günaydın canım nasılsınnnn :1hug:
günaydın kızlar :) naıslsınız ?
ıyıyım canım sen nasılsın:1hug:
iyiyim ben de canım dün testte gülen yüz çıkmamış bitti yani dimi yumurtlama haftan :))
ben de akıntı yok ne zaman yumurtladım bilemiyorum incir yedim ya karıştıı(
Heeeeyoooooooooooooooooooo ilk sıraya çıktım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy zemuszemus
evet canım dün boş yüz çıktı bıtmıs yumurtlamam zaten ılk gülen yüzü gördügünüz gün önemlı dıyo bırdaha test yapmayın dıyor ılk gülen yüz çıktıgı zaman o gün çalısıcan bırde yarın en önemlı 2günü gösterıyor dıyor ama ben yınede yaptım gerçektende öyle canım hayırlısı artık bakalım Allah ım ınsallah ol demıstır tatlım zaten bırsey yedıgın zaman o ay karısıyor gerçekten yumurtlaman falan ben yemıyorum artık
gözünaydın canımmmmmm ınsallah hamıssındırde en alta ınersın bakalım
günaydın canım ıyıyız sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
evet canım dün boş yüz çıktı bıtmıs yumurtlamam zaten ılk gülen yüzü gördügünüz gün önemlı dıyo bırdaha test yapmayın dıyor ılk gülen yüz çıktıgı zaman o gün çalısıcan bırde yarın en önemlı 2günü gösterıyor dıyor ama ben yınede yaptım gerçektende öyle canım hayırlısı artık bakalım Allah ım ınsallah ol demıstır tatlım zaten bırsey yedıgın zaman o ay karısıyor gerçekten yumurtlaman falan ben yemıyorum artık
İnşallah canım yaa:Saruboceq: ben bu ay geçen aylarda olduğu kadar kendimi dinlemiyorum aslında, akıntı hesabına göre 12. gün yumurtladım ve bugün 28. gün, hala gelen giden yok, aslında 2 gün önce olmam gerekirdi buna göre, ama ben yine de akıntımın beni yanıltmış olabileceğini düşünerek erken bi tarih vermedim listeye, bakalım bekliyorum 3 gündür, şu an ne adet belirtisi var ne de hamilelik belirtisi, Ocak 15 demiştik ama ben hafta sonunu da beklicem galiba, gelmezse Pazartesi yapıcam testimi, erkenden kendimi kaptırmak istemiyorum, sakin sakin adem,timin gelmesini bekliyorum şu an
günaydın iyiyim zehslcim çok şükür sende iyisindir inşallah :)
günaydın kızlar
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
Tatlım ben de kendim bişey yemeyi düşünmüyorum artık kesinlikle, sadece kocişime akşamları havuç yediriyorum yatarken, ona devam edicem bu ay, bi süre devam ettikten sonra dasperm testi yaptırıcaz inşallah yerimseniben
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?