Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizde daha önce kist oluştu mu?Benim ondan mı gecikiyor acaba ya?

Canım benim bilgim yok o konuda.Hormon testlerim güzel çıktı ama kistim var mıdır yok mudur ultrasonla bakılması geekir ama genelde kisti olanalrda regl düzensizliği oluyormuş

Neden sordun şekercim?Bu konuda tereddtlerin mi var?
Eşin ya sa sen alkol alıyorsnız bira içirme ona;spermleri acayip yavaşlatıyormuş.Rakı hızlandırıyooo!

bende onun için sormuştum aslında. ben pek alkol almam, alışkın olmadığımdan. ama arada içerim şarap- bira.
eşim sek rakı içer, keyif için. her rakı sefasından sonrada afrodizyak etkisi yarattığını söyler durur... rakı varsa, o gece çalışma var demek bizde...:teytey:

Arkadaşlar!Tamam dinimzde haram biliyorum ama insan edebiyle haftada bir iki tek atıyorsa ben buna karşı değlim.Biz de eşimle içeriz zaman zaman karşılıklı ama bebiş olayı devreye girdi gireli bi çilingir sofrasına hasretim!!! mafoldumben

Canım benim bilgim yok o konuda.Hormon testlerim güzel çıktı ama kistim var mıdır yok mudur ultrasonla bakılması geekir ama genelde kisti olanalrda regl düzensizliği oluyormuş

ewet tatlım ultrasonda kist belli oluyo ve genelde şikayetin oldu mu bakılıyoda ortaya çıkıyoo... hemen hap veriyorlar bi süre onunla yok etmeye çalışıyorlar...:teytey:

ole tabı canım bende bkarkn ıcrdım ama bebıs ıcın asla ıcmm...ıstedıgı kadar hızlandırsın ama saglıklımı mı bakalım..alkole hayır...pekmeze eveettttt..helebı doguralım o zaman kurarız cılıngır soframızı..

Ya canımcım!Dedim ya içene içilene karşı değilim ama hani bebek olayıo devreye girdikten sonra özellikle çalışma günlerinde içirmiyorum onu da kendim de içmiyorum.Bebek alkolün de içinde bulunduğu bir spermden olmasın diye! Tamam saçma belki hiç içmemek lazım ama zevk alıyoruz haftanın yorgunluğu gider gibi oluyo.Ama dediğim gibi o günlerde HAYIR.... Saçma da olabilir mantıksız da ki belki de öyledir bilmiyorum ama benim düşüncem bu.

Ha bu arada amerikada yapılan bir istatistiğe öre düzenli şarap tüketen bir kadının diğer kadınara göre hamile kalma ihtimali yükseliyormuş.Sebebini anlayamamışlar.

Benim geçen ay gecikti ilk defa. Şimdi yine olmadım yaa.. Kist olabilir mi diyorum.
Ultsrasonla bakıldığında anlaşıldığını da biliyorum ama adet olmadım ki doktora gideyimklava:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) I)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

bizde kendi kendimize, cipsimizi alır biramızı alır film izleriz..geneldede yazın. dinle bağdaştırmak yanlış olur şimdi, tamamen vicdan meselesi çünkü. içim rahat, dozunu ayarlayıp, durmayı bildikten sonra...

istediğinde buydu dimiiiiii ihtimallere daha fazla direnmeyelim diyeklava:

Ya kendimi sonra kötü hissedrim ben;bi deinsan anlattıkça daha da inanıyor daha da yaşıyor bu belirtileri gibi de geliyor bana.
O yüzden en güzeli günü beklemek.E zaten bu kadar kişi varken bana mı çıkacak gibi bişey bu da bir çeşit piyango :)

Benim geçen ay gecikti ilk defa. Şimdi yine olmadım yaa.. Kist olabilir mi diyorum.
Ultsrasonla bakıldığında anlaşıldığını da biliyorum ama adet olmadım ki doktora gideyimklava:

canım beklm yaaa onc kan tstını yaptır sonrada doktora gıt....hadı guzlım sıkma kndını..olusa olur olmazsa olmaz..bılıyorum cok beklıyorsun ama psıkolojın daha onmlı degılmı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Söz mü kııızzzzz!!!!

Sen ben su ve pembe :roflol: Süpeeerrrrrr;
e çocuklar içerde ağlarken ne de zevkli olur ya sorma !!!! :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…