ee güzelmiş. Rüyalarla aran nasıl peki?Dün gece beter bişey gördüm anlatsam anlar mısın?Bir de şunu hep merak etmişimdir değişik yorumlar var bunun için öldükten sonra ruh nerde?Biri diyo kabirde cesetten 10 cm yukarda,biri diyo berzah aleminde cesetle alakası bile yok.Hangisi doğru ya?
günaydınnnnn şekerler
ben geldimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
alla alla çok ilginç.Sen muhasebeci değil misin?İlahiyat nerden çıktı?Kaçıncı dönemdesin?
günaydınnnnn şekerler
Ya işin kötü yanı el atsım biile yok biliyormusun!Hepsi dursun hiçbirine bakmayayım istiyorum Çok tembelim son bir kaç gündür :1no2:Ama cumaaa soonnnnn!Yapmam lazıımmmm.
maşallah 10 parmağında 10 marifet.Haklısın İmam Hatp çıkışına bu konuda + sağlanmalı. Hangisini doğru yapıyor ki devlet??Ben de ezberden gelen o ayetler vs nasıl oluyor diyordum.
Çok tezat şeyler ama güzel.Ben de hep zamansızlıktan yakınmışımdır.Şimdi kızım olunca ona yaptırcam bale,keman,binicilik diyorum.Dün kendimle dürüstçe yüzleştim,kızı götürüp getircek bunları takip edecek zamanın var mı?Yoksa kim ilgilenecek???
günaydın canım hosgeldınnnnnn nasılsın
ben hiçbiyerde rastlamadım kabirde cesetten 10 cm yukarda diye bişeye
benim bildiğim ruhlar aleminde ve şehitler veya salih kullar ın ruhları dışında asla
çıkamayacakları bir yerde bulunduklarıdır.Rüya çok derin bi mesele ha bunun ilahiyatçı
açısından durumu nedir diye sorssan bizim ilgi alanımıza çok girmez ne gördün merak
ettim ama kötü bişeyse eğer rüyadan uyandığında besmele çekip tekrar uyumana devam
etmeni ve Allah hayırlara eriştirsin demeni tavsiye ederim.
İma hatipli dğeilim ticaret meslek okudum ben marifetli de değilim hep bu merak
yüzünden insan ne isterse yapabilir bence...Ezberden gelen ayet kısmını anlamadım ?
binicilik ,yüzücülük ve atıcılık öğrenmek ve öğretmek sünnettir peygamber efendimiz in
tavsiyesidir faydası var.Olur bi şekilde ya o doğsun büysün inşallah
kendi bulur zaten o etkinlikleri boshayallersmile
günaydınnnnn şekerler
şenayyy hoşgeldin kuşumma.s.
ebruli çok güzel bir doğum günü hediyesi olurdu gerçekten.. testi sarmalayıp güzel bir hediye kutusunun içine koyup vermek ayyy düşünmesi bile güzel inşallahhhh:1hug:
ben çok yaşıcaksın ipekkk önkkkkkk olmuş durumdayım:bbo::bbo:
Perşembe günü sabah 9 da kızlar ameliyatt
şöyle bişey:evde oturuyoruz,ev sarsılmaya başlıyor.Ben deprem oluyor diyorum kardeşim hayır kıyamet kopuyor diyor.O esnada çökerken gerçekten Sur'a üflenmiş gibi dehşet büyük bi ses çıkıyor.Ben yıkılma esnasında 3 kere Kelime-i Şahadet getiriyorum. Yıkılıyoruz ama ölmedim daha,çatı düşüyor gök yarılıyor. Sonra duruyor herşey o şekilde uyandım.Çok korktum.eyvahedigeldismile
günaydın canım hoşgeldinbayanssulusmile
canım ya işallah aminnnnnnnn :Saruboceq:inşallah canım gelsin artık meleklerimiz hepimiz için dua ediyorum:Saruboceq:
Canım vallahı dün testte gülen yüzü yakaladım bugünde yapıcam testten bakalım ne çıkacak garantılemek amaçlı yapmam lazım akıntım var çünkü bugünde daha çatlamamıs olabılır amın canım amın
Perşembe günü sabah 9 da kızlar ameliyatt
şenayyy hoşgeldin kuşumma.s.
ebruli çok güzel bir doğum günü hediyesi olurdu gerçekten.. testi sarmalayıp güzel bir hediye kutusunun içine koyup vermek ayyy düşünmesi bile güzel inşallahhhh:1hug:
eeeeeeeee öğretmen olmak kolay değil sorumlulukların büyük Allah kolaylık versin severim öğretmenlik mesleğini bende olmak çok istemiştim ama annem mesleğe yazdırdı durumumuz pek yoktu üniversite okutamayız diye ama olsun canları sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?