ben yemeğe çıkıyorum kızlar 1 saate görüşürüz muck
canım sen idrar testi yapıcaktın ne oldu?
ebrulicim bu ani hareketler yapınca oluşan bıçak saplanması gibi bir anda gelen ve hemen geçen ağrıları yaşayıp da sonra hamile olduğunu öğrenen birkaç kişi okudum KK da. sen umudunu kaybetme ama çok da hamileyim diye şartlanma. inşallah meleğin seninledir.
bende hertürlü belırtı varda bı şu gögüslerım agrımadı gıttı :))
Kız şazişş senin günün 7 si değilmiydi sen hala test yapmadınmıklava:
:))) sadece o ıkıncı günü yaptıgımla duruyorum kızmaaa :) hastaneye gıtme gıbı kan testı ıcın bı boşlugum hıııııııııc yook cunku kocam yok bende burda yenıyım bı cıksam kaybolurum ne nerde hıc bılmıyorum :d ülke degıstırdımde. hafta sonuna kadar ıdrar testı ıcın beklıcem negatıf cıkarsa pazartesı kan ıcın gıdecez :) meraklanmıyonmu dıye sorarsan meraklanıyoruuum hemde catlıyorum resmen ama hadı bıde negatıf cıkarsa dıye umutlanmak ıstemıyom... dün cok güldüm bı topıkde karbonatla test yazıodu ay dedım buda neymıs kabartma tozu aldım işedım attım ıcıne bı fışkırdı eşim camdan atacakdı benı ne gülüyon sus artık dıye .. kendı cahilliğime güldüm :)
GÜLE GÜLE TATLIM, AFİYET OLSUN, BEN DE ÇIKICAM 10 DAK. YA KADAR yerimseniben ÖĞLEDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ :1hug:
yaptım canım dün sabah ama malesef negatif ama gelen giden yok o yüzden yarın sabah gelmezse kırmızılar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı
yok canım umudum var hala biyerlerde gizli ama ben yinede çok rahatım şartladım kendimi kırmızılar gelince üzülmücem çalışmalara devam yılmak yokopuyorumnanaktan
kzılar kayısı kurusu yermiştim ve şimdi acaip şekilde
başım dönüyo ya nedne oluyo bayılcak gibiyim
napiyim bi akıl verin ne oldu bana !
soğuk soğuk terliyorum
Kızlar acıktım yemek yİyİm gelİrİm bİrazdan
Kuru kayısıyla ılgısı yoktur canım ateŞın varmı
boynunu ayaklarını felan soguk suyla yıka canım
canım benim tansiyonun düşmüş. bazı aylar regl olduğum anda aynısı olur bana. hemen uzan, bacakların biraz yukarda kalsın. biraz da ekmeğin içine kaşar peyniri ya da beyaz peynir koyup bir lokma ye. hemen kendine gelirsin merak etme kuzucum.
Saol canım.. gelmedi henz yemeğim
Elover canım senin durumunu hiç bilmiyorum biraz bahsetsene kendinden
yaş kaç
kaç yıllık evlisin
ne kadardır bekliyosun bebeği
tedavi falan oldunmu
sorun ne
sık boğaz etmedim dimi
7-8 tane kuru kayısı yedim peşinden birden elleirm soğumaya başladı gözlerim karardı
soğuk soğuk terlemeye başladım o bayılmakla bayılmamak arasındaki çizgide
gittim geldimi elimizi yüzümü yıkadım şimdi iyiym ama hala başım dönüyo kafamçokkarıştı
uzanamadım ama bişeyler yedim ve elimi yüzümü yıkadım sağolun ay bayılcam diye
çok korktum ya
ilk hamileliğimde postanede bayılmıştım çok kötü olmuştu kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?