Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya canım çıkanlar oluyor.Tinkerınki 4 gğn kala ççıktı biliyorsun istrsen yap fakat negatif çıkarsa üzülme....Moralin bozulacak ve etkileneceksen yapma amaaa...

ya bilmiyorum ki bende öle arada kaldım bende diyorum acaba negatif çıkınca çok üzülür daha çokmu sitres yaparım yada yokmuş deyip beklemem bilmiyorum aa kafam karışık yani

ben sana küsüm :umursamaz:

Canım bence bu akşam da çalış istersen yani tabi olacagı varsa zaten olmuşdur Allah yeterki ol desin ama ne bilim ben çalışmanı öneririm

hmm haklısın tatlım sanırım hayırlısı inş canım hepimiz için

zelzel canım sende gülen yüz akşam da çıkdımı yuapdın mı çalışmlar son hız dimi:lepi:

evet çıktı canım gülen yüz dün aksam çalıştık yıne bakalım bu aksam çıkmasa barı artık yaaaa ınsallah çatlamıstır yumurtam bakalım bu aksam 5de yapıcam bellı olacak hayırlısı olsun

ya bilmiyorum ki bende öle arada kaldım bende diyorum acaba negatif çıkınca çok üzülür daha çokmu sitres yaparım yada yokmuş deyip beklemem bilmiyorum aa kafam karışık yani

Yaa muhtemelen ;bu kez de acaba test yanlışmıydı kızlllarrr diyeceksiin.kırmızı kartı görene kadar inanmak istemeyeceksin.Yani pozitif çıkma durumu hariç diğer hallerde şu ankinden farklı olmayacaksın.

cngemn kız uzman t de jinekolog doktor diyorkı gununuz gecmeden yapmayın bosuna

test gitmiş olur çıkmaz demiyoruz çöok nadir ama çok nadir çıkabilir....ama gününz

geçtikten sonra bile ancak çıkar diyordu bak kız benim günüm 6 gün geçmişti

şöyle evet bu bebiş diyebileceğimiz bi çizgi gördük yani öncesinde çıkmadı

çıkmıyor tatlım yapma test falan klava: yerimseniben

bende çalışmalara başlamış bulunuyorum, günün erken saatlerinden itibaren.... bu aya- daha umutluyummmmm....

Ama canım sen en azından hamile kalmışsın bu yönden bak olaya yani çok şükürler olsun ki bi sorunun yok bize göre bir adım daha öndesin bu konuda bence bu pencereden bak olay inş saglıklı bir bebişin olur

Canım bence bu akşam da çalış istersen yani tabi olacagı varsa zaten olmuşdur Allah yeterki ol desin ama ne bilim ben çalışmanı öneririm

ya bılemıyorum canım üst üste olunca zor oluyor açıkçası ama çalışabılırsek belkı yaparız hayırlsı ne dıyelımkı

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979...........................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

tamam canların sagolun yol gösterdiniz yine yapmicam zaten gelir herhal de kırmızılar(

ya bılemıyorum canım üst üste olunca zor oluyor açıkçası ama çalışabılırsek belkı yaparız hayırlsı ne dıyelımkı

Bir gün daha sık dişini canımcım yaaa!Evet sıkıcıc ve zor ama bak ben keşke bi kere daha çalışsaydık diyorum zaman zaman bu ay için....

Bir gün daha sık dişini canımcım yaaa!Evet sıkıcıc ve zor ama bak ben keşke bi kere daha çalışsaydık diyorum zaman zaman bu ay için....

canım benım o olucaksa 1kerede bıle oluyor bılıyosun zaten ama bakıcam duruma göre çalışırız belkı

haklısın cnm hayatımn en güzel 21 günüydü am işte emn ol daha zor geliyo onu tadıp kaybetmek daah zor bide bnm dıs gebelkten dolayı tek tüpüm alındı zaten tüpüm olan taraftan yumrtladıgım ay kalbiliyorum yan ısansız sizden az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…