Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kıs senay topic in eskileri diyorsun ama topic 1 aylık bilem değil daha. dur bakalım eskimediniz henüz üzülme bacım olumunekankayizsmile

hakketten eskiler kimler bende öğreniyim bakim:umursamaz:
üzülüyorum bu eski yeni ayrımına amamafoldumben

Günaydın canııımmm opuyorumnanaktan

Günaydın tweetycik,nasılsın bugün?

ayy tatlışım kusura bakma yeni gördüm iyiyim iyiyim çok iyiyim c.tesi günü kocişkomla çarşıya çıkcaz keçiboynuzu ve kuru incir alıcam zaten reglmde bitmiş olacak hemen gün aşırı çalışmalara başlıycaz bakalım hayırlısı inş. :Saruboceq::lepi:

ay tatlım inanmıyorum. günün geçmiş olabilir yani. peki hiç bir hissin var mı? ne bileyim içine doğar ya insanın var mı öyle bişiler? ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. yarın geçince yaparsın belki? bu arada siklusun ne kadar sürüyor. ayyy ne çok sordum

bu arada ben bu akıntı olayını eskiden çok fark ederdim de artık hiç akıntım olmuyor gibi hissediyorum. bu ay ne test yaptım ne dr a gittim. öyle saldım çayıra. ne zaman yumurtlıcam bilmiyorum yani. tamamen sürpriz olacak :)

Evet yaaa, yeni arkidişlerimiz de sevindiriyo bizi, moral oluyolar bizim için tabi yanlış anlamasınlar onlar da, ama gerçekten de eskiler hala yerinde sayıyo bu ne yafuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu klava:

Selamlar cümleten günümüzün güzel geçmesi dileğiyle kuşlarımm:lepi:

Hoşgeldin berencim aplacım

vereliniortak yerimseniben

kıs senay topic in eskileri diyorsun ama topic 1 aylık bilem değil daha. dur bakalım eskimediniz henüz üzülme bacım olumunekankayizsmile

topik 1ay 4 günlük canım
ayrıca eskilerden kastım yeni gelenlere laf atmak değil
bazı arkadaşlar geliyo bigün sonra hamileyim müjdesi veriyo ama şu smart topiği açtığından beri ilk girenlerden ses çıkmıyo ben ona üzülüyorum tatlım

berencim hoşgeldin canımmmmmm

cngemn üzülme canım yalnız değilsin kafanı başka bişeye ver olurmuıuu

canım ben yanlış anlamadım zaten öyle düşünme sakın. sadece daha çok yeni topic, eskimediniz üzülme diyorum. umarım yanlış anlaşılmamışımdır. tez zamanda sizlerin de haberi gelir inşallah

Canımcım benim siklus son zamanlarda okadar değişti ki, ama geçen ay değil ondan önceki ay 28. gün, geçen ay da 24. gün adet oldum, yani son zamanlarda biraz erken geliyo benim kırmızılar, ben de bu ay 10. gün başladım çalışmalara nolur nolmaz diye, gün aşırı çalıştık, hala bile bırakmadık :kedi:
Hiçbişey de hissetmiyorum ama yaa, içime falan da doğmuyo bişey, ama adet olacak gibi de değilim, bakalım hayırlısı inşallah :Saruboceq:

anladım canım. ayy hadi inşallah meleğin seninledir tatlım. bu arada akıntın devam ediyor mu, göğüslerde hassasiyet falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…