canım yumurta adetten sonra follop tüpünde olgunlaşır ve adetin 14. günü döllenmek için
uygun büyüklüğe gelir ve sonra çatlar kişiye göre değişir bu çatlama durumu
sperm 2 gün canlı kalabilir en fazla x kromozomu bile yani dediğin gibi uğrasıldıgı
zaman bir sperm seliyle döllenmeyen yumurta sperm kalıntısıyla nasıl döllenicek ki o
döllenmiş yumurta nasıl sağlıklı olucak...he tabii nedir;Bir şeyin vakti zamanı geldiyse artık
o herşekilde olucak demektir...ne demişler nasipse gelri şamdan yemenden
nasip değilse ne gelir elden a.s. a.s.
canım ama belkıde sen erken yumurtladın herkesde 14.gün olmaz dedıgın gıbıde belkıde yumurtlamaya yakın ılıskı yasadın yanı ve tuttu spermlerın 3gün yasama süresı bu erkegın sperm kalıtesıne görede degısır tatlım ama tabıkı nasıp olucaksa o hersekılde oluyor işte senın oldugu gıbı
Şenay kıs ben de günlerdir aşure sayıklıyorum da annem şehir dışında olduğu için yiyemiyorum, ben de bilmiyom yapmayı, nasıl da canım çekiyo biliyon mu yaaaa :kedi: aş mı eriyom ne yaffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuboshayallersmile
sa kıslarrr cümleten günayın beni silin listeden ben yedim kırmıı kartı:))senağlama
sa kıslarrr cümleten günayın beni silin listeden ben yedim kırmıı kartı:))senağlama
Şenay kıs ben de günlerdir aşure sayıklıyorum da annem şehir dışında olduğu için yiyemiyorum, ben de bilmiyom yapmayı, nasıl da canım çekiyo biliyon mu yaaaa :kedi: aş mı eriyom ne yaffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuboshayallersmile
ayyy anca okudum gerçi hepsini de bitiremedim canlar. bu arada fts bugün hastanede değil mi? ne zaman olacalk ameliyatı kaçta bilen var mı?
ay canım kıyamam sana keşke aynı şehirde olsaydık getirirdim sanada. inş canımmm aşeriyorsundurrrrr:ecrin_bebek:
Zaten çok afedersin içeri boşalma durumu olmuyor ki kondomla korunmasak bile (ay bunu söylediğime inanamıyorum ya utandım :kedi:)
Eşim hala bi yanlışlık olmasın yaa diyo ya testte çıktı ya Allah Allah diyorum.Bende
şahsen ultrasonda görsem daha bi emin olcam ama daha çok küçük.
Adet olmam gereken gün belim bacaklarım çok ağrıdı.hah hastalanıcam dedim
ertesi gün kesildi ağrılar sonrada test yaptım zaten....öyle canım ben herkesin bebişi
olucağına o kadar içten inanıyorum ki he nedir vakti saati var herşeyin 10 yıldır bebeği
olmayan bi akrabamız var onun da olucak herkezin olucak Allah ın izniyle
dua ve sabırla yardım isteyelim Allah tan herşeyin önce hayırlısı zehselcim
9 da demişti ama değişti mi bilmiyorum tatlım, inşallah güzel geçer arkidişimizin ameliyatı :Saruboceq:
Yapma yaaaaa :teselli: ya Ocak yı patlama yapacaz dedik, süper giriş yaptık ama ayın ortalarına doğru bütün hayaller suya düşmeye başladı, noldu bize kızlar yaaa:çok üzgünüm:
Böyle kötü haberler duydukça kendimden de ümidi kesmeye başlıyorum, ben de mi hamiş değilim acaba yaaa :uhm:
Selamlar cümleten günümüzün güzel geçmesi dileğiyle kuşlarımm:lepi:
Selamlar cümleten günümüzün güzel geçmesi dileğiyle kuşlarımm:lepi:
inşallah karasucum inşallah. sabah dua ederken onun için de ettim. Rabbim tüm hastalara, şifa bekleyenlere derman olsun inşallah
bu arada senin günün ne zaman karasucum? listeye bakmadım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?