canım o zaman her sekılde adetın geçmıs bence senın yanı 12.gün yumurtladıysan yarında gelmezse adetın bence cumartesı gebelık testı yap çıkmazsa ve pazartesı hala olmazsan regl o zaman doktora gıdersın bence çünkü adetın bebek olmadıgı halde gecıkırse sorun olabılır ondan dıyorum özellıkle ama tabıkı sen bılırsın yınede ınsallah melegın senınledır
günaydın canlarımmmmmmmmm
oooo sayfalar yürümüş gitmiş yav bi geri dönem dedim ama okuyamıycam valla sonra burdaki sabah muhabbetinden oluyom
nasılsınızzzzzz
sositososito
Bilmiyorum yaaa, korkuyorum aslında, bu ay çok çalıştık ve boşa gitmesini hiç istemiyorum, bi yandan da hayırlısıysa olsun diyorum ama gel de yüreğime söz geçir işte :çok üzgünüm: kocişim de bu aya kadar hiç bu kadar takmazdı kafaya, bu ay noldu anlamadım, durup durup "Aşkım, sence bizim bebişimiz olacak mı" diye sorup duruyo, bu kadar erken ümitsizliğe kapıldığına inanamıyorum yaaaaaa mafoldumben
günaydın canlarımmmmmmmmm
oooo sayfalar yürümüş gitmiş yav bi geri dönem dedim ama okuyamıycam valla sonra burdaki sabah muhabbetinden oluyom
nasılsınızzzzzz
sositososito
Bilmiyorum yaaa, korkuyorum aslında, bu ay çok çalıştık ve boşa gitmesini hiç istemiyorum, bi yandan da hayırlısıysa olsun diyorum ama gel de yüreğime söz geçir işte :çok üzgünüm: kocişim de bu aya kadar hiç bu kadar takmazdı kafaya, bu ay noldu anlamadım, durup durup "Aşkım, sence bizim bebişimiz olacak mı" diye sorup duruyo, bu kadar erken ümitsizliğe kapıldığına inanamıyorum yaaaaaa mafoldumben
karasucum lütfen öyle düşünme bebeişiniz olucak tamam mı yerimseniben
ama herşeyin bi vakti zamanı var hayırlısıyla gelsin de inşallah gelir o yerimseniben
ak biz gecen ay korunmayıp çalıştıgımız halde hiçbir sorunumuzda yokken olmadı
bu ay ev alcaz borca girces bebek işini erteleyelim dedik korunduk hamile kaldım
kaıllara zarar bi olay herşeyin hayırlısı olsun a.s.
günaydın canımmmm hihoyyyt ben iyiyim sen nasılsınnnnnn
günaydın canım ıyıyız sen nasılsın tatlımsositososito
iyiyim tatlım yine tatlı krizindeyim yedikçe yiyorummm:kedi:
sağol canım bende iyiyim ne var ne yok inş sıkmıyorsundur hala canını:1hug:
yaaaa canım su korunurken hamıle kalma olayını benım aklım pek almıyor açıkçası nasıl oluyo yaaaaa ınsanlar onca ugrasıyorlar olmuyor sen korunurken kaldım dıyosun şaşılacak bişi vallabilmiyorumkismile
ıyı valla canım bıldıgın gıbı yok canım yaaaaa çok ıyıyım Allah a şükür
canım inan ki bende anlamıyorum zaten biliyosun hiçbir koruma yöntemi %100 korumuyo
ama garip bişey mesela adetten sonraki ilk hafta korunmasız ilişkiye girsen ne olucak
yumurta yok daha ortada olsa bile çatlamasına haftalar var o sırada korunmuyorum mesela
gerek yok diye..hadi yumurtayı bekliyo desem e sperm dediğin şey en fazla 2 gün canlı kalabiliyo içerde
....bilmiyorum ilkide öyle oldu annem de kızkardeşimden
sonra tam 8 sene korunmuş 8 sene boyunca hiçbişey olmamış hala korunmalarına
rağmen sekizinci sene erkek kardeşime hamile kalmış annem korunurken yaa diyo
nasıl olur anlamıyorum diyo nasip edince Allah oluyo demekki bilmiyorumkismile
sevindim tatlım
yine canın sıkılırsa yanıma gelmen yeterli takmaman için bi kaç tiyo veririz biter gider
hani deme şimdi kelin melhemi muhabbetini ama ben bu zamana kadar taka taka alıştımda artık çözümler bulmaya çalışıyorum kendimeguclubacismile
günaydın canım nasılsınkaydirigubbakcemile5
sız adet bıtınce korunmuyosunuz bellı bır süre önemlı zamanlarda korunuyosunuz olmasın dıye ama eskı korunmadıklarınızdan içerıde kalan spermler döllüyor yumurtayı canım sız farkında olmadan senın kızın olabılır belkıde
ii canım hafta sonuna 1 kala.Sen nasılsınbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?