ebruliii bak canım eğer kan testi negatif çıkarsa
dr. adet söktürücü verebilir içe hemen.. bence 1hafta daha bekleyip
adet gelmesse yeniden kan testi yaptırmalısın
çünkü burda şahit oldum bu tür olaylara
aminnnnnnnn ebrulicim aminnnnnnnnnnnnn
seni çok iyi anlıyorum inan
ama dedimya yaşadıkça öğreneceksin sabretmeyi
ve bu yolda güçlü olmak zorunda olduğunu
evet canım ben yinede adetimi bekliyorum bakalım yarın kopucak dananın kuyruğu ama dünden beri kendimi çok yatıştırdım eğer adet olursamda hiç üzülmücem demekki böyle hayırlısıymış ama işte insan ilk negatifi gördüğünde kendini tutamıyo sizde yaşamışsınız bunları eminim biçok arkadaşta yaşamıştır Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere tekrar çok sağolopuyorumnanaktan
tamam canım aklımda olsun şimdiye kadar hiç bu kadar gecikme yaşamasım 2-3 gün gecikiyodu ama hep ağrılı oluyodu şimdi iki gündür hiç ağrım yok o yüzden bi tuhaflık var hiç söktürücüye gerek duymadım yani şimdiye kadar ama tabi strestan dolayıda olabilir o yüzden yarın belli olucak ya dün bi topikte okudum kız adeti 2 gün geçmiş test yapmış negatif 3. gün yapmış pozitif çıkmış ama ben cesaret edemiyorum tekrar test yapmaya o yüzden kanda baktırıcam kesin olsun
ssk canım şevket yılmaz devlet hastanesi var burda oraya gidicem ama pazartesiyi bekleyemem herhalde işe gelmem yine beklerim sonucu
Akıntım bu ay hiç geçmedi zaten, bi kuruyamadım, o yüzden adet olacak gibi değilim diyorum zaten, adet olacağıma yakın akıntım kesilirdi hep, ama benimki giderek daha da artıyo, şu günlük pedlerden kullanıyorum söylemesi ayıp, günde 2-3 tane yiyorum resmen yaa :kedi:
Göğüslerde hassasiyet derken neyi kastettiklerini ben hala anlamadım ama benim 1 haftadır göğüslerim dokununca acıyo, üstüne yatamıyorum, kocişime sımsıkı sarılamıyorum bile :kedi: bi de arada bir sancı giriyo, sanki bıçak saplıyolar göğsüme :çok üzgünüm:
ya ne diyim ki canım, bu belirtilerin hepsi hamilelik belirtilerinde yazıyor ama regl olacakken de aynılarını yaşıyor insanlar. ama akıntı konusuna takıldım ben. regl olacakken akıntı kesilir ve şöyle kremimsi bir hal alır. anladığım kadarıyla seninki şeffaf daha az kıvamlı olandan. valla ne desem umutlandırmak istemem ama inşallah meleğin seninledir.
herkes nereye gitti :bbo:
ASLINDA BEN BUNLARI BİLİYORUM EBRULİ HATTA 1HAFTA BOYUNCA HERGÜN TEST YAPIP NEGATİF OLAN HATTA KAN TESTİ NEGATİF ÇIKAN SONRASINDA POZİTİFİ GÖREN BİR SÜRÜ İNSAN GÖRDÜM BURDA. AMA HEM DÜN OKADAR HASSASTINKİ YENİDEN SENİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEDİM. HEMDE TAM TERSİ OLANLARIDA GÖRDÜM BURDA.
YANİ STRESİ YÜZÜNDEN ADETİNİ GECİKTİRENLERDE VAR.
O YÜZDEN KUŞUM KAN TESTİN NEGATİF BİLE OLSA
1HAFTA DAHA BEKLEYİP ÖYLE ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLAN:1hug:
şimdi baktım google den bak bursa şevket yılmaz hastanesi
web sayfasıBURSA ŞEVKET YILMAZ DEVLET HASTANESİ © 2006 RESMİ WEB SİTESİ
laboratuvar sonuç öğrenme sayfası da bu http://212.174.201.187:8082/NBYS_Laboratuvar_sonuc.aspx
kan verirken internetten sonuçları öğrenebilir miyim diyede soırarsın istersen olayı sağlama almak için :)
bende hertürlü belırtı varda bı şu gögüslerım agrımadı gıttı :))
tamam canım eğer kan testi pozitif çıkarsa 1 hafta sonra başlarım adet söktürücü kullanmaya bakalım hayırlısı
evet canım bende baktım seninle konuştuktan sonra ama ben yinede doktora gösterebilmek için kendim alıcam sonucu enteresan bi rakam çıkarsa doktor beni aydınlatır bende 2 gün daha kafayı yememiş olurum
İnşallah yaaaaaaaaaaa okadar çok istiyorum ki anlatamam, kocişimin ne kadar istediğini gördükçe üzerimde daha çok baskı hissediyorum, sabırsızlanmaya başladım artık yaa, kafam okadar karışık ki , başka şeyler düşünüp kafamı dağırmak istiyorum beceremiyorum :çok üzgünüm:
benimde canım geçen ay 2 gün gezikmişti ama hiç göğüs ağrım yoktu ama bu ay var hemde yıl başından beri nerdeyse ama mide bulantısı falan yok şu an ağrımda yok sadece ani hareketler yapınca batma var özellikle sabah hissettim bunu geç kalmışım aniden yataktan bir fırladım çok feci bi ağrım oldu o kadar bence sende boşuna bekleyip belirti arama git kan testi yaptır rahatlat kendini ben yarın öyle yapıcam canım
benimde canım geçen ay 2 gün gezikmişti ama hiç göğüs ağrım yoktu ama bu ay var hemde yıl başından beri nerdeyse ama mide bulantısı falan yok şu an ağrımda yok sadece ani hareketler yapınca batma var özellikle sabah hissettim bunu geç kalmışım aniden yataktan bir fırladım çok feci bi ağrım oldu o kadar bence sende boşuna bekleyip belirti arama git kan testi yaptır rahatlat kendini ben yarın öyle yapıcam canım
canım ya seni çok iyi anlıyorum. ben de aynı senin gibiyim. hele geçen ay ki halimi anlatamam. herşeye ama aklına gelecek herşeye ağladım. o kadar sinirlerim bozuktu ki gerekli gereksiz herşey için eşimle, annemle, iş arkadaşlarımla tartıştım. ama bu ay gerçekten yorulduğumu fark ettim. psikolokim bozuldu. ne gün takip ediyorum ne test yapıyorum ne de başka birşey. ben ne yaparsam yapayım Rabbim ol demedikçe olmuyor nasıl olsa. vakti gelince olacak inşallah. bu ay bıraktım, nasıl oldu anlamadım ama eskisi kadar çok düşünmüyorum :) inşallah tez zamanda gelir meleklerimiz.
Canım yaa, sen benim halimi görsen var ya eşim dalga geçmeye başladı artık, iki haftadır herşeye ama herşeye ağlıyorum, acıktım ama yemek beğenemiyorum diye ağlıyorum, akşam eve gidiyorum, yine mi yemek yapıcım diye ağlıyorum, cocişim eve 5 dak. gecikse hemen ağlamaya başlıyorum, dizi izlerken ağlıyorum, dün akşam yaprak dökümünü izlerken, alirızaya üzülüp hüngür hüngür ağladım iç çeke çeke valla, bu adamı niye bu kadar üzüyolar diye, bi görsen halimi, bi yandan da bütün çocuklarına bela okuyorum( acayip bi durumdayım yaa, dilimrahatım diyo, adetimi bekliyorum diyo ama gel bi de içime sor, içim içimi yiyo biyandan da, iyice bunaldım artık yaa (((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?