Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ilk önce ben söyleyim ben okeyim bi sıkıntım yok

saten ablacım ay aman ipek aplacım işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3alemsin sen kız.Saol buarada.Ama ben olay kişine söylenmesini isterdim her kim neye kırıldıysa.Sonuçta kimse kimseyi tanımıyor burda uslup tarzları bazen yanlış anlaşılıyor olabilir.Ben de bu şekilde bir durum olsun istemem.

valla manavda koca bir torba dolusu havuç vardı tamammı
eşime dedimki aslında bunu komple alsak bu ayı anca çıkarırız
yok artık dedi eşim ne dicez manava dedi. kaydirigubbakcemile3
iyi ozaman 3günde bir alır gelirsin dedim :umursamaz:

aa nasıl dün bişi mi oldu ben yokken.. okumadımda geçmişi
ben kırgın değilim ki zaten öyle olsa dirrek yüzüne söylerim
senle biz çatır çatır tartışabiliyoruz biliyosunolumunekankayizsmile

evet dün smartla yanlış anlaşıldık.o da sana kırgın olanlar var özelden yazılar bana falan dedi.Benim de hiç öyle didaktik bir tarzım yoktur aslında illa herkes benim gibi düşünecek diye ama bazen biliyosun sen de tepeden inme söylerim bazı şeyleri.İŞte birbirimizi uzun zamandır tanısak zaten kırılmayız böyle şeylere.Ben de merak ettim hangi dediğime kim kırıldı diye.Öyle bişey varsa üzülürüm.Çünkü burda güzel paylaşımlar yapıyoruz,hiç arena gibi görmedim.

çok doğru güzel bi ayrıntı.Aynı hatayı bir kere kekte yapmıştım,resmen bal gibi olmuştu.
+

evet aman kek işte veya börek işte diye geçemiyosun hepsinin ayrıntısı var

ayy canım tahinli fındıklı kek çekti şimdi yaa acaba tahinli çörek mi yapsam eve

gidince yok yok bu aftasonu aşure yapcam ben ona konsantre olayım zaten yakında

göbüş fln da cıkınca iyice şişko olmıyım evet.

yerimseniben

günaydın kızlar ben hala hastalanmadım ilk gün ve ikinci gün adet olcakmışım gibi çok ağrı çektim ama hiçbirşey gelmedi dün ve bugünde hiç ağrım yok sadece göğüslerim çok hassa ama bu bi 10 gündür böyle dokununca çok acıyo bende karar verdim en iyisi kafam rahatlasın diye yarın sabah doktora gidip kan testi yaptırıcam içim rahatlasın var yada yok diye

berencim sana kırıldığımı zannetmişsin asla böyle bişey yok tam aksine dün söylediklerini aynen yaptım ve inan o kadar iyi geldiki dünden beri kendimi acayip rahatlamış hissediyorum ve ben yinede her ihtimale karşı kırmızıları bekler gibi bekliyorum çok teşekkür ederim sana eğer topikte konuşmaya devam etseydim gerçekten kendimi kötü hissedicektim zaten dün bidaha girmedim topiğe beni düşünüp telki eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim artık herşeyin hayırlısıopuyorumnanaktan

ayşecim bende şöyle biliyorum aşure sıcakken çok şekerli geliyo soğuyunca sıcakken ki kadar şeker olmuyo o yüzden annem derki biraz fazla koy soğuyunca şeker kendini çekiyomuş tabi bu ne kadar tatlı sevdiğine bağlı

kız Allah ıyılıgını versın senın ne güldüm yaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol: dogru demıssın ama varya anca yeter onlara:roflol: ama manva herhalde bakardı saf saf yüzünüze napıcaklar bu kadar havucu dıye:roflol::roflol:

halaluyaa delikafadulden haydi hayırlısı olsun inşallah ayy yarın sabah yaptırsan testi akşama çıkar

anca bize haber verebilcen mi ay merak ederim ya acaba cep numartalarını yazsakta

bize msaj mı atsan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canım seni oldukça iyi tanıdım ben. ama dediğin gibi sanalda mimik olmadığı için bazen söylediklerimiz yalnış anlaşılmış olabiliyor. ama ben eminimki asla kötü niyetli biri deilsin zaten öyle olsan senin çoktannn birbirimize girmiştik:1hug: bencede kim neye kırıldıysa burda topikte ulu orta söylemek veya smartın özeline msj atmak yerine
senin özeline direk msj atsaydı eminimki hallederdiniz sorununuzu.. bence sende deşme
senle sorunu olan direk sana özelden msj atsın. topiğe yansıtmaya gerek yok inan canım
:teselli:

ahhh canım çok sevindim rahatladığını. dedimya bu krizleri çok yaşadım ben..
adetin gelecek diye bekle gelmesse ve hamileysen sürpriz olsun inşallah yaa.s.

canım benım bencede en dogrusunu yapıyosun kan testı yaptırmakla egerkı bebek varsa süper olucak ama yoksada neden adet olamadıgınla ılıglı doktor bakar ılaç verır belkıde sen içini ferah tut canım benım yanındayız hep

:roflol: evde tavşan çiftliğimi kurdunuz abiii derdi :roflol::roflol:

canım annem 1-2 kaşıklık soğutur tadına bakar şekeri iyiyse eklemez şekersiz gelirse

ekler annem yıllardır böyle yapıyo bende böyle yapıyom hiç sorun yaşamdık şeker

konusunda ama bilmem ilk kez duydum senin dediğini boshayallersmile

ebruliii bak canım eğer kan testi negatif çıkarsa
dr. adet söktürücü verebilir içe hemen.. bence 1hafta daha bekleyip
adet gelmesse yeniden kan testi yaptırmalısın
çünkü burda şahit oldum bu tür olaylara

canım yarın sabah 9,25 e randevu aldım ama akşama çıkarsa bekleyememki işe dönmem gerek devlete yaptırıcam kaçta çıkar acaba

[

ahhh canım çok sevindim rahatladığını. dedimya bu krizleri çok yaşadım ben..
adetin gelecek diye bekle gelmesse ve hamileysen sürpriz olsun inşallah yaa.s.[/QUOTE]

evet canım ben yinede adetimi bekliyorum bakalım yarın kopucak dananın kuyruğu ama dünden beri kendimi çok yatıştırdım eğer adet olursamda hiç üzülmücem demekki böyle hayırlısıymış ama işte insan ilk negatifi gördüğünde kendini tutamıyo sizde yaşamışsınız bunları eminim biçok arkadaşta yaşamıştır Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere tekrar çok sağolopuyorumnanaktan

aminnnnnnnn ebrulicim aminnnnnnnnnnnnn
seni çok iyi anlıyorum inan
ama dedimya yaşadıkça öğreneceksin sabretmeyi
ve bu yolda güçlü olmak zorunda olduğunu

çok sağol canım zaten siz olmasanız dün ağlama krizlerine girerdim çünkü ne yaşadığımı bitek sizinle paylaştım eşim daha günümün geçtiğini bile bilmiyo kimseyi ümitlendirmek istemiyorum ama her zaman diyorumya burası beni rahatlatıyo inş bebiş vardır yoksada canımız sağolsun çalışmalara devam
opuyorumnanaktan

Canım akıntım bu şekilde olmamıştı hiç, dediğim gibi adete yakın kesilirdi, ama bu ay giderek daha da yoğunlaşıyo, ama göğüslerimdeki sızlama adetle alakalı değil de prolaktinim çok yüksekti benim geçen aylarda, hatta düşük yapmıştım onun yüzünden, o neden oluyodu göğüs ağrısına, ama onu da bu ay düşürdük, doktor normal dedi prolaktin değerim, yani sızlama ondan değildir heralde, bilemiyorum yaa eyvahedigeldismile hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum :çok üzgünüm:

canım ınsallah bunların hepsı hamıslıkten olsun ınsallah

evet canım ben yinede adetimi bekliyorum bakalım yarın kopucak dananın kuyruğu ama dünden beri kendimi çok yatıştırdım eğer adet olursamda hiç üzülmücem demekki böyle hayırlısıymış ama işte insan ilk negatifi gördüğünde kendini tutamıyo sizde yaşamışsınız bunları eminim biçok arkadaşta yaşamıştır Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere tekrar çok sağolopuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım büyük ihtimalle 2 saat sonra cıkar test sonucun ama çıkıp alma imkanın

yoksa pazartesiye kalır sanırım ama bazı devlet hastanelerinin sitesinde test sonucları

veriliyo hasta no veya tc kımlık girerek öğrenebiliyorsun sen hangi devlet hastanesine

gidiceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…