenleme:
ilahiyat önlisans merak ettim okuyum yanımda dursun arapçayı da seviyorum

bahaneyle öğrenmiş olurum dedim okul bitti

arapça bitmedi....kafamçokkarıştı

ee güzelmiş. Rüyalarla aran nasıl peki?Dün gece beter bişey gördüm anlatsam anlar mısın?Bir de şunu hep merak etmişimdir değişik yorumlar var bunun için öldükten sonra ruh nerde?Biri diyo kabirde cesetten 10 cm yukarda,biri diyo berzah aleminde cesetle alakası bile yok.Hangisi doğru ya?

Offff!Çok işim var beniiimmm çookkk! bir sürü yazılı kaüıdı,verilecek ortalamalar...Hepsi beni bekliyo;bi de sanki azmış yüküm gibi projede cabası....

Oooooo ne güzel kaynatıyosunuz yaa ( ben de iki saattir netle cebelleşiyorum burda mafoldumben

Offff!Çok işim var beniiimmm çookkk! bir sürü yazılı kaüıdı,verilecek ortalamalar...Hepsi beni bekliyo;bi de sanki azmış yüküm gibi projede cabası....

canımyaaaaa dönem sonu geldı tabıkı sımdı karneler için hazırlık baslıcak işler çoktur Allah kolaylık versın tatlım

Ohooooo CADIARZU her işe de el tlaelaelaelaelaatmışsın maşallah :sm_cool: Bu ne yaaa,ben o kadar çok işe el atsam hepsi birbirine karışır. laelaelaelaelae

maşallah 10 parmağında 10 marifet.Haklısın İmam Hatp çıkışına bu konuda + sağlanmalı. Hangisini doğru yapıyor ki devlet??Ben de ezberden gelen o ayetler vs nasıl oluyor diyordum.
Çok tezat şeyler ama güzel.Ben de hep zamansızlıktan yakınmışımdır.Şimdi kızım olunca ona yaptırcam bale,keman,binicilik diyorum.Dün kendimle dürüstçe yüzleştim,kızı götürüp getircek bunları takip edecek zamanın var mı?Yoksa kim ilgilenecek???

eeeeeeeee öğretmen olmak kolay değil sorumlulukların büyük Allah kolaylık versin severim öğretmenlik mesleğini bende olmak çok istemiştim ama annem mesleğe yazdırdı durumumuz pek yoktu üniversite okutamayız diye ama olsun canları sağolsun

canımyaaaaa dönem sonu geldı tabıkı sımdı karneler için hazırlık baslıcak işler çoktur Allah kolaylık versın tatlım

Ya işin kötü yanı el atsım biile yok biliyormusun! Hepsi dursun hiçbirine bakmayayım istiyorum Çok tembelim son bir kaç gündür :1no2:Ama cumaaa soonnnnn!Yapmam lazıımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…