hadi bakalım hayırlısı canım şimdiden geçmiş olsun
iyi haberlerini bekliyoruz
ay canım yaa geçen gün buna benzer bir rüyada ben gördüm deprem oluyo heryer yıkılıyo ve ben altında kalıyorum enkazın ama annem kurtarıyo Allah hayra çıkarsın:Saruboceq:
şöyle bişey:evde oturuyoruz,ev sarsılmaya başlıyor.Ben deprem oluyor diyorum kardeşim hayır kıyamet kopuyor diyor.O esnada çökerken gerçekten Sur'a üflenmiş gibi dehşet büyük bi ses çıkıyor.Ben yıkılma esnasında 3 kere Kelime-i Şahadet getiriyorum. Yıkılıyoruz ama ölmedim daha,çatı düşüyor gök yarılıyor. Sonra duruyor herşey o şekilde uyandım.Çok korktum.eyvahedigeldismile
Evet!Ruh tatminin çok yüksek olduğu bir meslek o açıdan seviyorum ama angaryası çok..Akşam eve iş görütülen bir meslek versa o da öğretmenlik!
Eminim senin içinde hayırlı olan neyse onu nasip etmiştir sana Allah!Hiç geömişi düşünüp keşkelerde boğulma canımcım.
güzel geçecek biliyorsun. Sonuçta yaşı çok ileri olan insalanlarda bile ii sonuçlar alınıyor. By pass bile bademcik ameliyatı gibi oldu. Korkma canım.dualarımız seninle:Saruboceq:
günaydın hoşbuldum canım nasılsın ne zmandır muhabbet edemedik senle bende bu ay fazla yoğunum o yüzden pek katılamıyorum ama muhabbetlere sende durumlar nedir
geriye dönüp okuyamadım ne zmandır
ay ben neleri kaçırmışım ya
fatoş ne oluyo ne ameliyatı canımm
ay canım sorma yaaaa süper olur ama tabi gelmişse bebeğim çok güzel bir paket yapıcam ona yemekte vericem ama öncesinde adet olduğumu söylücem çok büyük sürpriz olsun istiyorum ayy gene kaptırdım kendimikaydirigubbakcemile3
oo çok garipmiş gercektende hayırlara cıskın inşallah bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Allah Allah neden öyle oldunkı sen sımdı tembellık yapıyosun demekkı hadı bakalım ınsallah baska bişiden olsun tembellıgın tatlım o zaman yapıcan canım mecbur zaten az kaldı cumaya
bademcik ameliyatı oldum ekimde ayy yarabbim 5gün hiç bişi yiyip içemedim
ameliyat evet kolay ama sonrası basit değil valla. hele büyük insan için
çocuklar çabuk atlatıyo ne güzel. keşke annemler küçükken yaptırsalarmış
geniz eti bademcik ve küçük dil alındı benim.. 1ay kendime gelemedim vallabenneyaptımki
Perşembe günü sabah 9 da kızlar ameliyatt
iyiyim canım sen nasılsın evet yaa pek gelemiyosun konuşamıyoruz sende görmüşsün kırmızıları biraz erken oldu galiba olsun takma kafana önümüze bakalım bende gelirse eğer kırmızılar bu ay daha fazla çalışıcam inşallah gelmezler Allahım :Saruboceq::Saruboceq:
Evet!Ruh tatminin çok yüksek olduğu bir meslek o açıdan seviyorum ama angaryası çok..Akşam eve iş görütülen bir meslek versa o da öğretmenlik!
Eminim senin içinde hayırlı olan neyse onu nasip etmiştir sana Allah!Hiç geömişi düşünüp keşkelerde boğulma canımcım.
çok mu sıkıntılı yatıyoruz acaba ya?Aslında ben kendime bi uyarı olarak algıladım bunu.Çünkü çok gerçekçiydi sanki ölümü hatırlatıyo bana.
ay canım sorma yaaaa süper olur ama tabi gelmişse bebeğim çok güzel bir paket yapıcam ona yemekte vericem ama öncesinde adet olduğumu söylücem çok büyük sürpriz olsun istiyorum ayy gene kaptırdım kendimikaydirigubbakcemile3
bazen hani sure falan yazıyosun ya,geçen Furkan suresinden yazmıştın. Onlar kalmış aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?