naneşeker cngmn peşimdesiniz hadi yalnız değiliz kızlarrrr
vallaha fena değil canım acı ekşi herseyı cekıyo...dun deli gibi bır tabak tursu ardından salgam ve etsız ciğ kofte yedım manyak gıbı hangı mıde kaldırır ya...esım garıp garıp bakıyo görseniz...bu sabah hafıf mıdem bulandı...yarın buyuk gun doktora gıdıcem..ama korkuyom...alttan bakıyolarmıs goremeyınce ...zarar verır mı dıye endıselenıyom...bı fıkrın var mı bu konuda...ayrıyetten sen nasılsın...
selam sen yenisin herhalde sen de hoşgeldin...
naneşeker cngmn peşimdesiniz hadi yalnız değiliz kızlarrrr
ben 10 aylık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım ve eşimde korunmadı(( ilk 3 ay sorunum vardı 1 ayda 3 kere adet oluyodum ( sonra doktora gittim megerse troidden kaynaklanıyomuş şimdi düzeldi çok şükür ama hala tık yok...ben Allah'ın bi bildiği vardır diyorum ve sabrediyorum napallım...
Canım ya sen hamiş kaldıgın da hergün çalışdık demişdin dimi yanlışmı hatırlıyorum acaba bende mi öle yapsam bu ay adet tarihine kadar mı hergün ayrıca
ya kızlar bu arada bişey sorcam evlenince korunuyoruz ya o zaman yumurtalıklar tembelleşiyomuş bu konuda bilginiz varmı bu dogrumu
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrr:teytey:
Evet yeniyim:) Hoşbuldum.
Bende 3 yıllık evliyim. bebek istiyorum ama hayırlısı.... Olmayınca olmuyor
demekki...
canım çiğköftenin içinde et varsa çok tavsiye edilmiyor.Alttan bakma artık eskisi gibi değil.Doktor bile görmüyor,bir alete prezervatif geçiyor onla bakıyor biraz canın yanıyo ama olsun alışıyosun sonra.Kaç hafta oldu senin?
canım alttan baktırmadan yana değilim çünkü zararını görenler olmuş tabi seni yanlış yönlendirmeyim ama iyice öğren araştır,öyle baktır ne olur ne olmaz Allah korusun :Saruboceq: hamile olan arkadaşlara da soralım onlar daha iyi bilirler..ben de iyiyim canım sağol..:1hug:
tabi ki de hayırlısı olsun diyip yola devam etmek en güzeli...çünkü diğer türlü kendimizi yıpratmaktan başka birsey gecmiyo elımıze...sımdı agladığım günleri düşünüyorumda kendime kızıyorum...
vallaha fena değil canım acı ekşi herseyı cekıyo...dun deli gibi bır tabak tursu ardından salgam ve etsız ciğ kofte yedım manyak gıbı hangı mıde kaldırır ya...esım garıp garıp bakıyo görseniz...bu sabah hafıf mıdem bulandı...yarın buyuk gun doktora gıdıcem..ama korkuyom...alttan bakıyolarmıs goremeyınce ...zarar verır mı dıye endıselenıyom...bı fıkrın var mı bu konuda...ayrıyetten sen nasılsın...
canım alttan baktırmadan yana değilim çünkü zararını görenler olmuş tabi seni yanlış yönlendirmeyim ama iyice öğren araştır,öyle baktır ne olur ne olmaz Allah korusun :Saruboceq: hamile olan arkadaşlara da soralım onlar daha iyi bilirler..ben de iyiyim canım sağol..:1hug:
yok etlı yemem zaten ozellıkle sordu esım:bbo:bes haftanın ıçındeyım...acısını gectım de bebek ıcın korktum ben...
yok etlı yemem zaten ozellıkle sordu esım:bbo:bes haftanın ıçındeyım...acısını gectım de bebek ıcın korktum ben...
evet ben de okudum forumda..korktum.zaten dra dıcem ılk ustten denesın belkı sansı vardır...
canım bu konuda benim zaten bir bilgim yok ben sadece forumda zararını görenlerin olduğunu okuduğum için söyledim zaten siz hamile olduğunuz için daha iyi bilirsiniz....canım alttan baktırmanın hiçbir zararı yok yalnız bir sorun varsa bunun daha erken ortaya
çıkmasını sağlarmış ve ayrıca doktorlar daha sağlıklı sonuclara varıyorlar alttan bakarak
acımıyorda hatta sadece kendini sıkarsan ayağa kalkınca bacakların ağrıyo
bana her seferinde öyle oluyo gende farketmeden sıkıyorum kendimi ya rahat bırakamıyorum
kızlar bişey dicem ama zaten üstten görünebilecek gibi olsa ordan bakar doktor,bebiş henüz hücre halinde olduğundan görünmediği için alttan bakıyor.Her yerde de bu böyledir.Zararlı olduğunu da hiç duymadım.Bence zararlı olsa bebiş biraz daha büyüsün üstten bakalım derdi doktorlar.Alttan baktıran var mı bilmiyorum ama bişey olmuyo sopa gibi bişey hissediyosun işte o kadarbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?