kaydirigubbakcemile3 bence de yollamaa
hoşbulduk canım benm..ewet yaa gecen günlerde çok kötüydüm bir de baş ağrısı vardı yataktan kalkamıyordum,lavabo-yatak arası git gel yapıyordum sürekli,ama çok şükr dün ve bugün iyiyim inş. böyle devam eder yaaa...
herkes çok yoğun herhalde bugün?
ayy canım çok geçmiş olsun. inşallah bir daha bu kadar perişan etmez seni ufaklık :1hug:
günaydın kızlar......
smart bu olay bende de olmuştu ve hala da ara ara oluyo....akıntıya gelince benim sarı değil şeffaf...aslında tek ayırt edilecek nokta ani kasık batmaları...öle ki şu durumda gülmek.hapşurmak ve öksürmek kabusum oldu. senin için hayırlısı olsun...
:) saolsın yaa,bide ilaç ta vermedi doktor ne rezillik çektim...Allah razı olsun canım...
Allah senden de razı olsun canım. dayan biraz. en kötü ihtimal 3 ay sürecek. bebiş için de değer kaydirigubbakcemile3
inş. canım yaa bütün isteyenler için dua ediyorum yaa yine koyuverdim ben kendimi tutamıyorum yaaaamafoldumben
amiin saol canım...dogru söylüyorsun yaa onun için herseye katlanacagım mecburen...Rabbim tüm isteyenlere de nasip eder inş...:Saruboceq:
Kızlar ya bnm gÜnÜm cumaydı erken mİ yaptım bn bu testİ
selam kızlarrrr nasılsınız
hoşgeldin canımmmmmmm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?