Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Hadi bakalım kolay gelsin yerimseniben havuç da yedir yatarken kocişine, ben ona başladım bu ay o da çok faydalıymış ya yerimseniben

yok hayır yanlış anlamadım ben yanlış anlaşıldığımı sandım sadece eskiden kastımıda anlamışsınızdır umarım
berencim bu lafım sanada :1hug:

ıyıyım canım bende yok canım dün çok işlerım vardı gıremedım malesef tatlım

sevindim iş olsunda problem olmasın canım..

Hoşgeldin berencim aplacım

hoşbuldukk gülüm olumunekankayizsmile

vereliniortak yerimseniben

ben iyiyim tatlım sen de iyisin inşallah

fts yi merak ettik. bakalım hayır haberlerle gelir inşallah

iyiyim bende canım şükür.. fatoş haber verene kadar beklices ameliyatı bugün 9daydı
inşallah allahın izniyle iyi geçecek

berencim hoşgeldin canımmmmmm

cngemn üzülme canım yalnız değilsin kafanı başka bişeye ver olurmuıuu

şenay hoşbulduk gülümmzemuszemus

ne marifetliymişsin sen öyle ben de baktım linke.Güzel görünüyor ama hiç sütle denemedim kıvamı bozarım diye korkuyorum.

Yok yaa öle ufak tefek şeyler işte :kedi: ama kendi çapımda tatlıcı olduguma dair bi ünüm

de vardır aile arasında e yiyorum ki yapıcam ama dimi cokacimcoook

mutlaka bi de sütle dene çok güzel oluyor zaten kıvamı ayarlamak için kullanılıyor süt

Teşekkür edrim tatlışım opuyorumnanaktan, hemen bakıyorum yerimseniben

Rica ederim canım :icecream:

anladım canım. ayy hadi inşallah meleğin seninledir tatlım. bu arada akıntın devam ediyor mu, göğüslerde hassasiyet falan var mı?

Akıntım bu ay hiç geçmedi zaten, bi kuruyamadım, o yüzden adet olacak gibi değilim diyorum zaten, adet olacağıma yakın akıntım kesilirdi hep, ama benimki giderek daha da artıyo, şu günlük pedlerden kullanıyorum söylemesi ayıp, günde 2-3 tane yiyorum resmen yaa :kedi:
Göğüslerde hassasiyet derken neyi kastettiklerini ben hala anlamadım ama benim 1 haftadır göğüslerim dokununca acıyo, üstüne yatamıyorum, kocişime sımsıkı sarılamıyorum bile :kedi: bi de arada bir sancı giriyo, sanki bıçak saplıyolar göğsüme :çok üzgünüm:

hoşgeldin canım.Dun öğleden sonra yoktun sen de merak ettik.

canımm hoşbuldum. dün öğleden sonra bi müşt geldi aniden çıkmak zorunda kaldım
ay ayağınımı sürttü ne. ardı arkası kesilmedi giremedim tekrardan
sen nasılsın kuşumŞeniz

havucun suyu içilecek arkadaşlar ama eşiniz sigara içiyosa sanırım yasak:1rolleyes:

Tatlişkom benim kocişin havuç suyundan midesi bulandı, ben de 3 gecedir, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 tane havuç soyup yediriyorum ona, bu arada onları yerken bilgisayar oynamasına izin veriyorum ki gözünde büyütüp yarım bırakmasın yerimseniben oyun oynarken nasıl yeyip bitirdiğinin bile farkına varmıyo kaydirigubbakcemile3

ayy arkadaşlar aşure tarifi için bişey söylemek istiyoırum şekerin hepsini birden katmayın asıl tadı

soğuduktan sonra belli olur onun için bir tabağa az aşure alıp iyice soğutun tadına bakın hala şekeri

eksikse o zaman ekleyin benden söylemesi yoksa reçel gibi olur....yazmayı unutmuşumda :kedi:

ooooooooooo canım yaaaaa senın belırtıler almıs basını gıtmıs valla sen hala neyı beklıyosun test yapmak içinkı ben olsam çoktran yapmıstım tabıkı bu hıssettıklerın daha öncekı aylarda da olmadıysa yanı

ehehe şu erkekler ya çocuk gibiler dimi yerimseniben

Bende bazen ev temizliycem zaman hadi sen git de parkta biraz basketbol oyna fln

diyordum yazın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımm hoşbuldum. dün öğleden sonra bi müşt geldi aniden çıkmak zorunda kaldım
ay ayağınımı sürttü ne. ardı arkası kesilmedi giremedim tekrardan
sen nasılsın kuşumŞeniz

ben de ii canım işteyiz yineeyvahedigeldismile

Kızlar dün Smart topic te bana kırgın olanlar olduğunu söyledi.Kimlerse bunlar bilmek isterim,bilmeden ne söylediysem telafi edeyim.

yavrucum sende içine 1tanecik portakal sık yada mandalin..
babasından görüyo oğlumda istiyo içmek. saf sıktım sevmedi bende 1tane portakal yada mandalin sıkıp öyle veriyorum. pek sevdi. ay havuç dayanmıyo ya.. 3-4 tane büyük havuçtan anca 1bardak çıkıyo. dün aldırdım gene eşime. dedim maman bitmiş al gelirken kaydirigubbakcemile3

Kızlar dün Smart topic te bana kırgın olanlar olduğunu söyledi.Kimlerse bunlar bilmek isterim,bilmeden ne söylediysem telafi edeyim.

ilk önce ben söyleyim ben okeyim bi sıkıntım yok

saten ablacım ay aman ipek aplacım işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok doğru güzel bi ayrıntı.Aynı hatayı bir kere kekte yapmıştım,resmen bal gibi olmuştu.

aa nasıl dün bişi mi oldu ben yokken.. okumadımda geçmişi
ben kırgın değilim ki zaten öyle olsa dirrek yüzüne söylerim
senle biz çatır çatır tartışabiliyoruz biliyosunolumunekankayizsmile

aynen canım havuç dayanmıyo evde yaaaa alırken esıme 2 kılo bırden aldırıyorum hemencık bıtıyo ya bır bardak için 3-4 havuç gıdıyo napalım içicek ınsallah faydasını görürüz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…