Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben hiçbiyerde rastlamadım kabirde cesetten 10 cm yukarda diye bişeye

benim bildiğim ruhlar aleminde ve şehitler veya salih kullar ın ruhları dışında asla

çıkamayacakları bir yerde bulunduklarıdır.Rüya çok derin bi mesele ha bunun ilahiyatçı

açısından durumu nedir diye sorssan bizim ilgi alanımıza çok girmez ne gördün merak

ettim ama kötü bişeyse eğer rüyadan uyandığında besmele çekip tekrar uyumana devam

etmeni ve Allah hayırlara eriştirsin demeni tavsiye ederim.

Ya işin kötü yanı el atsım biile yok biliyormusun! Hepsi dursun hiçbirine bakmayayım istiyorum Çok tembelim son bir kaç gündür :1no2:Ama cumaaa soonnnnn!Yapmam lazıımmmm.

Allah Allah neden öyle oldunkı sen sımdı tembellık yapıyosun demekkı hadı bakalım ınsallah baska bişiden olsun tembellıgın tatlım o zaman yapıcan canım mecbur zaten az kaldı cumaya

İma hatipli dğeilim ticaret meslek okudum ben marifetli de değilim hep bu merak

yüzünden insan ne isterse yapabilir bence...Ezberden gelen ayet kısmını anlamadım ?

binicilik ,yüzücülük ve atıcılık öğrenmek ve öğretmek sünnettir peygamber efendimiz in

tavsiyesidir faydası var.Olur bi şekilde ya o doğsun büysün inşallah

kendi bulur zaten o etkinlikleri boshayallersmile

şenayyy hoşgeldin kuşumma.s.

ebruli çok güzel bir doğum günü hediyesi olurdu gerçekten.. testi sarmalayıp güzel bir hediye kutusunun içine koyup vermek ayyy düşünmesi bile güzel inşallahhhh:1hug:

şöyle bişey:evde oturuyoruz,ev sarsılmaya başlıyor.Ben deprem oluyor diyorum kardeşim hayır kıyamet kopuyor diyor.O esnada çökerken gerçekten Sur'a üflenmiş gibi dehşet büyük bi ses çıkıyor.Ben yıkılma esnasında 3 kere Kelime-i Şahadet getiriyorum. Yıkılıyoruz ama ölmedim daha,çatı düşüyor gök yarılıyor. Sonra duruyor herşey o şekilde uyandım.Çok korktum.eyvahedigeldismile

bazen hani sure falan yazıyosun ya,geçen Furkan suresinden yazmıştın. Onlar kalmış aklımda.

günaydınnnnn şekerler
ben geldimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

şenayyy hoşgeldin kuşumma.s.

ebruli çok güzel bir doğum günü hediyesi olurdu gerçekten.. testi sarmalayıp güzel bir hediye kutusunun içine koyup vermek ayyy düşünmesi bile güzel inşallahhhh:1hug:

ay canım sorma yaaaa süper olur ama tabi gelmişse bebeğim çok güzel bir paket yapıcam ona yemekte vericem ama öncesinde adet olduğumu söylücem çok büyük sürpriz olsun istiyorum ayy gene kaptırdım kendimikaydirigubbakcemile3

Perşembe günü sabah 9 da kızlar ameliyatt

hadi bakalım hayırlısı canım şimdiden geçmiş olsun
iyi haberlerini bekliyoruz

ay canım yaa geçen gün buna benzer bir rüyada ben gördüm deprem oluyo heryer yıkılıyo ve ben altında kalıyorum enkazın ama annem kurtarıyo Allah hayra çıkarsın:Saruboceq:

inşallah canım gelsin artık meleklerimiz hepimiz için dua ediyorum:Saruboceq:
canım ya işallah aminnnnnnnn :Saruboceq:

bence de canım sen garantiye al nolur nolmaz:) hadi hayırlısı işallah :Saruboceq:

Perşembe günü sabah 9 da kızlar ameliyatt

güzel geçecek biliyorsun. Sonuçta yaşı çok ileri olan insalanlarda bile ii sonuçlar alınıyor. By pass bile bademcik ameliyatı gibi oldu. Korkma canım.dualarımız seninle:Saruboceq:

ebruli eşinin kalpten götürcenmi kızım ya kaydirigubbakcemile3
ay önce dibe vurcak sonra göklere çıkıcak NASıP olur inşallaholumunekankayizsmile

Evet!Ruh tatminin çok yüksek olduğu bir meslek o açıdan seviyorum ama angaryası çok..Akşam eve iş görütülen bir meslek versa o da öğretmenlik!

Eminim senin içinde hayırlı olan neyse onu nasip etmiştir sana Allah!Hiç geömişi düşünüp keşkelerde boğulma canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…