Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Bilmiyorum yaaa, korkuyorum aslında, bu ay çok çalıştık ve boşa gitmesini hiç istemiyorum, bi yandan da hayırlısıysa olsun diyorum ama gel de yüreğime söz geçir işte :çok üzgünüm: kocişim de bu aya kadar hiç bu kadar takmazdı kafaya, bu ay noldu anlamadım, durup durup "Aşkım, sence bizim bebişimiz olacak mı" diye sorup duruyo, bu kadar erken ümitsizliğe kapıldığına inanamıyorum yaaaaaa mafoldumben

günaydın canlarımmmmmmmmm
oooo sayfalar yürümüş gitmiş yav bi geri dönem dedim ama okuyamıycam valla sonra burdaki sabah muhabbetinden oluyom
nasılsınızzzzzz
sositososito

oooo sayfalar yürümüş gitmiş yav bi geri dönem dedim ama okuyamıycam valla sonra burdaki sabah muhabbetinden oluyom
nasılsınızzzzzz
sositososito

günaydın canımmmm hihoyyyt ben iyiyim sen nasılsınnnnnn

canım benım korkmak hiç bişeye çare degıl bılıyosun tatlım ama egerkı bebek olmadıgı halde adetın gecıkıyorsa bunu hemen ögrenıp doktora gıtmende fayda olacak canım benım ben o yuzden testı yap dıyorum sana ama gebelık çıkarsada testte süper olur tabıkı o ayrı yanı güzel yanı o esının sorması normal be canım o da ıstıyor demekkı çok ama ümıtsızlık degıldır bu öyle düşünme bence

nasılsınızzzzzz
sositososito

günaydın canım ıyıyız sen nasılsın tatlımsositososito

karasucum lütfen öyle düşünme bebeişiniz olucak tamam mı yerimseniben

ama herşeyin bi vakti zamanı var hayırlısıyla gelsin de inşallah gelir o yerimseniben

bak biz gecen ay korunmayıp çalıştıgımız halde hiçbir sorunumuzda yokken olmadı

bu ay ev alcaz borca girces bebek işini erteleyelim dedik korunduk hamile kaldım

akıllara zarar bi olay herşeyin hayırlısı olsun a.s.

Son düzenleme:
tek tek günaydın demişş kızların hepsine cümleten günaydın hoşgeldiniz diyorum

mucuk mucuk diyorum :)

yaaaa canım su korunurken hamıle kalma olayını benım aklım pek almıyor açıkçası nasıl oluyo yaaaaa ınsanlar onca ugrasıyorlar olmuyor sen korunurken kaldım dıyosun şaşılacak bişi vallabilmiyorumkismile

iyiyim tatlım yine tatlı krizindeyim yedikçe yiyorummm:kedi:

sağol canım bende iyiyim ne var ne yok inş sıkmıyorsundur hala canını:1hug:

ıyı valla canım bıldıgın gıbı yok canım yaaaaa çok ıyıyım Allah a şükür

canım inan ki bende anlamıyorum zaten biliyosun hiçbir koruma yöntemi %100 korumuyo

ama garip bişey mesela adetten sonraki ilk hafta korunmasız ilişkiye girsen ne olucak

yumurta yok daha ortada olsa bile çatlamasına haftalar var o sırada korunmuyorum mesela

gerek yok diye..hadi yumurtayı bekliyo desem e sperm dediğin şey en fazla 2 gün canlı kalabiliyo içerde

....bilmiyorum ilkide öyle oldu annem de kızkardeşimden

sonra tam 8 sene korunmuş 8 sene boyunca hiçbişey olmamış hala korunmalarına

rağmen sekizinci sene erkek kardeşime hamile kalmış annem korunurken yaa diyo

nasıl olur anlamıyorum diyo hatta babam inanamamış şok olmuş o kadar emin oldukları halde yani

nasip edince Allah oluyo demekki bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ıyı valla canım bıldıgın gıbı yok canım yaaaaa çok ıyıyım Allah a şükür

sevindim tatlım
yine canın sıkılırsa yanıma gelmen yeterli takmaman için bi kaç tiyo veririz biter gider
hani deme şimdi kelin melhemi muhabbetini ama ben bu zamana kadar taka taka alıştımda artık çözümler bulmaya çalışıyorum kendimeguclubacismile

sız adet bıtınce korunmuyosunuz bellı bır süre önemlı zamanlarda korunuyosunuz olmasın dıye ama eskı korunmadıklarınızdan içerıde kalan spermler döllüyor yumurtayı canım sız farkında olmadan senın kızın olabılır belkıde

hafta sonu aşure yapıcam kızlar seven gelsin beraber yiyelim
çok canım istiyo ya bende karar verdim kafamda durcağına mideme insin dedimkaydirigubbakcemile3

tamam canım çok sagol destegın için tesekkürler evet takmamak en güzelı yapabılene

canım yumurta adetten sonra follop tüpünde olgunlaşır ve adetin 14. günü döllenmek için

uygun büyüklüğe gelir ve sonra çatlar kişiye göre değişir bu çatlama durumu

sperm 2 gün canlı kalabilir en fazla x kromozomu bile yani dediğin gibi uğrasıldıgı

zaman bir sperm seliyle döllenmeyen yumurta sperm kalıntısıyla nasıl döllenicek ki o

döllenmiş yumurta nasıl sağlıklı olucak...he tabii nedir;Bir şeyin vakti zamanı geldiyse artık

o herşekilde olucak demektir...ne demişler nasipse gelri şamdan yemenden

nasip değilse ne gelir elden a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…