Kıyamam çiçeğim de içmeyelim diye yeşilaycı oldu başımıza :)
nan ben bu gönderdiğin yazıları ezbere biliyorum en az on kez okumuşumdur.Her içme ortamı olduktan br gün sonra kendimi suçlu hisseder acaba bbeiş varsa bişey olmuşmudur diye avuntu arar aynı şeyleri okkuuurr dururum :roflol:
aa bu arada haftaya benim doğum günüm bana serbest :)))
Çıkacaktım ama cevap vermeliyimsengözlerimebaksanab
Yok fazla içmem ben.Ama çanakkaleliyim ben.Bizim orası azcık içkiyi sever.Benim de içtiğim arada bir iki bira işte
kızlar ben gidiyorummmm bi gün pc'nin başında yığılıp kalıcam kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan
Yatmadan önce son soru kızlar........
Kan testi için kurumumdan sevk almama gerek var mı?Çok cahilce mi oldu acaba bu sorukafamçokkarıştı
Yatmadan önce son soru kızlar........
Kan testi için kurumumdan sevk almama gerek var mı?Çok cahilce mi oldu acaba bu sorukafamçokkarıştı
Kızlar ben müsadenizi isteyeyim yine olurmu....
Sizi çookk seviyorum unutmayın.... İlk onda biri olarak dulaarıızı benden eksik etmemenizi rica ediyoruummmmm...:lepi:
Tüm kaynakalra rağmen sonunda ilk ondayım YAŞASIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN :) Ama üst listeye çıkabilecek miyyim bilmiyoruummm
Devlet hastanesi zor olur istanbulda.Özel için sormuştum.Yani sevkle gidiyim ben en iyisi.Sağolun kızlaropuyorumnanaktanCanım neden cahilce olsun;sanırım devlet memurusun.Eğer sevk alırsan devlet hastanesine gittiğinde para ödemezsin hiç.Almazsan ödersin.Sevkle anlaşmalı özel hastanelere gidersen de 5-10 lira arası bişey ya verirsin ya vermezsin normalde 30dan başlıyor biliyoersundur.
arkadaşlar günaydın... bugün 33. gün.. tarihim 13 ocaktı.. ama düzensizlikten belli olmuyor demiştim... test yaptım negatif.... hastalandmadımda... :) çok üzgünüm oysa ki eşimi de iyice umutlandırdım seni sabah müjdeyle kaldırcam diye ama negatif... ne zaman belli olur bu ya
ya da hastalanayım da rahatlayım artık....ooooooooooooffffffffffffffffffffffff
günaydın kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?