ayy tatlışım kusura bakma yeni gördüm iyiyim iyiyim çok iyiyim c.tesi günü kocişkomla çarşıya çıkcaz keçiboynuzu ve kuru incir alıcam zaten reglmde bitmiş olacak hemen gün aşırı çalışmalara başlıycaz bakalım hayırlısı inş. :Saruboceq::lepi:
canım ben yanlış anlamadım zaten öyle düşünme sakın. sadece daha çok yeni topic, eskimediniz üzülme diyorum. umarım yanlış anlaşılmamışımdır. tez zamanda sizlerin de haberi gelir inşallah
ıyıyım canım bende yok canım dün çok işlerım vardı gıremedım malesef tatlım
Hoşgeldin berencim aplacım
hoşbuldukk gülüm olumunekankayizsmile
vereliniortak yerimseniben
ben iyiyim tatlım sen de iyisin inşallah
fts yi merak ettik. bakalım hayır haberlerle gelir inşallah
berencim hoşgeldin canımmmmmm
cngemn üzülme canım yalnız değilsin kafanı başka bişeye ver olurmuıuu
yok hayır yanlış anlamadım ben yanlış anlaşıldığımı sandım sadece eskiden kastımıda anlamışsınızdır umarım
berencim bu lafım sanada :1hug:
ne marifetliymişsin sen öyle ben de baktım linke.Güzel görünüyor ama hiç sütle denemedim kıvamı bozarım diye korkuyorum.
Teşekkür edrim tatlışım opuyorumnanaktan, hemen bakıyorum yerimseniben
Hadi bakalım kolay gelsin yerimseniben havuç da yedir yatarken kocişine, ben ona başladım bu ay o da çok faydalıymış ya yerimseniben
anladım canım. ayy hadi inşallah meleğin seninledir tatlım. bu arada akıntın devam ediyor mu, göğüslerde hassasiyet falan var mı?
şimdi anladım kastını canım Şeniz
hoşgeldin canım.Dun öğleden sonra yoktun sen de merak ettik.
havucun suyu içilecek arkadaşlar ama eşiniz sigara içiyosa sanırım yasak:1rolleyes:
Akıntım bu ay hiç geçmedi zaten, bi kuruyamadım, o yüzden adet olacak gibi değilim diyorum zaten, adet olacağıma yakın akıntım kesilirdi hep, ama benimki giderek daha da artıyo, şu günlük pedlerden kullanıyorum söylemesi ayıp, günde 2-3 tane yiyorum resmen yaa :kedi:
Göğüslerde hassasiyet derken neyi kastettiklerini ben hala anlamadım ama benim 1 haftadır göğüslerim dokununca acıyo, üstüne yatamıyorum, kocişime sımsıkı sarılamıyorum bile :kedi: bi de arada bir sancı giriyo, sanki bıçak saplıyolar göğsüme :çok üzgünüm:
Tatlişkom benim kocişin havuç suyundan midesi bulandı, ben de 3 gecedir, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 tane havuç soyup yediriyorum ona, bu arada onları yerken bilgisayar oynamasına izin veriyorum ki gözünde büyütüp yarım bırakmasın yerimseniben oyun oynarken nasıl yeyip bitirdiğinin bile farkına varmıyo kaydirigubbakcemile3
canımm hoşbuldum. dün öğleden sonra bi müşt geldi aniden çıkmak zorunda kaldım
ay ayağınımı sürttü ne. ardı arkası kesilmedi giremedim tekrardan
sen nasılsın kuşumŞeniz
Tatlişkom benim kocişin havuç suyundan midesi bulandı, ben de 3 gecedir, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 tane havuç soyup yediriyorum ona, bu arada onları yerken bilgisayar oynamasına izin veriyorum ki gözünde büyütüp yarım bırakmasın yerimseniben oyun oynarken nasıl yeyip bitirdiğinin bile farkına varmıyo kaydirigubbakcemile3
Kızlar dün Smart topic te bana kırgın olanlar olduğunu söyledi.Kimlerse bunlar bilmek isterim,bilmeden ne söylediysem telafi edeyim.
ayy arkadaşlar aşure tarifi için bişey söylemek istiyoırum şekerin hepsini birden katmayın asıl tadı
soğuduktan sonra belli olur onun için bir tabağa az aşure alıp iyice soğutun tadına bakın hala şekeri
eksikse o zaman ekleyin benden söylemesi yoksa reçel gibi olur....yazmayı unutmuşumda :kedi:
Kızlar dün Smart topic te bana kırgın olanlar olduğunu söyledi.Kimlerse bunlar bilmek isterim,bilmeden ne söylediysem telafi edeyim.
yavrucum sende içine 1tanecik portakal sık yada mandalin..
babasından görüyo oğlumda istiyo içmek. saf sıktım sevmedi bende 1tane portakal yada mandalin sıkıp öyle veriyorum. pek sevdi. ay havuç dayanmıyo ya.. 3-4 tane büyük havuçtan anca 1bardak çıkıyo. dün aldırdım gene eşime. dedim maman bitmiş al gelirken kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?