Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ama belkıde sen erken yumurtladın herkesde 14.gün olmaz dedıgın gıbıde belkıde yumurtlamaya yakın ılıskı yasadın yanı ve tuttu spermlerın 3gün yasama süresı bu erkegın sperm kalıtesıne görede degısır tatlım ama tabıkı nasıp olucaksa o hersekılde oluyor işte senın oldugu gıbı

Zaten çok afedersin içeri boşalma durumu olmuyor ki kondomla korunmasak bile (ay bunu söylediğime inanamıyorum ya utandım :kedi:)

Eşim hala bi yanlışlık olmasın yaa diyo ya testte çıktı ya Allah Allah diyorum.Bende

şahsen ultrasonda görsem daha bi emin olcam ama daha çok küçük.

Adet olmam gereken gün belim bacaklarım çok ağrıdı.hah hastalanıcam dedim

ertesi gün kesildi ağrılar sonrada test yaptım zaten....öyle canım ben herkesin bebişi

olucağına o kadar içten inanıyorum ki he nedir vakti saati var herşeyin 10 yıldır bebeği

olmayan bi akrabamız var onun da olucak herkezin olucak Allah ın izniyle

dua ve sabırla yardım isteyelim Allah tan herşeyin önce hayırlısı zehselcim

Şenay kıs ben de günlerdir aşure sayıklıyorum da annem şehir dışında olduğu için yiyemiyorum, ben de bilmiyom yapmayı, nasıl da canım çekiyo biliyon mu yaaaa :kedi: aş mı eriyom ne yaffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuboshayallersmile

karasucum bende bi tarif var çok güzel oluyo tavsiye ederim ilk kez aşure yaptıgımda

kullandıgım tarif bende haftasonu pişiricem buyur gel yiyelim :) istersen veereyim tarifi çok da lezzetli oluyo

ayyy anca okudum gerçi hepsini de bitiremedim canlar. bu arada fts bugün hastanede değil mi? ne zaman olacalk ameliyatı kaçta bilen var mı?

sa kıslarrr cümleten günayın beni silin listeden ben yedim kırmıı kartı:))senağlama

Yapma yaaaaa :teselli: ya Ocak yı patlama yapacaz dedik, süper giriş yaptık ama ayın ortalarına doğru bütün hayaller suya düşmeye başladı, noldu bize kızlar yaaa:çok üzgünüm:
Böyle kötü haberler duydukça kendimden de ümidi kesmeye başlıyorum, ben de mi hamiş değilim acaba yaaa :uhm:

ay canım kıyamam sana keşke aynı şehirde olsaydık getirirdim sanada. inş canımmm aşeriyorsundurrrrr:ecrin_bebek:

ayyy anca okudum gerçi hepsini de bitiremedim canlar. bu arada fts bugün hastanede değil mi? ne zaman olacalk ameliyatı kaçta bilen var mı?

9 da demişti ama değişti mi bilmiyorum tatlım, inşallah güzel geçer arkidişimizin ameliyatı :Saruboceq:

ay canım kıyamam sana keşke aynı şehirde olsaydık getirirdim sanada. inş canımmm aşeriyorsundurrrrr:ecrin_bebek:

Ay inşallah yaaaaaaa, biyandan içim içimi yiyo, yarın test yapsam mı diye, biyandan da yok diyorum acele etme, Pazartesiye kadar bekle kafamçokkarıştı
Ama hamişsem bir an önce öğrenmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

ama canım benım bazen erkekte spermden önce gelen sıvıda bıle sperm olabılıyomus o bıle etkenmıs yanı hamıle kalmana yanı vaktı zamanı geldıgı için Allah ım ol demıs olmus yanı bunun baska tarıfı yok bazende içerı sperm kaçagı olabılıyo o hamıle kalmanı saglıyo yanı ama gerçekten ınanması zor bır durum yasıyorsun tatlım

Selamlar cümleten günümüzün güzel geçmesi dileğiyle kuşlarımm:lepi:

9 da demişti ama değişti mi bilmiyorum tatlım, inşallah güzel geçer arkidişimizin ameliyatı :Saruboceq:

inşallah karasucum inşallah. sabah dua ederken onun için de ettim. Rabbim tüm hastalara, şifa bekleyenlere derman olsun inşallah

bu arada senin günün ne zaman karasucum? listeye bakmadım da :)

Ay_she kıs tarifini versene yaa, valla ben çok seviyorum aşureyi, özelden de atabilirsin istersen, ama diğer arkadaşlar da isterse direk buraya yaz yerimseniben

aynen doğru söylüyorsun tatlım
inş sende vardır bişelerde yüzümüz güler
şu topiğin eskilerinden biraz hamiş çıksada rahatlasak ya kaldık böyle yerinizde sayıp duruyoz:çok üzgünüm:

inşallah karasucum inşallah. sabah dua ederken onun için de ettim. Rabbim tüm hastalara, şifa bekleyenlere derman olsun inşallah

bu arada senin günün ne zaman karasucum? listeye bakmadım da :)

Tatlım eğer akıntım beni yanıltmadıysa 12. gün yumurtam çatladı, bu durumda da 26. gün yani Salı günü adet olmam gerekiyodu, ama ben yine de belki yanılmışımdır, daha geç de yumurtlamış olabilirim diye Ocak 15 yazdırdım listeye, yani büyük gün yarın, aslında bana göre büyük gün geçti bile ama kendimi erkenden kaptırmak istemiyorum, bakalım hayırlısı, hiç adet olacakmış gibi de hissetmiyorum şu an, inşallah meleğim benimlerid yaaaaa:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…