Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Şimdi 2009 başında kızı olan bir kadın düşün; diyelimki 3le katladın katladın 2008 çıktı eşininki 2006!Ve bu kadının 2009 sonunda ikinci çocuğunu doğurduğunu düşün yani o da mı kız olacak bu durumda?Bir kızı bir oğlu olanalrdan bu gibi durumu olan yok muudr sence?Bu hesaba göre!!!

A,bana sorarsan keşke doğru olsa ,kızım olur bu hesaba göre ama komik bişey yani bu....Neden 3 ve 4 katsayıları kullanılıyor.Hiç bir bilimsel yanı yok.

ikimizinkinide hesapladım 2009 da en son yenilenmişiz yoksa bundanmı olmuo bebek cinsiyete karar vermiyor sanırım
kaydirigubbakcemile3

aralık ta hamile kaldım 2009 de

benim d.t : 1987 - 1990-1993-1996-1999-2002-2005-2008-2011

eşim d.t : 1983 -1987-1991-1995-1999-2003-2007-2011

bu duruma göre kız mı olcak cadıarzu

Canım öncelikle geçmiş olsun.6 ay uzun bir süre değil kısa br süre neden olmuyor demek için.Burda reglleri düzenli sağlık problemi olmayan kişiler bile var aylardır hatta yıllardır çocuk bekleyen... O yüzden bunlara takılma;herşey yolunda gitmeye başladıysa kistin de artık sorun tesşkil etmeyecek duruma gertirildiyse bir gün olacaktır.

Yok canım!Bu duurmda ibne olacak:gitme: ( Allah göstermesisn) Şaka bi yana dedim ya saçma;bak senin tarihlerde gayet güzel uydu ben de 2011'e denk gelecek iki doğum tarihi arıyordum seninki tam örnek oldu :roflol:

2011 DE HAMİLE KALSAYMIŞIM NE OLACAKMIŞ ACABA ÇOK MERAK ETTİM

İKİMİZİNDE YENİLENİYO BU HESABA GÖRE

Bu duurmda 2011de hamile kalacak anne adaylarından erkeğin 83lü bayanın 87li olacağı tüm bebekler eş cinsel kimlikle doğacak :S
Yalnız eğer doruluk payı varsa ipek'in takvimine göre kızın oluyor sanırım.

Yok canım!Bu duurmda ibne olacak:gitme: ( Allah göstermesisn) Şaka bi yana dedim ya saçma;bak senin tarihlerde gayet güzel uydu ben de 2011'e denk gelecek iki doğum tarihi arıyordum seninki tam örnek oldu :roflol:

smartcım ne diyon sen ya :1shok: :1shok: :1shok:

Allah korusun

şu an hamile kaldığıma göre en son benim ki yenilenmiş

ve kız olucak demektir tabii bu hesaba göre CADIARZU

ikimizinkinide hesapladım 2009 da en son yenilenmişiz yoksa bundanmı olmuo bebek cinsiyete karar vermiyor sanırım
kaydirigubbakcemile3

Ya bu ihtimali de ciddi ciddi düşündüysen helal olsaun san ayaaaniii ne diyeyim :))

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979...........................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

baby sen ne zaman yapmıştın testi?O da kötü yaaa,testi yap negatif ama hala reg yok

smartcım ne diyon sen ya :1shok: :1shok: :1shok:

Allah korusun

şu an hamile kaldığıma göre en son benim ki yenilenmiş

ve kız olucak demektir tabii bu hesaba göre CADIARZU

Canım hayır ben 2011de olsaydı dedim zaten... İnşalalh kızın olur ama ben kız çocuk hastasıyım.

yok ben anladım aynı yıla denk gelince doğum ayını dikkate alınıyor. olduki eşinizle aynı ayda doğdunuz bu kez de gününü dikkate alıyoruz. abartıp onuda aynı güne denk getirdiyseniz artık iş saatlere kadar varıyor..çok iyi mantık yürüttüm..benim olmayan bebeğim bu durumda erkek kendisine duyurulur daha fazla düşünmesin kaydirigubbakcemile3

the_fts cim moralin iyi sanırım okuduğum kadarıyla öyle anladım.Yarın da ameliyat günün ne zaman çıkacaksın peki hastaneden?

Canım hayır ben 2011de olsaydı dedim zaten... İnşalalh kızın olur ama ben kız çocuk hastasıyım.

ayy böyle sarı sarı bukleleri olucak çeşit çeşit tokalar elbiseler

giydirip oturtucaksın porselen bebek gibi ayyyy ne güzel olur ama bi yanımda

oğluş istiyo karar veremıyorum hayırlısı ya hayırlısı neyse o olsun ve tabii

sağlıklı olsun yeter :)

Canımcım Allah gönlüne göre versin;ama evet giydir süsle yedir içir tak koluna gezdir :) Kız çocuk gibisi var mı yaaa :lepi: Ben bu kadar kız istiyorum ya kesin oğlum olur naniknanik

veya
baby sen ne zaman yapmıştın testi?O da kötü yaaa,testi yap negatif ama hala reg yok

ben anlatiyim canım:)
normalde 11 aralıkta son regl olmuştum. günde bir olurum hep.ayın 8inde yani olmam gerekiyodu.3 gün gecikmişken test yapmışım takvime baktım şimdi :) ama sabah idrarımla filan güzelce yaptım yani silik milik hiç bir şey yok direkt tek çizgi gayette belirgin bidaha da yapmadım ayın şu an ü olduğuna göre 5 gündür gecikti.arada sırada regl olcakmışım gibi ağrı oluyo ama sürekli değil.Başkada ne reglime dair ne de hamileliğe dair bir belirtim yok..Zaten regl olutrkende bende başka belirti olmaz.Yani göğüs hassasiyeti şişliği filan gibi...İşte böyle canım.

ya kızlar bu benim icadım değil.ınsanlar bu hamilelik olayında o kadar saçma şeylere inanıyolar ki bi çoğu inançtan çıkıp eğlenceye dönüyor.Ben de mürekkebin alasını yalamış biri olaraktan bu tür bişey teorik ve bilimsel demiyorum ama Çin takvimi için saatlerce konuşuluyosa şunun da şamatadan öteye gitmez yani inancı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…