Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayatım zaten 3tane aşılama yapıldı 3.de hamileydim ama düştü

inşallahhhh

ayyy canım inşallah bu ay olur. dur bakalım umut kesmek yok :)

Kızlar testin üstünde son kullanamsı 01,2010 yazıyo hala gecerli demi yoksa bozulmus olablirmi of ya haal umut edecek bişi arıyorum işte

canım zor bir ihtimal bozulmuş olması. bozulsa kontrol çizgisi de çıkmaz. ama şöyle düşün regl geçtikten 1 hafta 10 gün sonra testte çıkanlar var. adet olmadan umut kesmek yok

hoşgeldin naneseker :) sen naıslsın

hoşgeldin nane şeker'im...iyiyiz Allah'a şükür,sen nasılsın? bence de kimse umutsuzluğa düşmesin Allah zamanı gelince nasip edecek hepinize inş...:Saruboceq:

suu canım aksam yazmıssın okudum sabah sonradan. aksam sana anlatacaklarım vardı ama gec oldu çıkmak zorunda kaldım.
öpüyorum canım seni

canımm hoşgeldinn evet akşam çıktın sen (
şimdi anlat canım merak ettim bak :))

hoşgeldin canım. hayırdır, bulantıların mı başladı?

hoşbulduk canım benm..ewet yaa gecen günlerde çok kötüydüm bir de baş ağrısı vardı yataktan kalkamıyordum,lavabo-yatak arası git gel yapıyordum sürekli,ama çok şükr dün ve bugün iyiyim inş. böyle devam eder yaaa...

canımm hoşgeldinn evet akşam çıktın sen (
şimdi anlat canım merak ettim bak :))

ayy bu ay biz bir kere çalıstık oda adetten 9. günü sonra koçiş iş için gitti bu hafat gelecek. ama yumutlamada gecti. bu ay hiç sansım yok dimi yaaaa :))))

hoşgeldin nane şeker'im...iyiyiz Allah'a şükür,sen nasılsın? bence de kimse umutsuzluğa düşmesin Allah zamanı gelince nasip edecek hepinize inş...:Saruboceq:

hoşbulduk canım saol...bende çok şükür iyiyim... inşallah canım aminnnn :Saruboceq:

ayy bu ay biz bir kere çalıstık oda adetten 9. günü sonra koçiş iş için gitti bu hafat gelecek. ama yumutlamada gecti. bu ay hiç sansım yok dimi yaaaa :))))

canım benim hiç belli olmaz valla..Allah ol dediyse zaten olmuştur ben artık yumurtlama gününden falan geçtim yanii:)) olacağı varsa zaten hiç birşey engel olamaz..onun için olumsuz düşünme yine de bir ihtimal olma şansı var yerimseniben

valla tutturamazsak bir dahaki ay gün asırı kocayı hiç bir yere yollamaıcam :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…