ilk önce ben söyleyim ben okeyim bi sıkıntım yok
saten ablacım ay aman ipek aplacım işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen canım havuç dayanmıyo evde yaaaa alırken esıme 2 kılo bırden aldırıyorum hemencık bıtıyo ya bır bardak için 3-4 havuç gıdıyo napalım içicek ınsallah faydasını görürüz bakalım
aa nasıl dün bişi mi oldu ben yokken.. okumadımda geçmişi
ben kırgın değilim ki zaten öyle olsa dirrek yüzüne söylerim
senle biz çatır çatır tartışabiliyoruz biliyosunolumunekankayizsmile
+çok doğru güzel bi ayrıntı.Aynı hatayı bir kere kekte yapmıştım,resmen bal gibi olmuştu.
kaydirigubbakcemile3alemsin sen kız.Saol buarada.Ama ben olay kişine söylenmesini isterdim her kim neye kırıldıysa.Sonuçta kimse kimseyi tanımıyor burda uslup tarzları bazen yanlış anlaşılıyor olabilir.Ben de bu şekilde bir durum olsun istemem.
valla manavda koca bir torba dolusu havuç vardı tamammı
eşime dedimki aslında bunu komple alsak bu ayı anca çıkarırız
yok artık dedi eşim ne dicez manava dedi. kaydirigubbakcemile3
iyi ozaman 3günde bir alır gelirsin dedim :umursamaz:
günaydın kızlar ben hala hastalanmadım ilk gün ve ikinci gün adet olcakmışım gibi çok ağrı çektim ama hiçbirşey gelmedi dün ve bugünde hiç ağrım yok sadece göğüslerim çok hassa ama bu bi 10 gündür böyle dokununca çok acıyo bende karar verdim en iyisi kafam rahatlasın diye yarın sabah doktora gidip kan testi yaptırıcam içim rahatlasın var yada yok diye
berencim sana kırıldığımı zannetmişsin asla böyle bişey yok tam aksine dün söylediklerini aynen yaptım ve inan o kadar iyi geldiki dünden beri kendimi acayip rahatlamış hissediyorum ve ben yinede her ihtimale karşı kırmızıları bekler gibi bekliyorum çok teşekkür ederim sana eğer topikte konuşmaya devam etseydim gerçekten kendimi kötü hissedicektim zaten dün bidaha girmedim topiğe beni düşünüp telki eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim artık herşeyin hayırlısıopuyorumnanaktan
evet dün smartla yanlış anlaşıldık.o da sana kırgın olanlar var özelden yazılar bana falan dedi.Benim de hiç öyle didaktik bir tarzım yoktur aslında illa herkes benim gibi düşünecek diye ama bazen biliyosun sen de tepeden inme söylerim bazı şeyleri.İŞte birbirimizi uzun zamandır tanısak zaten kırılmayız böyle şeylere.Ben de merak ettim hangi dediğime kim kırıldı diye.Öyle bişey varsa üzülürüm.Çünkü burda güzel paylaşımlar yapıyoruz,hiç arena gibi görmedim.
günaydın kızlar ben hala hastalanmadım ilk gün ve ikinci gün adet olcakmışım gibi çok ağrı çektim ama hiçbirşey gelmedi dün ve bugünde hiç ağrım yok sadece göğüslerim çok hassa ama bu bi 10 gündür böyle dokununca çok acıyo bende karar verdim en iyisi kafam rahatlasın diye yarın sabah doktora gidip kan testi yaptırıcam içim rahatlasın var yada yok diye
berencim sana kırıldığımı zannetmişsin asla böyle bişey yok tam aksine dün söylediklerini aynen yaptım ve inan o kadar iyi geldiki dünden beri kendimi acayip rahatlamış hissediyorum ve ben yinede her ihtimale karşı kırmızıları bekler gibi bekliyorum çok teşekkür ederim sana eğer topikte konuşmaya devam etseydim gerçekten kendimi kötü hissedicektim zaten dün bidaha girmedim topiğe beni düşünüp telki eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim artık herşeyin hayırlısıopuyorumnanaktan
kız Allah ıyılıgını versın senın ne güldüm yaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol: dogru demıssın ama varya anca yeter onlara:roflol: ama manva herhalde bakardı saf saf yüzünüze napıcaklar bu kadar havucu dıye:roflol::roflol:
ayşecim bende şöyle biliyorum aşure sıcakken çok şekerli geliyo soğuyunca sıcakken ki kadar şeker olmuyo o yüzden annem derki biraz fazla koy soğuyunca şeker kendini çekiyomuş tabi bu ne kadar tatlı sevdiğine bağlı
halaluyaa delikafadulden haydi hayırlısı olsun inşallah ayy yarın sabah yaptırsan testi akşama çıkar
anca bize haber verebilcen mi ay merak ederim ya acaba cep numartalarını yazsakta
bize msaj mı atsan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benım bencede en dogrusunu yapıyosun kan testı yaptırmakla egerkı bebek varsa süper olucak ama yoksada neden adet olamadıgınla ılıglı doktor bakar ılaç verır belkıde sen içini ferah tut canım benım yanındayız hep
ooooooooooo canım yaaaaa senın belırtıler almıs basını gıtmıs valla sen hala neyı beklıyosun test yapmak içinkı ben olsam çoktran yapmıstım tabıkı bu hıssettıklerın daha öncekı aylarda da olmadıysa yanı
:roflol: evde tavşan çiftliğimi kurdunuz abiii derdi :roflol::roflol:
Canım akıntım bu şekilde olmamıştı hiç, dediğim gibi adete yakın kesilirdi, ama bu ay giderek daha da yoğunlaşıyo, ama göğüslerimdeki sızlama adetle alakalı değil de prolaktinim çok yüksekti benim geçen aylarda, hatta düşük yapmıştım onun yüzünden, o neden oluyodu göğüs ağrısına, ama onu da bu ay düşürdük, doktor normal dedi prolaktin değerim, yani sızlama ondan değildir heralde, bilemiyorum yaa eyvahedigeldismile hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum :çok üzgünüm:
canım yarın sabah 9,25 e randevu aldım ama akşama çıkarsa bekleyememki işe dönmem gerek devlete yaptırıcam kaçta çıkar acaba
[
ahhh canım çok sevindim rahatladığını. dedimya bu krizleri çok yaşadım ben..
adetin gelecek diye bekle gelmesse ve hamileysen sürpriz olsun inşallah yaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?