Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben iyiyim şahsen sen nasılsın canım

saol canım şükür iyiyim yok bi yaramazlık

koyuverdin yani :roflol: ay belkide hayırlısı böyle:1rolleyes:

aynen öyle kuşum koyverdim boşverdim elelalem ne derse desin hadi hadi hadi hadi hadiiii :roflol:

ayy canım çok geçmiş olsun ama biliyor musun bunda bile güzel bir yan var. tüplerinde sorun yok, hamile kalabiliyorsun onu anlamış olmuşsun. inşallah 3. gebeliğini kısa zamanda yaşamak nasip olur ve onu sağlıkla kucağına alırsın canım.

Allah razı olsun,Rabbim bu ay tüm isteyenlere bekleyenlere verir inşallah içlerinden beni de ayırmaz inşallah

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979...........................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

amin ve ilk gebeliğim olcaktı çok kötü çok zor hala psikolojik olarak düzelemedim şimdi önümde 3 ay var sanıyorum ki her hamileliğim böle olcak o yüzden çok korkuyorum

canım yaa neler yaşamışsın evleneli de az olmuş 8 ay daha.Allah beterlerinden saklıısn inş Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar basip eylesin inş.

kıslarr yaa bişey sorcam bende dün su gibi aynı akıntı geldi akşam gündüz hiç akıntı yokdu ilk defa farkettim ben su gibi akıntıyı oluyomu öle de akıntı??

ilk düşüğümde bende böle düşünüyodum en azından çocuğum olabiliyomuş diodum ama çünkü ilkinde kürtaj olmadım düşüğün ne demek olduğunu risklerini bilmiyodum ve ben ilk düşüğümde kürtaj olmadığımdan dolayı ikinci gebeliğimi boş gebelik yaşadım doktor hatası yüzünden çünkü ilk gebeliğimden içerde parça kalmış boş gebelikte olsa bebğim yaşıyodu onu bi hapla dşürdüler ve kürtaj (çok zorr) rabbim hiç kimseye o acıyı yaşatmasın tek geç olsun sağlıklı olsun ama o acıyı kimse yaşamasın

kıslarr yaa bişey sorcam bende dün su gibi aynı akıntı geldi akşam gündüz hiç akıntı yokdu ilk defa farkettim ben su gibi akıntıyı oluyomu öle de akıntı??

dedim ya bebek istediğimden beri kuruluktan çatlıcam :roflol: o yüzden bilemiyorum ki tatlım?

amin ve ilk gebeliğim olcaktı çok kötü çok zor hala psikolojik olarak düzelemedim şimdi önümde 3 ay var sanıyorum ki her hamileliğim böle olcak o yüzden çok korkuyorum

bende düşük yaptım tıpkı senin gibi bi daha hamile kalırsam aynısı olurmu diye tedirginim ama dr. dediki canım her hamilelik kendine özgüdür farklıdır illa aynısı olacak diye bişi yok tedbir alınır olacağı varsa olur o yüzden buna takılıp boşuna sıkıntı yaratma kendinde

akıntı konusunu bilemicem canım çünkü benim her daim akıntım var fizyolojik akıntıymış benimkisi.. bazen çoook açık sarı bazende şeffaf ama hep var yani

idilcan hoşgeldin canım

twetty malesef adet oldu
ebrulinin adeti geçti ama test negatif

mafoldumben canım benim. Allah sabırlar versin, tekrarından saklasın. inşallah Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. sen de en kısa zamanda yeniden hamile kalacaksın gör bak. bu defa sağlıkla kucağına alacaksın inşallaaah:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
dedim ya bebek istediğimden beri kuruluktan çatlıcam :roflol: o yüzden bilemiyorum ki tatlım?

:roflol::roflol: canım ya sanırım bu normal bi durum yani bende kotunmayı bırakdıkdan 2 ay sonra falan kupkuru oldum sadece yumurtlama dönemlerimde o akıntı varya bazen onu görüyorum o kadar ama bu ay biraz daha ıslakım:)) ona ümitlendiriyo beni ama tabi üşütmüşde olabilirm havalar sogudu çünkü hayırlısı inş.

zaten bu dr.um da öle içimi çok rahatlattı şimdiden folik asite başladık bir buçuk ay sonra kontrolüm var senindemi ilk gebeliğin peki?

aminn amin isteyen dileyen herkese rabbim nasip eder inşallah

idilcan hoşgeldin canım

twetty malesef adet oldu
ebrulinin adeti geçti ama test negatif

yaa bende bilmiyodum çol üzüldüm twetty için ebruli ne zaman yapdı testi bugun mu çarşamba diyodu hepp ayy hayırlısı tabi öncelikle ama inş vardır bebişi test yanlışdır yada geç döllenmedir falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…