Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bir de hazır hamile arkadaşlarımız varken sormak istiyorum. aynı adet olacakmış gibi kasık ağrısı oluyor diyorlar hamilelikte. o ağrı bende ne zaman olsa ben adet oluyorum :roflol: gerçekten aynı regl ağrısı gibi mi hiç fark yok mu? bir de gerçekten çok akıntı oluyor mu?

:1hug:

hiçbir yumurtlama belirtim yok henüz şekerler. bugün 13. günüm. genelde 16 da yumurtluyorum bakalım bu ay nolcak. gerçi ne ovulasyon testi yapıyorum ne de dr a gittim bu ay. hayırlısı :Saruboceq:

hayırlısı olsu canım yaaa ne zamandır istiyosunuz peki

hiçbir yumurtlama belirtim yok henüz şekerler. bugün 13. günüm. genelde 16 da yumurtluyorum bakalım bu ay nolcak. gerçi ne ovulasyon testi yapıyorum ne de dr a gittim bu ay. hayırlısı :Saruboceq:

inş canım hayırlısı bol bol yumurtlaman dileğiyle:))

doğru canım.zaten ilk bir kaç ay da adet tarihlerinde yine bel ağrısı,karın ağrısı falan oluyor vucut hamileliğe alışana kadar.akıntı desen hiç bitmiyo zaten,ben de çok yoğundu hala da çok yoğun devam ediyor.

günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan

herkes iyi mi bakalım

ben iyiyim şahsen sen nasılsın canım

Sagol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın

saol canım şükür iyiyim yok bi yaramazlık

koyuverdin yani :roflol: ay belkide hayırlısı böyle:1rolleyes:

canım ben ilk gebeliğimde düşük yaptım sonra bebek düşünmeye karar verdik hemen ilk ay oldu ama dediğin gibi aynen adet günümde adet olacakmışım gibi sancı çektim fakat sabah kalkıyodum öğleye kadar sanıyodumki adet olcam diodum kesin adet olcam öğleden sonra bi bakıyodum sancı falan kalmamış ara ara oluyodu ama maalesef ikinci gebeliğimde boş gebelikmiş kürtajla sonlandırdılar rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah sende hamilesindir ve sağlıklı bi gebelik yaşarsın

inş canım hayırlısı bol bol yumurtlaman dileğiyle:))

amin canım amiiin inşallah. hepimiz yumurtlayalım kocaman kocaman kaliteli kaliteli :)

teşekkürler ipekcim. ama ben bebek istemeye başladığımdan beri akıntım yok oldu :umursamaz: çok ilginç değil mi akıntımı hiç fark edemiyorum artık. çok nadir anlıyorum. eskiden neredeyse 5-6 gün yoğun şeffaf akıntım olurdu hatırlıyorum. şimdi ı ııh. ne iş anlamadım bilmiyorumkismile

onun dışında karın ağrısının aynı olduğunu sen de söylüyorsun demek. inşallah görürüm ben de

ahh canım neler yaşamışsın.. allah beterinden korusun genede
inşallah tez zamanda hamile kalırsında bu hamileliğin sağlıklı geçer :1hug:

amin canım. bu 5. ayımız olacak. inşallah beklediğimiz son ay olur da hayırlısıyla gelir bebeğim.

sen ne zamandır istiyorsun canım?

ben 8 aylık evliyim bir hafta önce kürtaj oldum 3 ay bebek yok rabbim hayırlı sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah isteyen herkese başta bizlere

inşallah canım ama belirtiler kişiseldir bünye,hormonlar vs o kadar karışık ki sen de biliyosun.Hayırlısını dilemek kalıyo bize de.:Saruboceq:

hangi bölümde asistansın buarada merak ettim.

ahh canım neler yaşamışsın.. allah beterinden korusun genede
inşallah tez zamanda hamile kalırsında bu hamileliğin sağlıklı geçer :1hug:

amin ve ilk gebeliğim olcaktı çok kötü çok zor hala psikolojik olarak düzelemedim şimdi önümde 3 ay var sanıyorum ki her hamileliğim böle olcak o yüzden çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…