Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

şampanyaaaaa.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yatmadan önce son soru kızlar........
Kan testi için kurumumdan sevk almama gerek var mı?Çok cahilce mi oldu acaba bu sorukafamçokkarıştı

kızlar ben gidiyorummmm bi gün pc'nin başında yığılıp kalıcam kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan

Kızlar ben müsadenizi isteyeyim yine olurmu....

Sizi çookk seviyorum unutmayın.... ılk onda biri olarak dulaarıızı benden eksik etmemenizi rica ediyoruummmmm...:lepi:

Tüm kaynakalra rağmen sonunda ilk ondayım YAŞASIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN :) Ama üst listeye çıkabilecek miyyim bilmiyoruummm

Kan testi için kurumumdan sevk almama gerek var mı?Çok cahilce mi oldu acaba bu sorukafamçokkarıştı

özele gitcen canım...bazı yerler yarım saat içinde veriyor sonucu. bazısı ertesi güne sarkıtıyor..40tl ydi en son burda.

Canım neden cahilce olsun;sanırım devlet memurusun.Eğer sevk alırsan devlet hastanesine gittiğinde para ödemezsin hiç.Almazsan ödersin.Sevkle anlaşmalı özel hastanelere gidersen de 5-10 lira arası bişey ya verirsin ya vermezsin normalde 30dan başlıyor biliyoersundur.

Tatlı rüyalar hepinize.
A dilemma bi de müsait olursan sabah git devlete ideceksen öğleden sonra hemen çıkıverir.

dualarımız seninleeee....iyi uykular, listenin en üstüne yazarıs adını haftaya bak görrrr....hemde kırmızı olsun, kırmızılara inat!!!!

Devlet hastanesi zor olur istanbulda.Özel için sormuştum.Yani sevkle gidiyim ben en iyisi.Sağolun kızlaropuyorumnanaktan

arkadaşlar günaydın... bugün 33. gün.. tarihim 13 ocaktı.. ama düzensizlikten belli olmuyor demiştim... test yaptım negatif.... hastalandmadımda... :) çok üzgünüm oysa ki eşimi de iyice umutlandırdım seni sabah müjdeyle kaldırcam diye ama negatif... ne zaman belli olur bu ya
ya da hastalanayım da rahatlayım artık....ooooooooooooffffffffffffffffffffffff

Günaydın canlarıııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan

gunaydııııınnn mıllletttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :)

htcyz üzülmeeeeeeeeee kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…