Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tamam canım aklımda olsun şimdiye kadar hiç bu kadar gecikme yaşamasım 2-3 gün gecikiyodu ama hep ağrılı oluyodu şimdi iki gündür hiç ağrım yok o yüzden bi tuhaflık var hiç söktürücüye gerek duymadım yani şimdiye kadar ama tabi strestan dolayıda olabilir o yüzden yarın belli olucak ya dün bi topikte okudum kız adeti 2 gün geçmiş test yapmış negatif 3. gün yapmış pozitif çıkmış ama ben cesaret edemiyorum tekrar test yapmaya o yüzden kanda baktırıcam kesin olsun

aminnnnnnnn ebrulicim aminnnnnnnnnnnnn
seni çok iyi anlıyorum inan
ama dedimya yaşadıkça öğreneceksin sabretmeyi
ve bu yolda güçlü olmak zorunda olduğunu

evet daha katedeceğim çok yol var daha 7 ay oldu 3 sene sonra hamiş kalanları duyuyorum hiç olmamasından iyidir bence ben sadec dua edip beklicem gerisi Rabbime kalmış

canım büyük ihtimalle 2 saat sonra cıkar test sonucun ama çıkıp alma imkanın

yoksa pazartesiye kalır sanırım ama bazı devlet hastanelerinin sitesinde test sonucları

veriliyo hasta no veya tc kımlık girerek öğrenebiliyorsun sen hangi devlet hastanesine

gidiceksin ?[/QUOTE]

ssk canım şevket yılmaz devlet hastanesi var burda oraya gidicem ama pazartesiyi bekleyemem herhalde işe gelmem yine beklerim sonucu

ASLINDA BEN BUNLARI BİLİYORUM EBRULİ HATTA 1HAFTA BOYUNCA HERGÜN TEST YAPIP NEGATİF OLAN HATTA KAN TESTİ NEGATİF ÇIKAN SONRASINDA POZİTİFİ GÖREN BİR SÜRÜ İNSAN GÖRDÜM BURDA. AMA HEM DÜN OKADAR HASSASTINKİ YENİDEN SENİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEDİM. HEMDE TAM TERSİ OLANLARIDA GÖRDÜM BURDA.
YANİ STRESİ YÜZÜNDEN ADETİNİ GECİKTİRENLERDE VAR.
O YÜZDEN KUŞUM KAN TESTİN NEGATİF BİLE OLSA
1HAFTA DAHA BEKLEYİP ÖYLE ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLAN:1hug:

ssk canım şevket yılmaz devlet hastanesi var burda oraya gidicem ama pazartesiyi bekleyemem herhalde işe gelmem yine beklerim sonucu

şimdi baktım google den bak bursa şevket yılmaz hastanesi

web sayfasıBURSA ŞEVKET YILMAZ DEVLET HASTANESı © 2006 RESMı WEB SıTESı

laboratuvar sonuç öğrenme sayfası da bu http://212.174.201.187:8082/NBYS_Laboratuvar_sonuc.aspx

kan verirken internetten sonuçları öğrenebilir miyim diyede soırarsın istersen olayı sağlama almak için :)

Son düzenleme:

ya ne diyim ki canım, bu belirtilerin hepsi hamilelik belirtilerinde yazıyor ama regl olacakken de aynılarını yaşıyor insanlar. ama akıntı konusuna takıldım ben. regl olacakken akıntı kesilir ve şöyle kremimsi bir hal alır. anladığım kadarıyla seninki şeffaf daha az kıvamlı olandan. valla ne desem umutlandırmak istemem ama inşallah meleğin seninledir.

İnşallah yaaaaaaaaaaa okadar çok istiyorum ki anlatamam, kocişimin ne kadar istediğini gördükçe üzerimde daha çok baskı hissediyorum, sabırsızlanmaya başladım artık yaa, kafam okadar karışık ki , başka şeyler düşünüp kafamı dağırmak istiyorum beceremiyorum :çok üzgünüm:

bende hertürlü belırtı varda bı şu gögüslerım agrımadı gıttı :))

tamam canım eğer kan testi pozitif çıkarsa 1 hafta sonra başlarım adet söktürücü kullanmaya bakalım hayırlısı

evet canım bende baktım seninle konuştuktan sonra ama ben yinede doktora gösterebilmek için kendim alıcam sonucu enteresan bi rakam çıkarsa doktor beni aydınlatır bende 2 gün daha kafayı yememiş olurum

bende hertürlü belırtı varda bı şu gögüslerım agrımadı gıttı :))

benimde canım geçen ay 2 gün gezikmişti ama hiç göğüs ağrım yoktu ama bu ay var hemde yıl başından beri nerdeyse ama mide bulantısı falan yok şu an ağrımda yok sadece ani hareketler yapınca batma var özellikle sabah hissettim bunu geç kalmışım aniden yataktan bir fırladım çok feci bi ağrım oldu o kadar bence sende boşuna bekleyip belirti arama git kan testi yaptır rahatlat kendini ben yarın öyle yapıcam canım

evet canım tabii ki en sağlamı doktora göstermek :)

canım ya seni çok iyi anlıyorum. ben de aynı senin gibiyim. hele geçen ay ki halimi anlatamam. herşeye ama aklına gelecek herşeye ağladım. o kadar sinirlerim bozuktu ki gerekli gereksiz herşey için eşimle, annemle, iş arkadaşlarımla tartıştım. ama bu ay gerçekten yorulduğumu fark ettim. psikolokim bozuldu. ne gün takip ediyorum ne test yapıyorum ne de başka birşey. ben ne yaparsam yapayım Rabbim ol demedikçe olmuyor nasıl olsa. vakti gelince olacak inşallah. bu ay bıraktım, nasıl oldu anlamadım ama eskisi kadar çok düşünmüyorum :) inşallah tez zamanda gelir meleklerimiz.

berencim burdayız tatlım gel :)

canım sen idrar testi yapıcaktın ne oldu?

ebrulicim bu ani hareketler yapınca oluşan bıçak saplanması gibi bir anda gelen ve hemen geçen ağrıları yaşayıp da sonra hamile olduğunu öğrenen birkaç kişi okudum KK da. sen umudunu kaybetme ama çok da hamileyim diye şartlanma. inşallah meleğin seninledir.

Canım yaa, sen benim halimi görsen var ya eşim dalga geçmeye başladı artık, iki haftadır herşeye ama herşeye ağlıyorum, acıktım ama yemek beğenemiyorum diye ağlıyorum, akşam eve gidiyorum, yine mi yemek yapıcım diye ağlıyorum, cocişim eve 5 dak. gecikse hemen ağlamaya başlıyorum, dizi izlerken ağlıyorum, dün akşam yaprak dökümünü izlerken, alirızaya üzülüp hüngür hüngür ağladım iç çeke çeke valla, bu adamı niye bu kadar üzüyolar diye, bi görsen halimi, bi yandan da bütün çocuklarına bela okuyorum ( acayip bi durumdayım yaa, dilimrahatım diyo, adetimi bekliyorum diyo ama gel bi de içime sor, içim içimi yiyo biyandan da, iyice bunaldım artık yaa (((((((((((((

Kızlar bu arada ben bi varım bi yokum gibi oluyo ama tamamen okulun netindeki problemden dolayı, rahat rahat giremiyorum, okadar yoğunluk var ki deli ediyo beni, tekrar tekrar deniyorum, artık ne zaman girerse ozaman yazabiliyorum :çok üzgünüm:

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de geçen ay öyleydim herşeye ama herşeye ağlıyordum. anneme eşime çok çektirdim çok. ama bu ay düzeldim inşallah sen de kendine gelirsin bir an önce. bu arada sen kötü bir şekilde öğrenmiş olsan da hamile kalabildiğini biliyorsun en azından kuşum... her şerde bir hayır var, öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…