Çatlardım kızım ben sen bi kaç gün tutsaaannnklava: Hamile falan olsam dünyanın en erken doğıumunu bile gerçekleştirebilirdim meraktan delikafadulden
Kızlar sizde daha önce kist oluştu mu?Benim ondan mı gecikiyor acaba ya?
bekarken alıyordum ama evlendikten sonra içmiyorum eşim de içmez..
yorum yok artıık pes etiim vallahi :roflol:
Neden sordun şekercim?Bu konuda tereddtlerin mi var?
Eşin ya sa sen alkol alıyorsnız bira içirme ona;spermleri acayip yavaşlatıyormuş.Rakı hızlandırıyooo!
yaaaa n bu sımdı hamıllık dusunulukn ıckı ıcmek te olurmu sımıdı kızdım bakk..kım ıcıyosaaaaaklava: klava:
Canım benim bilgim yok o konuda.Hormon testlerim güzel çıktı ama kistim var mıdır yok mudur ultrasonla bakılması geekir ama genelde kisti olanalrda regl düzensizliği oluyormuş
Canımsın opuyorumnanaktan
Arkadaşlar!Tamam dinimzde haram biliyorum ama insan edebiyle haftada bir iki tek atıyorsa ben buna karşı değlim.Biz de eşimle içeriz zaman zaman karşılıklı ama bebiş olayı devreye girdi gireli bi çilingir sofrasına hasretim!!! mafoldumben
ben içmiyorummm :1no2:
bende onun için sormuştum aslında. ben pek alkol almam, alışkın olmadığımdan. ama arada içerim şarap- bira.
eşim sek rakı içer, keyif için. her rakı sefasından sonrada afrodizyak etkisi yarattığını söyler durur... rakı varsa, o gece çalışma var demek bizde...:teytey:
Arkadaşlar!Tamam dinimzde haram biliyorum ama insan edebiyle haftada bir iki tek atıyorsa ben buna karşı değlim.Biz de eşimle içeriz zaman zaman karşılıklı ama bebiş olayı devreye girdi gireli bi çilingir sofrasına hasretim!!! mafoldumben
istediğinde buydu dimiiiiii ihtimallere daha fazla direnmeyelim diyeklava:
Benim geçen ay gecikti ilk defa. Şimdi yine olmadım yaa.. Kist olabilir mi diyorum.
Ultsrasonla bakıldığında anlaşıldığını da biliyorum ama adet olmadım ki doktora gideyimklava:
:hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ole tabı canım bende bkarkn ıcrdım ama bebıs ıcın asla ıcmm...ıstedıgı kadar hızlandırsın ama saglıklımı mı bakalım..alkole hayır...pekmeze eveettttt..helebı doguralım o zaman kurarız cılıngır soframızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?