Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tsekkur ederım canım bnım...bnımde dualarım sızınl..heran ınanınkı hepımız ıcın dua dıyorum....bız bır aıleyızz..opuyorumnanaktan

canım daha adet olmamışsın ama niye çıkıcaksınki listeden bekle bakalım lmaz:

hayırlısı olsun bozma moralini moralde çok önemli sakın üzme kendini rabbimin haznesinde o kadar çokki inşallah bizlerde nasip olcak ama zamanı gelince demekki zamanı değilmiş umutla yola devam :1hug:

Testte tek cızgı cıktı cnm bebıŞ olsaydı sılım mılık ılla cıkardı

Öyle allhdan umut kesılmez demı bnm testın son kullanmasında 01,2010 yazıyo hala gecerlı demı bu ay bıtene kadar

Yok ya bu sefer cok umutlanmıstım kesın ıkı cızgı gÖrcem dıe yaptım cok kÖtÜ yılıkdım bos seylere umutlanmıycam ÖnÜmÜze bakalım demı

Yok ya bu sefer cok umutlanmıstım kesİn İkİ cİzgİ gÖrcem dİe yaptım cok kÖtÜ yılıkdım bos seylere umutlanmıycam ÖnÜmÜze bakalım demİ

aynen öle canım ya varsa zaten vardır yoksa demekki hayırlı değilmiş der yola devam ederiz hiç kafana takma yazmak ne kadar kolay olsada yaşamak zor ama üstesinden gelcez inşallah

ben yine de silmicem eğer gelirse adetin sileriz listeden..ama işallah gelmezz

Kızlar testin üstünde son kullanamsı 01,2010 yazıyo hala gecerli demi yoksa bozulmus olablirmi of ya haal umut edecek bişi arıyorum işte

Saol cnnm bnde kırmızıları gÖrene kadar du edıcem allhdan umut kesılemz o ol derse olur

kızlar selam...
biraz işlerim var bugün ama gelicem yine geçmişi okurum.şimdilik öpüyorum daha geç saat gelirim.bu arada drar test negatif ama hala regl yok..bakalım bugün ne olcak..

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK

iki güzel haber bekliyoruz...inşallahhhhhhhhh

Saol cnnm bnde kırmızıları gÖrene kadar du edİcem allhdan umut kesİlemz o ol derse olur
tabikide canım şüphesiz :Saruboceq:
kızlar selam...

biraz işlerim var bugün ama gelicem yine geçmişi okurum.şimdilik öpüyorum daha geç saat gelirim.bu arada drar test negatif ama hala regl yok..bakalım bugün ne olcak..

selam canım güzel haberini bekliyoruz işallah :)

Kızlar ben adet olucam galiba yaaa, yumurtlama günümden itibaren hiç kesilmemişti zaten ama iki gündür çok daha yoğun akıntım var, sarı renkte ve akıntı gelirkn kendini öyle hissettiriyo ki, kesin bu kez adet oldum deyip tuvalete koşuyorum, ama bakıyorum yine akıntı mafoldumben böyle devam ederse strese giricem yine yaaa mafoldumben halbuki rahat rahat adetimi bekliyodum düne kadar mafoldumben

canım merhaba. sen şimdi stres yaptınya adet gününe az kaldıgı için.moralin bozuluyo o yüzden nolur üzülme seker.
bebegin senledir işallah.

slm kızlar ben geldimm...nasılsınız bakimmm?bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum...ve umutsuz arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin...düşünmemeye çalışın yasakkelime biz kendimizi dinlediğimiz zaman ister istemez vücudumuzda bundan etkilenebilir... herşeyini oluruna bırakmak en iyisi...Rabbim zaten zamanı gelince inşallah hepimize anne olmayı nasip edicek buna inanın yeter...
karasucum lütfen sende!!!

suu canım aksam yazmıssın okudum sabah sonradan. aksam sana anlatacaklarım vardı ama gec oldu çıkmak zorunda kaldım.
öpüyorum canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…