Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

öncelikle geçmiş olsun canım.Dış gebelik olduğu nasıl anlaşılıyor?

kese gözukmeyince canm aam bnmki ikzmiş teki tüpte teki rahimde ondan anlasılamadı bi kese göründügü için sonra kanamam basladı ilk önce saglıklısı gitti 15 gün sonrada tüpüm patladı hastanelk olunca anladım dıs gebelk oldugunu cok sükür ölümlerden döndüm simdi saglıgım iyi bunada sükür

şansa bakar mısın?Biri içerde biri dışarda olunca tabii...Gerçekten çok ilginç.Allah bundan sonra sağlık versin canım ya şükretmek lazım,dile kolay da böyle bir durumu da ilk kez duydum.

çok geçmıs olsun ktg Allah ım ınsallah en kısa zamanda yıne nasıp etsın sana hayırlısı ıle kucagına alacagın bır bebek tatlım ve bızede tabıkı amın

ayy canım yaa çok üzüldüm ilk defa duydum ben böle bişey canımcım inş tekrar saglıklı bir bebişin olur canımcım

şansa bakar mısın?Biri içerde biri dışarda olunca tabii...Gerçekten çok ilginç.Allah bundan sonra sağlık versin canım ya şükretmek lazım,dile kolay da böyle bir durumu da ilk kez duydum.

ipek aplaaa hani pazartesi günü bişeyden bahsediyrordun bebekin cinsiyetini

öğrenmekle alakalı ciddiye almamışltım doğruymuş falan diye neydi o ya kaç gündür merak ediyorum valla

ipek aplaaa hani pazartesi günü bişeyden bahsediyrordun bebekin cinsiyetini

öğrenmekle alakalı ciddiye almamışltım doğruymuş falan diye neydi o ya kaç gündür merak ediyorum valla

valla benim çevremde herkeste doğru çıktı.Son olarak kendime yapmıştım kız çıkmıştı nitekim kızmış.Şöyle:Kadının vucut hücreleri 3 yılda bir,erkeğin 2 yılda bir yenileniyormuş.Kendi doğum tarihinin üstüne 3 koya koya git,kocanınkine 4 koya koya.Hamile kaldığın yılda kimin en son yenilendiyse vucut hucreleri cinsiyet onunkinden oluyor. Mesela 1987 sen eşin diyelim 1985 1987+3=1990+3=1993...
Kocan için de aynısını yap.Sonucu da bana söyle merak ederim şimdi.

saolun kızlar cok zor günler yasadm allh kimseye yasatmasın allh hepimizi en kısa zamnda anne yapsınn

kızlarr pek kimse kalmamış...hamile olanda yok sanırım.güzel haberler duymak umuduyla açmıştım neyse olsun...tam gaz dewam üzülmek yokk...Allah sağlık versin hepimize..bende de henüz gelişme yok ama artık test yapmıyorum adetimi bekliyorum olsa testte çıkardı dün sabah.

Bence saçma canım hani kusurma bakma;senin yarattığın bişey olmadığı için eleştirimi açıkça yapmak istedim.

ınanmayın böyle eşylere;yüzde elli tutma ihtimali var sonuçta denk gelen tutuyor diyor.Akılcı hiçbir yanı yok.

elbette öyle o zaman da ay hesaplaması falan giriyormuş araya ama Çin takvimi safsatasından daha mantıklı geldi bana belki benimki de tuttuğu için.Ama tek kişi de şaşmadı şimdiye kadar bebişi olanlardan.

Canım tweety kırmızı kartı örmüş ebru test yapmış çıkmamış.Yani güzel haberler yok buhgün malesef

elbette öyle o zaman da ay hesaplaması falan giriyormuş araya ama Çin takvimi safsatasından daha mantıklı geldi bana belki benimki de tuttuğu için.Ama tek kişi de şaşmadı şimdiye kadar bebişi olanlardan.

Ya çin takvimi de saçma ama bakılıyor işte.Hoşşş çin takviminde bir de çin yaşını hesaplamak gerekiyor.Biz de benimki tuttu diyenlerin çoğunun çin yaşını da hesaplaması gerektiğini bildiğini zannetmiyorum.

kızlar benim sağ yumurtalığımda 3cmlik ve diğer yumurtalıkta 1cmlik kistim var ve düzenli adet görmüyorum genelde 26 gün oluyor 5 aralıktan beride regl olmuyorum geçen hafta sağ kistim 4,5 cme ulaştı ve hastaneye yattım serum ilaç tedavisi gördüm 3 cme düştü herşey normal görünüyor fakat 6 aydır evliyim neden hala bebeğim olmuyor sizce yardım edin lütfen ne yapmalıyım.bu arada reglim düzensiz olduğu için farlutal diye ilaç verdiler onu kullanıyorum.ne yapmalıyım sizce.?

Canım tweety kırmızı kartı örmüş ebru test yapmış çıkmamış.Yani güzel haberler yok buhgün malesef

Valla üzüldüm..Ebrunun da durumu benim gibi şu anda yani..Ah keşke size ikmizde desek ki:kızlar tekrar test yaptım hamileyim...keşkeeeeeeeeeeeeee...deriz inşallah diyim..

tweety üzüldüğüne eminim.Şu an psikolojini hepimiz çok iyi anlıyoruz...Ne olur yılmadan dewam...olacak ben biliyorum.Burdaki herkes hamile kalacak yakında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…