ilk düşüğümde bende böle düşünüyodum en azından çocuğum olabiliyomuş diodum ama çünkü ilkinde kürtaj olmadım düşüğün ne demek olduğunu risklerini bilmiyodum ve ben ilk düşüğümde kürtaj olmadığımdan dolayı ikinci gebeliğimi boş gebelik yaşadım doktor hatası yüzünden çünkü ilk gebeliğimden içerde parça kalmış boş gebelikte olsa bebğim yaşıyodu onu bi hapla dşürdüler ve kürtaj (çok zorr) rabbim hiç kimseye o acıyı yaşatmasın tek geç olsun sağlıklı olsun ama o acıyı kimse yaşamasın
idilcan hoşgeldin canım
twetty malesef adet oldu
ebrulinin adeti geçti ama test negatif
:roflol::roflol: canım ya sanırım bu normal bi durum yani bende kotunmayı bırakdıkdan 2 ay sonra falan kupkuru oldum sadece yumurtlama dönemlerimde o akıntı varya bazen onu görüyorum o kadar ama bu ay biraz daha ıslakım:)) ona ümitlendiriyo beni ama tabi üşütmüşde olabilirm havalar sogudu çünkü hayırlısı inş.
bilmiyorumkismile geçmiş olsun canım...Allah Sabır versin...
zaten bu dr.um da öle içimi çok rahatlattı şimdiden folik asite başladık bir buçuk ay sonra kontrolüm var senindemi ilk gebeliğin peki?
yaa bende bilmiyodum çol üzüldüm twetty için ebruli ne zaman yapdı testi bugun mu çarşamba diyodu hepp ayy hayırlısı tabi öncelikle ama inş vardır bebişi test yanlışdır yada geç döllenmedir falan
ayy sen de mi brütüs yaaa :roflol: laf aramızda içim rahatladı tek kuruyan benim sanıyordum kendime bir yandaş buldum olumunekankayizsmile inşallah bu ay olmuştur be şekercim inşallah
yok canım benim 1oğlum var 11yaşında çoook şükür.. 3yıldır da olmuyo işte
mayısta hamile kaldım ama düştü..
bugün çarşamba zati:1rolleyes: sabah yapmış testi negatif çıkmış
evet yaa benim içinde iyi oldu diyorum akıntım yok bendemi bi sorun var herkes akıntıdan bahsediyo:)))) ayy inş canım yaa inşş. RABBİM hayırlı saglıklı bi evlat nasip etmişdir
sanada çook geçmiş olsun ama şükürler olsun bir tane var ne mutlu inşallah bizede rabbim sağlıklı bi bebek nasip eder peki kürtajdan sonra geç gebe kalırsın diolar doğrumu
:roflol::roflol::roflol:aff yaa bi 15 ocak gelse ben adet olmamış olsam ve test yapıyom pozitif:)))
sanada çook geçmiş olsun ama şükürler olsun bir tane var ne mutlu inşallah bizede rabbim sağlıklı bi bebek nasip eder peki kürtajdan sonra geç gebe kalırsın diolar doğrumu
yok ona inanmıyorum ben.. benim arkdşım kürtaj oldu 3ay korundu 4.ayda hamile kaldı
ben kendiliğinden düşürdüm kürtaj olmadım.. ama bak hamile de kalamadım 6ay oldu
kimiside hemen kalıyo bünyeyle ilgili bilemiyorum
ayyy inşallah arkadaşım
yok ona inanmıyorum ben.. benim arkdşım kürtaj oldu 3ay korundu 4.ayda hamile kaldı
ben kendiliğinden düşürdüm kürtaj olmadım.. ama bak hamile de kalamadım 6ay oldu
kimiside hemen kalıyo bünyeyle ilgili bilemiyorum
hmmm anladım inşallah bende çok beklemem :Saruboceq:
ayyy cngemn senin 15 ocak mıııı hadi bakalım şekerim hayırlısı olsun ben bu kadar yakın tarih olduğunu bilmiyorum yaaaa :)
berencim inşallah tez zamanda sen de hamile kalırsın canım
elover amin canım inşallahhh
zaten biz eşimle bu ay hamile kalamssam sonraki ay sanırım tüp bebek yapmaya karar verdik
korkuyorummmmmmm uleynnnnnnnnnnnn
elover amin canım inşallahhh
zaten biz eşimle bu ay hamile kalamssam sonraki ay sanırım tüp bebek yapmaya karar verdik
korkuyorummmmmmm uleynnnnnnnnnnnn
dur bakalım canım öyle hemen tüp müp yapmayın böyle. En azından tüpten önce aşılama denersiniz bu ay olmazsa. Tabi inşallah gerek kalmaz
inşallahhhhinşallah rabbim bu ay nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?