Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım çiğköftenin içinde et varsa çok tavsiye edilmiyor.Alttan bakma artık eskisi gibi değil.Doktor bile görmüyor,bir alete prezervatif geçiyor onla bakıyor biraz canın yanıyo ama olsun alışıyosun sonra.Kaç hafta oldu senin?

ya kızlar bu arada bişey sorcam evlenince korunuyoruz ya o zaman yumurtalıklar tembelleşiyomuş bu konuda bilginiz varmı bu dogrumu

Haklısın canım RABBİMİZN bildigi vardır o bizim hakkımızda neyin hayarlı oldugunu bilir

Canım ya sen hamiş kaldıgın da hergün çalışdık demişdin dimi yanlışmı hatırlıyorum acaba bende mi öle yapsam bu ay adet tarihine kadar mı hergün ayrıca

yokk canım
adet bittiği gibi başladım ilk 4 gün hergün devam ettim.25 gunde bır olurum ben...sonra gun asırı yaptım ama bence o ılk 4 gunde tuttu benım erken yumurtladıgımı dusunuyorum.nettekı hesaplayıcılara uymuyo benımkı...zaten adet tarıhınden 4 gun oncede bellı oldu..o nedenle hergun olayını yumurtlama tarıhıne kadar yapmayı ben tavsıye edıyom...sonrasını bılemem kımısı de adete yakın yumurtlama oluyomus ya...artık kendı bunyene gore hareket edıceksın...ama allah çok çalışanı severmiş:jeyyar:bence de bol bol calış bu ay da bole olsun de...

ya kızlar bu arada bişey sorcam evlenince korunuyoruz ya o zaman yumurtalıklar tembelleşiyomuş bu konuda bilginiz varmı bu dogrumu

hmm valla canım ben hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok seviniriz...

yok etlı yemem zaten ozellıkle sordu esım:bbo:bes haftanın ıçındeyım...acısını gectım de bebek ıcın korktum ben...

evet ben de okudum forumda..korktum.zaten dra dıcem ılk ustten denesın belkı sansı vardır...

ewet canım en doğrusu kendimizi yıpratınca bu sefer bütün psikolojimizi sağlıgımızı bozuyoruz bence bu da bebek olmamasına engel olabilir..herşeyini oluruna bırakmak en güzeli...Rabbime çok şükür...

ayy bende dün akşam etsiz çiğköfte yedim nasıl canım istiyomuş varya höpür höpür

götürdüm vallamarulla felan az bşey kaldı gece uyanmışım eşime diyorum ki sakın a

o kalan çiğköfteyi yeme yarın akşam ben yicem haa diyorum gülüyo bayanssulusmile

canım alttan baktırmanın hiçbir zararı yok yalnız bir sorun varsa bunun daha erken ortaya

çıkmasını sağlarmış ve ayrıca doktorlar daha sağlıklı sonuclara varıyorlar alttan bakarak

acımıyorda hatta sadece kendini sıkarsan ayağa kalkınca bacakların ağrıyo

bana her seferinde öyle oluyo gende farketmeden sıkıyorum kendimi ya rahat bırakamıyorum

yok etlı yemem zaten ozellıkle sordu esım:bbo:bes haftanın ıçındeyım...acısını gectım de bebek ıcın korktum ben...

tinkerbell sende mi 5 haftalıksın bizim 5 haftamız yarın bitiyoı 6 ya giriyoruz

Son adet tarihin nedir sana da bi ticker yapalım opuyorumnanaktan

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu..............15 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg..................................15 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

ben de deli gibi yedim.Evden şalgam eksik olmazdı. Ama şimdi tatlıya döndüm.Bu daha zararlı biliyorsun.Korkma canım ye sen.

evet ben de okudum forumda..korktum.zaten dra dıcem ılk ustten denesın belkı sansı vardır...

kızlar bişey dicem ama zaten üstten görünebilecek gibi olsa ordan bakar doktor,bebiş henüz hücre halinde olduğundan görünmediği için alttan bakıyor.Her yerde de bu böyledir.Zararlı olduğunu da hiç duymadım.Bence zararlı olsa bebiş biraz daha büyüsün üstten bakalım derdi doktorlar.Alttan baktıran var mı bilmiyorum ama bişey olmuyo sopa gibi bişey hissediyosun işte o kadarbilmiyorumkismile

canım bu konuda benim zaten bir bilgim yok ben sadece forumda zararını görenlerin olduğunu okuduğum için söyledim zaten siz hamile olduğunuz için daha iyi bilirsiniz....

ya kızlar acaba diyorum yiyecek isimlerini çok geçirmesek mi?benim canım acaip çiğköfte çekti şimdi...eyvahedigeldismile

ben duydum zararlı olduğunu kendide okumuş zaten..ama en doğrusunuda doktor bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…