slm kızlar nasılsınız?? ne çok şey kaynatmışsınız yaaa oku oku bitimedim henüzklava:
slm kızlar nasılsınız?? ne çok şey kaynatmışsınız yaaa oku oku bitimedim henüzklava:
hayatım zaten 3tane aşılama yapıldı 3.de hamileydim ama düştü
inşallahhhh
Kızlar testin üstünde son kullanamsı 01,2010 yazıyo hala gecerli demi yoksa bozulmus olablirmi of ya haal umut edecek bişi arıyorum işte
slm kızlar ben geldimm...nasılsınız bakimmm?bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum...ve umutsuz arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin...düşünmemeye çalışın yasakkelime biz kendimizi dinlediğimiz zaman ister istemez vücudumuzda bundan etkilenebilir... herşeyini oluruna bırakmak en iyisi...Rabbim zaten zamanı gelince inşallah hepimize anne olmayı nasip edicek buna inanın yeter...
karasucum lütfen sende!!!
hamdolsun asrewya cım sen naıslsın :) hoşgeldin
hoşbulduk canım saolsın,bende diger günlere nazaran bugün çok iyiyim Allah a şükr canım...opuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldimm...nasılsınız bakimmm?bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum...ve umutsuz arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin...düşünmemeye çalışın yasakkelime biz kendimizi dinlediğimiz zaman ister istemez vücudumuzda bundan etkilenebilir... herşeyini oluruna bırakmak en iyisi...Rabbim zaten zamanı gelince inşallah hepimize anne olmayı nasip edicek buna inanın yeter...
karasucum lütfen sende!!!
selam canım iyiyim ..sen nasılsın valla bizim topik böle...sayfalar hızlı ileliyo
suu canım aksam yazmıssın okudum sabah sonradan. aksam sana anlatacaklarım vardı ama gec oldu çıkmak zorunda kaldım.
öpüyorum canım seni
hoşgeldin canım. hayırdır, bulantıların mı başladı?
canım merhaba. sen şimdi stres yaptınya adet gününe az kaldıgı için.moralin bozuluyo o yüzden nolur üzülme seker.
bebegin senledir işallah.
hoşgeldin naneseker :) sen naıslsın
canımm hoşgeldinn evet akşam çıktın sen(
şimdi anlat canım merak ettim bak :))
hoşgeldin nane şeker'im...iyiyiz Allah'a şükür,sen nasılsın? bence de kimse umutsuzluğa düşmesin Allah zamanı gelince nasip edecek hepinize inş...:Saruboceq:
Keşke öyle olsa ama hiç ümidim yok yaaaa :1no2:
naneşekerim hoşgeldinn :1hug:
ayy bu ay biz bir kere çalıstık oda adetten 9. günü sonra koçiş iş için gitti bu hafat gelecek. ama yumutlamada gecti. bu ay hiç sansım yok dimi yaaaa :))))
canım benim hiç belli olmaz valla..Allah ol dediyse zaten olmuştur ben artık yumurtlama gününden falan geçtim yanii:)) olacağı varsa zaten hiç birşey engel olamaz..onun için olumsuz düşünme yine de bir ihtimal olma şansı var yerimseniben
valla tutturamazsak bir dahaki ay gün asırı kocayı hiç bir yere yollamaıcam :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?