Veeeeeeeeeeeeeeee işte ilk 10'dayııımmmmm :lepi:
hayırlısı bakalım canım hoooppp hmn pes tme bakım..daha snın gunune var...bn bklıyorumm 18 ını....:ecrin_bebek:
hosgeldın canım benımm..cok uzulmustum ama sımdı rahatladım bıraz...sım zaten doktora goturcem ddı..onan kacıs yokmusss....cok tıreyvahedigeldismilesıyooommmmm
canım ıstedı ıkı tabak gece gece kadadıf tatlısı yedim görmemiş gıbı, düsününce ıcım karışıyo sımdı ne pıs bugazım ben yaa :bbo:
Ama sen hamişşş değllsin ki :gitme: 18'inde yapaaktım ki bir an önce yanına geleyim diye ama şimdi bi anlamı kalmadı;ne zaman yapsam olur! :1no2:
veeee ıste sondayıııımmmmmmmmmm:lepi::lepi:
Ama sen hamişşş değllsin ki :gitme: 18'inde yapaaktım ki bir an önce yanına geleyim diye ama şimdi bi anlamı kalmadı;ne zaman yapsam olur! :1no2:
canım benim korkucak ne var mutlaka git sağlık herşeyden önemli biliyorsun dimiii ihmal etmek yokkklava:
Tatlıya aş erenin kızı olurmuş;ekşide erkek :lepi: Varsa kızın olacak ne güzel... :)
canım bak benım yumurtlama 30 uydu say ustune bakalım......kac cıkıyo.....senınkıde oyledır mutlaka..ınsallah gelmez tabııkı ama gunun o canım...ben emınım...kanıtlanmıstır...6 sendır adetlerımı boyl hesaplarım..gunu gunu ne tuıtar...sende testle onayladın yumurtlamanı ...aaa kıss bende alcam bu ayyy
saolasın canım ama n umutlanmamasıııııııııııııııı..hmde nasıl umutlandım bı bılsen....amaa kısmt degılmıs bu ayda...canım ınsallah senınkıde bır an onc glır...gercı 3 gun gectı senın..n zaman test yapmıstın..
Allah iyiliğini versin senin :roflol:
Canımcım bu arada oğluşuna hamileyken ekşi mi çekiyordu canınnn?
aa hani gün geçmeden test yapmak yoktuuuuuuuuu 17'sinde olursan mı 18'in de yapıcaksın canımklava:
Umutlandım tabiki bu çok açıktı.Olsun ne yapacaksın.Sağlıklıyım diye şükret canım.Bu arada baş dönmen devam ederse doktora git,ihmal etme.
Testi pazartesi sabahı yapmıştım canım.Bir kaç gün daha bekliyeceğim.Olurum inşallah.Bu ay doktora da gidecektim.Umarım gitme sebebim ;adetimin gelmemesi olmaz.
tamam canım ordan sen oklava patlat burdan da kocıs patlatıyo doktor dıye kacıs varmı snce..eyvahedigeldismile
:roflol: ama seni çok seviiyoruz ya ondan :kedi:
ogluma hamaılykn cok ısteklı yedıklerım:::karpuz yemeden yatamazdım..elma cok yıyordu..bırd pettıböürre bıskuvı..
tıksındıgım cay v sıgara o kadarcık..
tamam canım ordan sen oklava patlat burdan da kocıs patlatıyo doktor dıye kacıs varmı snce..eyvahedigeldismile
canım hoşbulduk :1hug:Suuu'cum hoşgeldin bu arada Çiçeğimle ilgilenirken yazamadım kusuruma bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?