Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok mu sıkıntılı yatıyoruz acaba ya?Aslında ben kendime bi uyarı olarak algıladım bunu.Çünkü çok gerçekçiydi sanki ölümü hatırlatıyo bana.

oo çok garipmiş gercektende hayırlara cıskın inşallah bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

keşke ben de öğretmen olsaydım.Keşke ben de eve iş götürseydim. Biz günde 10 saat çalışıyoruzmafoldumben

güzel geçecek biliyorsun. Sonuçta yaşı çok ileri olan insalanlarda bile ii sonuçlar alınıyor. By pass bile bademcik ameliyatı gibi oldu. Korkma canım.dualarımız seninle:Saruboceq:

bademcik ameliyatı oldum ekimde ayy yarabbim 5gün hiç bişi yiyip içemedim
ameliyat evet kolay ama sonrası basit değil valla. hele büyük insan için
çocuklar çabuk atlatıyo ne güzel. keşke annemler küçükken yaptırsalarmış
geniz eti bademcik ve küçük dil alındı benim.. 1ay kendime gelemedim vallabenneyaptımki

günaydın hoşbuldum canım nasılsın ne zmandır muhabbet edemedik senle bende bu ay fazla yoğunum o yüzden pek katılamıyorum ama muhabbetlere sende durumlar nedir
geriye dönüp okuyamadım ne zmandır

iyiyim canım sen nasılsın evet yaa pek gelemiyosun konuşamıyoruz sende görmüşsün kırmızıları biraz erken oldu galiba olsun takma kafana önümüze bakalım bende gelirse eğer kırmızılar bu ay daha fazla çalışıcam inşallah gelmezler Allahım :Saruboceq::Saruboceq:

Kıs bende aynı şekilde sürpriz yapmayı düşünüyodum biliyo musun :kedi:

oo çok garipmiş gercektende hayırlara cıskın inşallah bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

sorma valla gerçek gibiydi.Uyarı olarak aldım kendime.Aslında bu hamilelikten sonra doğuma yaklaştıkça daha duygusallaşıyosun,merhametin artıyo,daha ii insan oluyosun. Ben bununla bağdaştırıyorum. Herşey iyi de dünya hevesleri için öbür tarafı sallıyoruz. Buna uyarı olarak aldım. Ama ne yapıyorum ki sanki.

Allah Allah neden öyle oldunkı sen sımdı tembellık yapıyosun demekkı hadı bakalım ınsallah baska bişiden olsun tembellıgın tatlım o zaman yapıcan canım mecbur zaten az kaldı cumaya

Aslında oldu gibi gibi çoüunu da bitirdim ama gözümde büyüdüler nedense Hele şu an önümdeki yazılısını yaptığım kağıtları açıp okumak hhiiiççç işme gelmyo :)

kızlar ben rüyamda evlendiğimi gördüm ama kocişimle değil ikinci evliliğimmiş
şimdi tabirlere bakıyorum hemencecik

şenay canım hoşgeldinnn:)
fatoş canım dualarımız seninle :Saruboceq:

ay ben de onu netten izledim de iğrenç evet.sonuçta yaşamak için yiyeceksin ama orası yara.Zor bi durum aslında.Ben bilmeyenler için soledim çaktırma.:kedi:

evet yine erken geldim bigün bile üstte keyif çatamadan en aşağı düştüm
üzülmüyorum bu ayda çalışırız :1hug:

yok canım keşke demiyorum ben yine okudum 2 yıllık yüksek okulumu kısmet böyleymiş herşeyde bi hayır vardır. evet öğretmenler az çalışıyo gibi gözüküyolar ama bence çok kutsal bi meslek ve maaşları çok az bu konuda çoooookkk kızıyorum devlete

çok mu sıkıntılı yatıyoruz acaba ya?Aslında ben kendime bi uyarı olarak algıladım bunu.Çünkü çok gerçekçiydi sanki ölümü hatırlatıyo bana.

evet canım benimkide çok gerçekçiydi ve deprem bitince çok güzel gelinlikli bi kız görmiüştüm

smarttttt canım benim kolay gelsinnnnnn.....
bir de şu listenin en üstündeki bazı isimleri silsek mii pptya naaz ve zeyneep ne de olsa gelmiyorlar kaç gün olduuuuuuuu klava:

aa çok güzel bi sürpriz yaa inşallah hamişsindir de öle yaparsın canım :)

bazen hani sure falan yazıyosun ya,geçen Furkan suresinden yazmıştın. Onlar kalmış aklımda.

ya okuya okuya aklında kalıyo insanın ondan belkide yoksa ayet ezberlemek için

ayrı bi çaba sarfetmıyom yerimseniben

zaten ezberimde kuvvetli değildir bişey mantıgıma yatmıyosa onu da asla öğrenemem

arapça gibi çok fazla kural var bu neden var dıyorum şimdi öğretmen cevap

veremeyınce gıcık oluyorum onu bilmem gerekıyo bilmesem ezberlemıs oluyorum

ezbere eğitimi sevmöıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…