Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırlısı bakalım canım hoooppp hmn pes tme bakım..daha snın gunune var...bn bklıyorumm 18 ını....:ecrin_bebek:

Ama sen hamişşş değllsin ki :gitme: 18'inde yapaaktım ki bir an önce yanına geleyim diye ama şimdi bi anlamı kalmadı;ne zaman yapsam olur! :1no2:

hosgeldın canım benımm..cok uzulmustum ama sımdı rahatladım bıraz...sım zaten doktora goturcem ddı..onan kacıs yokmusss....cok tıreyvahedigeldismilesıyooommmmm

canım benim korkucak ne var mutlaka git sağlık herşeyden önemli biliyorsun dimiii ihmal etmek yokkklava:

canım ıstedı ıkı tabak gece gece kadadıf tatlısı yedim görmemiş gıbı, düsününce ıcım karışıyo sımdı ne pıs bugazım ben yaa :bbo:

Tatlıya aş erenin kızı olurmuş;ekşide erkek :lepi: Varsa kızın olacak ne güzel... :)

Ama sen hamişşş değllsin ki :gitme: 18'inde yapaaktım ki bir an önce yanına geleyim diye ama şimdi bi anlamı kalmadı;ne zaman yapsam olur! :1no2:

canım bak benım yumurtlama 30 uydu say ustune bakalım......kac cıkıyo.....senınkıde oyledır mutlaka..ınsallah gelmez tabııkı ama gunun o canım...ben emınım...kanıtlanmıstır...6 sendır adetlerımı boyl hesaplarım..gunu gunu ne tuıtar...sende testle onayladın yumurtlamanı ...aaa kıss bende alcam bu ayyy

aa hani gün geçmeden test yapmak yoktuuuuuuuuu 17'sinde olursan mı 18'in de yapıcaksın canım klava:

Yani sen hala ısrarcısın 17sinde regl olacağıma İLGİNNÇÇÇÇ.... Bu bemnim iş yılan hikayesi gibi olacak sanırım.
Sana gelince evet canımcım testi sipariş et hemen...2 güne geliyor zaten...

Suuu'cum hoşgeldin bu arada Çiçeğimle ilgilenirken yazamadım kusuruma bakma.

Umutlandım tabiki bu çok açıktı.Olsun ne yapacaksın.Sağlıklıyım diye şükret canım.Bu arada baş dönmen devam ederse doktora git,ihmal etme.
Testi pazartesi sabahı yapmıştım canım.Bir kaç gün daha bekliyeceğim.Olurum inşallah.Bu ay doktora da gidecektim.Umarım gitme sebebim ;adetimin gelmemesi olmaz.

aa hani gün geçmeden test yapmak yoktuuuuuuuuu 17'sinde olursan mı 18'in de yapıcaksın canım klava:

Yok canımcım çiçeğim hani benim bu ayın 17sinde olacağımı düşünüyor ya olmazsam otomatikman geçmiş sayacak günümü ondan diyor 18inde yap diye.

Ama belkid e hakikaten 17sidir ya;göğünslerim de şişti,acıyo azcık e üç gnüm kaldıysa normal bu.

Son düzenleme:

canım bı kan tstı yaptırsan olmazmı....yoksa yaptırdıgın kan testımıydı..sen tam gununde yapmıssın...erken dgılmı..

cıcegıııııııııııııııım sen ıkıncıyemı hamıle kalacakdın haaaa desenee bende ilk sandımm... çekiiil aradan ozaman kaydirigubbakcemile3 üzülme öbür aya cabalarsın benimki ilk olacak

ogluma hamaılykn cok ısteklı yedıklerım:::karpuz yemeden yatamazdım..elma cok yıyordu..bırd pettıböürre bıskuvı..

tıksındıgım cay v sıgara o kadarcık..

Hmmm ama bunlar tatlı grubuna gireeerrrr bilmiyorumkismile Demek ki o da yanlış delikafadulden

tamam canım ordan sen oklava patlat burdan da kocıs patlatıyo doktor dıye kacıs varmı snce..eyvahedigeldismile

tatlım geldi mi kırmızılarrrrr???? hoş gelmişlerrrr, sıkıntı yapmadan gelmişler işte...
bu ay beraber çalışıyoruz yine hadi hayırlısıııı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…