cıcegıııııııııııııııım sen ıkıncıyemı hamıle kalacakdın haaaa desenee bende ilk sandımm... çekiiil aradan ozaman kaydirigubbakcemile3 üzülme öbür aya cabalarsın benimki ilk olacak
cıcegıııııııııııııııım sen ıkıncıyemı hamıle kalacakdın haaaa desenee bende ilk sandımm... çekiiil aradan ozaman kaydirigubbakcemile3 üzülme öbür aya cabalarsın benimki ilk olacak
tatlım geldi mi kırmızılarrrrr???? hoş gelmişlerrrr, sıkıntı yapmadan gelmişler işte...
bu ay beraber çalışıyoruz yine hadi hayırlısıııı.....
hayır canım ucuncuyeeeeeee..banane ya nıye ckılcem....oglum kardes dıye aglıyooooooooo bılıyonmuuu:gitme:
hayır canım ucuncuyeeeeeee..banane ya nıye ckılcem....oglum kardes dıye aglıyooooooooo bılıyonmuuu:gitme:
gldı canım yaaaa...kısmt degılmıs bu ayda..hm senı asagılarda yanlız bırakmadım..hemncık yapıstım gordunmu...:teytey:
kıyamam ben sana yaaaaaaaaa! Benim sıramı al;ben beklerim hiç acelem yok benim. vereliniortak
olmazzzzzz canım olmazzzzzz sızın olmasını ben daha cok ıstıyorum ınanıkı..bnım butun sıralarım sızın olsun.....guzel haberlerınızı verın ben zaten yıne mutlu olcam..
3mü hahaha ilahi kızlar kaydirigubbakcemile3
canım bı kan tstı yaptırsan olmazmı....yoksa yaptırdıgın kan testımıydı..sen tam gununde yapmıssın...erken dgılmı..
senayburge çok kzacak;yine en son sıradan kurtulamadı :)
keci boynuzu pekmezi sperm sayisini arttiriyormus, sabah aç karnına 1 kaşık kocalaraaa içirin kızlar...
Yok canım idrar testi.Evde vardı,duramadım yaptım.:1no2:
Ama hamile olacağımı zannetmiyorum.Çünkü hiç belirti yokkkkkkkkkk.İlginçtir adet belirtisi de yok. Ama gelir o gelir.
vt canım hamıslık 3 uncu olcak ama bbegım 1 tan var..ılk bebısım karnımda ölmüstu...o yuzden ılk hamıllıgım gıbı stres v sıkıntı yasıyorum..hem ılk veya 5 hamılelıgı her zaman aynıdır buna ınan..allahım ınsallah sızde yasatsın..:ecrin_bebek:
CADIARZU anladım canım yani göğüslerin acıması da reglden diyorsun hiç ihtimal vermiyosun yani başka bişeye :)))Yok canımcım çiçeğim hani benim bu ayın 17sinde olacağımı düşünüyor ya olmazsam otomatikman geçmiş sayacak günümü ondan diyor 18inde yap diye.
Ama belkid e hakikaten 17sidir ya;göğünslerim de şişti,acıyo azcık e üç gnüm kaldıysa normal bu.
saollasın canım bnd sızı cok svıyorum canımm..opuyorumnanaktan
kız benımkı 2 senedır ıcıyo yanı hepımız ama tık yooookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?