benimkide almış gelmiş sözüm ona bana. kan yapsınmış...meğer kendini düşünüyormuş tilkiiii.....:roflol:
benimkide almış gelmiş sözüm ona bana. kan yapsınmış...meğer kendini düşünüyormuş tilkiiii.....:roflol:
ıyı gecelerrrrrrrrrrr kızlarrr ben cıktıım yarın gorusuruzzz optum
delikafaduldensırnaşık şey kız o yuzden bızımkılerın pıllerı bıtmıyo..pekmez costuruyo be..ama ben oglum ıcın sueklı alıyorum ...oksurdugude ılac falan hıc vermek pkmezı vrınce oksuruk falan kalmıyo..cok seye faydası var..özllıkle sıgara ıcenlerın ıcmesı lazımm.
CADIARZU anladım canım yani göğüslerin acıması da reglden diyorsun hiç ihtimal vermiyosun yani başka bişeye :)))
vallaha keramet pekmezde galbaa... sabah bi posta çalıştık açılışı yaptık bu ay... akşam bide havuzdan gelmiş, şişme yatağı getirmiş hadi deneyelim diyor yaaa!!!
ne enerji bu anlamadım. daha ayın başındayızzz...
ya aslında kndını sıkıntıya sokuyorsun..kan testı yaptırman gerekır bend..haydı bakalım cesaretlı ol bırazzz
delikafaduldensırnaşık şey kız o yuzden bızımkılerın pıllerı bıtmıyo..pekmez costuruyo be..ama ben oglum ıcın sueklı alıyorum ...oksurdugude ılac falan hıc vermek pkmezı vrınce oksuruk falan kalmıyo..cok seye faydası var..özllıkle sıgara ıcenlerın ıcmesı lazımm.
Yok göğünslerim normalde acımaz;ama demek bu ay acıyacağı tutmuş :roflol: Çok değil zaten dokununca o kadar.
yavassssssss okadarda hızlı baslama gııı adamı kurtacan..ara sıra molada vrındelikafadulden
alkol alıyo musunuz kızlar hiç??? eşiniz içer mi???
canım yaaaa hemen umıtsızlnme daha senın gunun var..bklyelım onc...hrsyı bıtırme sımdıdn..hm aklıma gldı valla keskı solmesydım bı kacgun tutsaydım cnmıı yaaa
Yok göğünslerim normalde acımaz;ama demek bu ay acıyacağı tutmuş :roflol: Çok değil zaten dokununca o kadar.
Çatlardım kızım ben sen bi kaç gün tutsaaannnklava: Hamile falan olsam dünyanın en erken doğıumunu bile gerçekleştirebilirdim meraktan delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?