inşallah hamilesindir canım yürekten dua ediyorum senin için keşke gelirken bide idrar testi alsaydın:) ben bu konuda çok sabırsızım
bayankarasu bak bu benim
01.09.09 da yazdığım mesaj
Hanımlar günaydın 1 yıllık evliyim ve bebek istiyorum. Normalde adetlerim 26 gün arayla olur ayın 3 ünde olmuştum normal şartlarda 29 unda olmam gerekiyodu ama olmadım 3 gün geçti göğüslerim şiş ve yaklaşık 10 gündür karnım ağrıyo aralıklarla gelen ağrılar öyleki gece uykumdan uyandırıyo size sormak istediğim hamileliğinde böyle karın ağrısı yaşan varmı? yada karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi? ( NOLUR OLSUN
--------------------------------------------------------------------------------
bende aralık anne adayıyım:gitme:Selam arkadaşlar!Okudum yazılanları;hadi bakalım kanalr verilmiş,e listenin de değişme zamanı gelmişti :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz bize akşama. :)
Çok teşekkür ederim canım yaa, inşallah benimki de öyle olur, benim ümidim yok dememin sebebi, bu ay günleri pek tuturamadım ben, doktor, 14. 16.18. günleri kaçırma demişti, ama o günlerde eşim hastaydı ve antibiyotik alıyodu, 17. günden sonra bir iki gün üstüste alıştık ama geç oldu sanıyorum işte, herşeye rağmen umut dünyası ne biliyim :Saruboceq:
canım ben en son 3 ağustosta adet olmuştum 14 ağustosta döllenme olmuş yani erken olmuş hiç belli olmaz
smart_girl beni listeye almayacakmısın( bak teyzesi bebişim küsüyor haaa (( bende aralık ayı anne adayıyım...4 haftalık hamileyim...
Ayrıca Selma'cım hamile olduğun halde burda olman ve arkadaşlaa destek evrmen çok güzel.Çoğu arkadaşa nedense ilhinç bir şekilde zor geliyor bu.Haftalarca hatta aylarca saatlerini başında geçirdikleri topiklere değil yazmaya, tıklamaya bile gerek duymyorlar.
Canım normalde;topikte olan,kaygılarını sıkıntılarını bizimle paylaşan,gününü burda dolduranları eklemek niyetindeyim;ama bugün öyle güzel paylaşımalrın oldu ki kıyamam ben sana;tabiki eklerim :)
AYRICAAA ÇOOOKKKK TEBRİK EDERİM :)
teşekkür ederim smart_girl...ben zaten neden daha önce keşfetmedim burayı diye yakınıyodum.bebişim teşekkür ediyo teyzesi:))bu arada midem bulanıyo...ben daha sonra uğrarım öpüldünüz kızlar hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum:enbuyukkk:
öyle şey olmaz canım bikaç ay öncesine kadar bende buralardaydım nankörlük etmek olmaz. ben hep bakıyorum diğer topiklerede sorusu olan birileri varmı diye hamilelik topiklerine de giriyorum yeni hamilellerin belki sıkıntıları olur diye. paylaşım için burdayız neticede aman ben hamileyim diğerleri başının çaresine baksın demek nankörlük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?