amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah canım. annelerin duaları kabul olur. bizleri eksik etme dualarından
İnanmak İstemİyorum bu ayda olmadıgına
ebruli016 canım benım test yapmıssın negatıf çıkmıs ama bence bu kadar yıpratma kendını tatlım hiç bellı olmaz bak ben sana umut vermek ıstemem ama benım arkadasımın ıdrarda adetten 10gün sonra çıktı o zaman kadar yaptıgı hiçbir testte çıkmadı yanı bu tarz olaylar olabılıyor o yuzden hemen üzülme bu kadar ama egerkı reglın gelırsede çalışmaya devam edıceksın baska çaremız yok bılıyosun ve bol bol dua edıcez rabbıme ınsallah hayırlı zamanda gelcek bebişlerımız ınanıyorum ben
ıyıyım canım sen nasılsın kızlara üzüldüm yaaaaasenağlama
kızlar merhabalar, çiçeğimden haber yok değil mi yaaa?????????
iyiyim canım sağol..evet ben de üzüldüm çok ümitliydim oysaki( ama ne yapalım hayırlısı....
zaten en güzelı hamılelık yoksa reglının zamanında gelmesı kızlar yoksa ınsan çok sıkılıyor regl gelınce rahatlıyosun dua ederken bıle bu ay reglım gelmesın dememelıyız ınsallah hayırlısı ıle hamıle kalablırım demelıyız yanı bır yerde okumustum bunuda
evet canım hayırlısı ne dıyelım zamanı vaktı gelmeyınce olmuyor ıstersen bütün ay çalış yıne olmuyor önce rabbım ol dicek sonra olacak
ya kızlar adet günüm 2 gün varya yarın sabah test yapsak eger bebeiş varsa Allahım inş vardır çıkarmı yani eger yoksa sitrese girmem bu şekilde belki ve adetim geleceksede geciktirmemiş olurum yanlışmı düşünüyorum
smart nasılsın yaaaaa senınde günün gelıyor ınsallah güzel haberler alırım senden sabırsızlıkla beklıyorum tatlım
cok uzun zamndır bekliyorum cnm evlendim hemn cocuk istedik 8 ay olmadı 8. ayda oldu dıs gebelik dıs gebelikten sonra 4 ay korunduk sonra bıraktık kist cıktı kist için dogum kont içtim o gecti klomn içtim bi dahaki ay yine kist yaptı bu ay yine olmadı dıs gebeligin üstünden 7 ay gecti tık yok her gece her gece yok yastık koy yok yumrtlamayı kacırma yok bunu ye daha ne yapayım yine olan suya sabuna oldu :)
Bu arada merhaba arkadaşlar... :) Zehsel'cim dün de gülen adamı görmüüşsün çalışmışsındır.E bu akşam da mecbur ne olur ne olmaz diye çalışacaksın tabi :) hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?