Kızlar günaydın opuyorumnanaktan
Bugün Tweety , ebruli ve çiçeğm için test günü boshayallersmile
İnşallah 3 hamişimiz olacak zemuszemus , bugün bütün dualarım onlar için :Saruboceq:
Geçmişi de okudum bitirdim, dersim de bitmek üzere, dersten sonra hemen bi kahvaltı yapıp döneyim bari
Benİ lİsteden cıkarın kızlar sabah test yaptım tek cİzgİ maleseffffffffff yİne hÜsran nasılda umtlanmıstım yumurtlamdan berİ gÖgÜŞlerİm cok sİsmİŞtİ sızım sızm szlıyolardı bnm dÜsktede ole olmustu dİe cok umtlanmıstım ama kımet degİlmİs bosunaymsyİne umutlar
günaydınnlarrrrrrrr :lepi:
günümüz güzel geçsin inşallahkaydirigubbakcemile2
ebruli twetyy ve çiçeğim hadi inşallah çift çizgi görürsünüz:Saruboceq:
Benİ lİsteden cıkarın kızlar sabah test yaptım tek cİzgİ maleseffffffffff yİne hÜsran nasılda umtlanmıstım yumurtlamdan berİ gÖgÜŞlerİm cok sİsmİŞtİ sızım sızm szlıyolardı bnm dÜsktede ole olmustu dİe cok umtlanmıstım ama kımet degİlmİs bosunaymsyİne umutlar
Yok ya bu sefer cok umutlanmıstım kesİn İkİ cİzgİ gÖrcem dİe yaptım cok kÖtÜ yılıkdım bos seylere umutlanmıycam ÖnÜmÜze bakalım demİ
tabikide canım şüphesiz :Saruboceq:Saol cnnm bnde kırmızıları gÖrene kadar du edİcem allhdan umut kesİlemz o ol derse olur
kızlar selam...
biraz işlerim var bugün ama gelicem yine geçmişi okurum.şimdilik öpüyorum daha geç saat gelirim.bu arada drar test negatif ama hala regl yok..bakalım bugün ne olcak..
Kızlar ben adet olucam galiba yaaa, yumurtlama günümden itibaren hiç kesilmemişti zaten ama iki gündür çok daha yoğun akıntım var, sarı renkte ve akıntı gelirkn kendini öyle hissettiriyo ki, kesin bu kez adet oldum deyip tuvalete koşuyorum, ama bakıyorum yine akıntı mafoldumben böyle devam ederse strese giricem yine yaaa mafoldumben halbuki rahat rahat adetimi bekliyodum düne kadar mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?