Ya canım çıkanlar oluyor.Tinkerınki 4 gğn kala ççıktı biliyorsun istrsen yap fakat negatif çıkarsa üzülme....Moralin bozulacak ve etkileneceksen yapma amaaa...
Pembecim çiçeğimle akşam karar verdik ya yarın sabah yapacak o ilk testini ve umarım güzel haberi alacağız :)
Bu arada merhaba arkadaşlar... :) Zehsel'cim dün de gülen adamı görmüüşsün çalışmışsındır.E bu akşam da mecbur ne olur ne olmaz diye çalışacaksın tabi :) hadi hayırlısı :)
evet canım dünde çalıştık ama bugün çalışbılırmıyız bılmıyorum 3gün üst üste hem saglıklı degıl hem zor ama bakalım kısmet canım zaten o test ıkı günü gösterırmıs dünde çıkması normal yanı bu aksam çıkmaz sanırım ama bellıde olmaz canım
cnm bnce yapma günün gecmeden negatif cıkınca yıkılıyosun sonra bi daha aman daha erken diyip umut ediyosun bu sefer günü gecince yapıyosun yine olmayınca iki kez yıkılıyosun sabret bnce bn dayanamadım bugun yaptım agla aglayinede acabamı diyom adet olana kadarda diycem bn biliyom kendimi
zelzel canım sende gülen yüz akşam da çıkdımı yuapdın mı çalışmlar son hız dimi:lepi:
ya bilmiyorum ki bende öle arada kaldım bende diyorum acaba negatif çıkınca çok üzülür daha çokmu sitres yaparım yada yokmuş deyip beklemem bilmiyorum aa kafam karışık yani
ya kızlar adet günüm 2 gün varya yarın sabah test yapsak eger bebeiş varsa Allahım inş vardır çıkarmı yani eger yoksa sitrese girmem bu şekilde belki ve adetim geleceksede geciktirmemiş olurum yanlışmı düşünüyorum
cok uzun zamndır bekliyorum cnm evlendim hemn cocuk istedik 8 ay olmadı 8. ayda oldu dıs gebelik dıs gebelikten sonra 4 ay korunduk sonra bıraktık kist cıktı kist için dogum kont içtim o gecti klomn içtim bi dahaki ay yine kist yaptı bu ay yine olmadı dıs gebeligin üstünden 7 ay gecti tık yok her gece her gece yok yastık koy yok yumrtlamayı kacırma yok bunu ye daha ne yapayım yine olan suya sabuna oldu :)
Canım bence bu akşam da çalış istersen yani tabi olacagı varsa zaten olmuşdur Allah yeterki ol desin ama ne bilim ben çalışmanı öneririm
bende çalışmalara başlamış bulunuyorum, günün erken saatlerinden itibaren.... bu aya- daha umutluyummmmm....
cngemn kız uzman t de jinekolog doktor diyorkı gununuz gecmeden yapmayın bosuna
test gitmiş olur çıkmaz demiyoruz çöok nadir ama çok nadir çıkabilir....ama gününz
geçtikten sonra bile ancak çıkar diyordu bak kız benim günüm 6 gün geçmişti
şöyle evet bu bebiş diyebileceğimiz bi çizgi gördük yani öncesinde çıkmadı
çıkmıyor tatlım yapma test falanklava: yerimseniben
Yaşasıınnnnn action başlıyoorrrrrrrrrr :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ya bılemıyorum canım üst üste olunca zor oluyor açıkçası ama çalışabılırsek belkı yaparız hayırlsı ne dıyelımkı
ben akşama yemek yapayım bariii kızlar, kocişime iyi bakmam lazım...o bana şimdi çok lazım...:roflol::roflol:
ben akşama yemek yapayım bariii kızlar, kocişime iyi bakmam lazım...o bana şimdi çok lazım...:roflol::roflol:
Bir gün daha sık dişini canımcım yaaa!Evet sıkıcıc ve zor ama bak ben keşke bi kere daha çalışsaydık diyorum zaman zaman bu ay için....
Ama canım sen en azından hamile kalmışsın bu yönden bak olaya yani çok şükürler olsun ki bi sorunun yok bize göre bir adım daha öndesin bu konuda bence bu pencereden bak olay inş saglıklı bir bebişin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?