Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım sen idrar testi yapıcaktın ne oldu?

yaptım canım dün sabah ama malesef negatif ama gelen giden yok o yüzden yarın sabah gelmezse kırmızılar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı

yok canım umudum var hala biyerlerde gizli ama ben yinede çok rahatım şartladım kendimi kırmızılar gelince üzülmücem çalışmalara devam yılmak yokopuyorumnanaktan

kızlar napıyosunuz...bende gün sayıyorum bildiğiniz üzre...ay benim midem bulanıyo sanki..bu kadar erken belirti verebilirmi..sanmıyorum ama...hasta olacağıma dair bi belirtide yok ama..anlamadım gitti....

Kız şazişş senin günün 7 si değilmiydi sen hala test yapmadınmı klava:

:))) sadece o ıkıncı günü yaptıgımla duruyorum kızmaaa :) hastaneye gıtme gıbı kan testı ıcın bı boşlugum hıııııııııc yook cunku kocam yok bende burda yenıyım bı cıksam kaybolurum ne nerde hıc bılmıyorum :d ülke degıstırdımde. hafta sonuna kadar ıdrar testı ıcın beklıcem negatıf cıkarsa pazartesı kan ıcın gıdecez :) meraklanmıyonmu dıye sorarsan meraklanıyoruuum hemde catlıyorum resmen ama hadı bıde negatıf cıkarsa dıye umutlanmak ıstemıyom... dün cok güldüm bı topıkde karbonatla test yazıodu ay dedım buda neymıs kabartma tozu aldım işedım attım ıcıne bı fışkırdı eşim camdan atacakdı benı ne gülüyon sus artık dıye .. kendı cahilliğime güldüm :)

:roflol::roflol:

kzılar kayısı kurusu yermiştim ve şimdi acaip şekilde

başım dönüyo ya nedne oluyo bayılcak gibiyim

napiyim bi akıl verin ne oldu bana !

soğuk soğuk terliyorum

GÜLE GÜLE TATLIM, AFİYET OLSUN, BEN DE ÇIKICAM 10 DAK. YA KADAR yerimseniben ÖĞLEDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ :1hug:

afiyet olsun tatlım :1hug:

en güzelini yapmışsın sen zaten canım olumunekankayizsmile

kzılar kayısı kurusu yermiştim ve şimdi acaip şekilde

başım dönüyo ya nedne oluyo bayılcak gibiyim

napiyim bi akıl verin ne oldu bana !

soğuk soğuk terliyorum

canım benim tansiyonun düşmüş. bazı aylar regl olduğum anda aynısı olur bana. hemen uzan, bacakların biraz yukarda kalsın. biraz da ekmeğin içine kaşar peyniri ya da beyaz peynir koyup bir lokma ye. hemen kendine gelirsin merak etme kuzucum.

Saol canım.. gelmedi henz yemeğim
Elover canım senin durumunu hiç bilmiyorum biraz bahsetsene kendinden
yaş kaç
kaç yıllık evlisin
ne kadardır bekliyosun bebeği
tedavi falan oldunmu
sorun ne
sık boğaz etmedim dimi

Kuru kayısıyla ılgısı yoktur canım ateŞın varmı

boynunu ayaklarını felan soguk suyla yıka canım

7-8 tane kuru kayısı yedim peşinden birden elleirm soğumaya başladı gözlerim karardı

soğuk soğuk terlemeye başladım o bayılmakla bayılmamak arasındaki çizgide

gittim geldimi elimizi yüzümü yıkadım şimdi iyiym ama hala başım dönüyo kafamçokkarıştı

uzanamadım ama bişeyler yedim ve elimi yüzümü yıkadım sağolun ay bayılcam diye

çok korktum ya

ilk hamileliğimde postanede bayılmıştım çok kötü olmuştu kafamçokkarıştı

canım benim bu topicdeki ilk mesajım kendimi tanıttığım mesajdı ama sen bakmamışsın bana ühü

şaka bu tabiki anlatırım.

30 yaş 3 aylığım
4 yıl 5 aylık evliyim
bu ay deneme yaptığımız 5. ay
tedavi olmadım, inşallah bunu gerektirecek birşey de yaşatmaz Rabbim bana ve tüm isteyenlere...

benim durum bu canım. geçen ay kontrollerimi yaptırdım, çok şükür engel bir durum yok dedi dr. um. ancak şimdiki aklım olsa bebek için bu kadar çok beklemezdim. ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Rabbim daha çok bekletmeden verir inşallah herkese ve bana

kayısıyla ilgisi yoktur tatlım. tansiyonun düşeceği vardır düşmüştür bir anda. dediğim gibi aynısı bana regl olduğum anda olur. bir de üstüne ishal ve kusma başlar. anneme de, teyzeme de, kuzenlerime de aynen böyle olur :) endişelenme biraz uzan toparlarsın hemen tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…