aynen doğru söylüyorsun tatlım
inş sende vardır bişelerde yüzümüz güler
şu topiğin eskilerinden biraz hamiş çıksada rahatlasak ya kaldık böyle yerinizde sayıp duruyoz:çok üzgünüm:
a.s canım nasılsın bakalım
hoşbuldum gülüm nasılsın:1hug:günaydın tatlım, hoşgeldin opuyorumnanaktan
Selamlar cümleten günümüzün güzel geçmesi dileğiyle kuşlarımm:lepi:
Ay_she kıs tarifini versene yaa, valla ben çok seviyorum aşureyi, özelden de atabilirsin istersen, ama diğer arkadaşlar da isterse direk buraya yaz yerimseniben
Günaydıııııııııııııııııııııııın cik cik cik :lepi:
Günaydın canııımmm opuyorumnanaktan
Günaydın tweetycik,nasılsın bugün?
Tatlım eğer akıntım beni yanıltmadıysa 12. gün yumurtam çatladı, bu durumda da 26. gün yani Salı günü adet olmam gerekiyodu, ama ben yine de belki yanılmışımdır, daha geç de yumurtlamış olabilirim diye Ocak 15 yazdırdım listeye, yani büyük gün yarın, aslında bana göre büyük gün geçti bile ama kendimi erkenden kaptırmak istemiyorum, bakalım hayırlısı, hiç adet olacakmış gibi de hissetmiyorum şu an, inşallah meleğim benimlerid yaaaaa:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
iyiyim canım şükür sen nasılsın.. dün yoktun bi aksilik yok dimi işallah:1hug:
aynen doğru söylüyorsun tatlım
inş sende vardır bişelerde yüzümüz güler
şu topiğin eskilerinden biraz hamiş çıksada rahatlasak ya kaldık böyle yerinizde sayıp duruyoz:çok üzgünüm:
Selamlar cümleten günümüzün güzel geçmesi dileğiyle kuşlarımm:lepi:
ama canım benım bazen erkekte spermden önce gelen sıvıda bıle sperm olabılıyomus o bıle etkenmıs yanı hamıle kalmana yanı vaktı zamanı geldıgı için Allah ım ol demıs olmus yanı bunun baska tarıfı yok bazende içerı sperm kaçagı olabılıyo o hamıle kalmanı saglıyo yanı ama gerçekten ınanması zor bır durum yasıyorsun tatlım
kıs senay topic in eskileri diyorsun ama topic 1 aylık bilem değil daha. dur bakalım eskimediniz henüz üzülme bacım olumunekankayizsmile
iyiyim canım şükür sen nasılsın.. dün yoktun bi aksilik yok dimi işallah:1hug:
hoşbuldum gülüm nasılsın:1hug:
topik 1ay 4 günlük canım
ayrıca eskilerden kastım yeni gelenlere laf atmak değil
bazı arkadaşlar geliyo bigün sonra hamileyim müjdesi veriyo ama şu smart topiği açtığından beri ilk girenlerden ses çıkmıyo ben ona üzülüyorum tatlım
ay tatlım inanmıyorum. günün geçmiş olabilir yani. peki hiç bir hissin var mı? ne bileyim içine doğar ya insanın var mı öyle bişiler? ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. yarın geçince yaparsın belki? bu arada siklusun ne kadar sürüyor. ayyy ne çok sordum
bu arada ben bu akıntı olayını eskiden çok fark ederdim de artık hiç akıntım olmuyor gibi hissediyorum. bu ay ne test yaptım ne dr a gittim. öyle saldım çayıra. ne zaman yumurtlıcam bilmiyorum yani. tamamen sürpriz olacak :)
canım yemek blogumun linkinni vereyim
Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Sütlü Aşure 2009
resmi de bu...Resim fln hepsi bana aittri çalınti bişi yok :)
canım yemek blogumun linkinni vereyim
Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Sütlü Aşure 2009
resmi de bu...Resim fln hepsi bana aittri çalınti bişi yok :)
Canımcım benim siklus son zamanlarda okadar değişti ki, ama geçen ay değil ondan önceki ay 28. gün, geçen ay da 24. gün adet oldum, yani son zamanlarda biraz erken geliyo benim kırmızılar, ben de bu ay 10. gün başladım çalışmalara nolur nolmaz diye, gün aşırı çalıştık, hala bile bırakmadık :kedi:
Hiçbişey de hissetmiyorum ama yaa, içime falan da doğmuyo bişey, ama adet olacak gibi de değilim, bakalım hayırlısı inşallah :Saruboceq:
hakketten eskiler kimler bende öğreniyim bakim:umursamaz:
üzülüyorum bu eski yeni ayrımına amamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?