Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benım kayınbabam bıle ıcıyomus onu ama benımki tiksinir kusar :sm_cool:

benimkide almış gelmiş sözüm ona bana. kan yapsınmış...meğer kendini düşünüyormuş tilkiiii.....:roflol:

delikafaduldensırnaşık şey kız o yuzden bızımkılerın pıllerı bıtmıyo..pekmez costuruyo be..ama ben oglum ıcın sueklı alıyorum ...oksurdugude ılac falan hıc vermek pkmezı vrınce oksuruk falan kalmıyo..cok seye faydası var..özllıkle sıgara ıcenlerın ıcmesı lazımm.

ıyı gecelerrrrrrrrrrr kızlarrr ben cıktıım yarın gorusuruzzz optum

vallaha keramet pekmezde galbaa... sabah bi posta çalıştık açılışı yaptık bu ay... akşam bide havuzdan gelmiş, şişme yatağı getirmiş hadi deneyelim diyor yaaa!!!
ne enerji bu anlamadım. daha ayın başındayızzz...

CADIARZU anladım canım yani göğüslerin acıması da reglden diyorsun hiç ihtimal vermiyosun yani başka bişeye :)))

Yok göğünslerim normalde acımaz;ama demek bu ay acıyacağı tutmuş :roflol: Çok değil zaten dokununca o kadar.

yavassssssss okadarda hızlı baslama gııı adamı kurtacan..ara sıra molada vrındelikafadulden

biz de dut pekmezine bayılırız eşimle;hafta içi kahvaltı yapamıyorz tabi ama hafta sonu mutlaka koyarız kahvaltı soframıza.bizimki zekine ama bi etki için faan değil.Aaaa gerçi kan yapıyormuş o yönden ii.

Yok göğünslerim normalde acımaz;ama demek bu ay acıyacağı tutmuş :roflol: Çok değil zaten dokununca o kadar.

canım yaaaa hemen umıtsızlnme daha senın gunun var..bklyelım onc...hrsyı bıtırme sımdıdn..hm aklıma gldı valla keskı solmesydım bı kacgun tutsaydım cnmıı yaaa

canım yaaaa hemen umıtsızlnme daha senın gunun var..bklyelım onc...hrsyı bıtırme sımdıdn..hm aklıma gldı valla keskı solmesydım bı kacgun tutsaydım cnmıı yaaa

Çatlardım kızım ben sen bi kaç gün tutsaaannn klava: Hamile falan olsam dünyanın en erken doğıumunu bile gerçekleştirebilirdim meraktan delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…