ben çıktım kızlar görüşürüz by
Hoşbuldum arkadaşım... Bende fethiye'de yaşıyorum. Ovacık'ta. :) BU adetimden sonra gideceğim inşallah doktora.
aaa ne güzell.burda kendi memleketimden tanışıcamı hiç sanmıyordum..bende çanakkalede yaşıyorum eşim asker burda görev yapıyoruz..peki fethiyede hangi dr gitmeyi düşünüyorsun..
Canım aslında bilmiyorum. Yani tanıdığım bir dr yok. Eğer bildiğin güvenilir bir dr varsa tavsiye edeceğin çok memnun olurum. opuyorumnanaktan
hepiniz Allaha emanet olun ve hakkınızı helal edin umarım beni anlamışsınızdır kızlar tekrar teşekkür edrim herşey için opuyorumnanaktan
slm kızlar
bugün beni çok merak edenler olmuş düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Ayrıca kusura bakmayın beklettiğim için evet sonucu aldım ama malesef negatif çıktı ve bu akşam itibariyle 5 gün gecikmeyle geldi reglim ilk defa bu kadar gecikti ve doktor biraz hormonlarımda bozulma olduğunu söyledi halbuki geçen ay yaptırdığım hormon testleri olumlu çıkmıştı. Şimdi beni listeden silebilirsiniz ve malesef sizlere veda etmek istiyorum kimse lütfen beni yanlış anlamasın sadece kendi adıma konuşuyorum kimseyi etkilemek istemem sizlerle çok güzel ve özel paylaşımlarım oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama ne yazıkki bu sitenin topiğin demiyorum genel olarak sitenin beni farkında olmadan çok strese soktuğunu anladım aslında öyle düşünmüyodum sizinlede defalarca paylaşmıştım bunu rahatladığımı sanıyodum ama bence stres yapmışım aslında buda çok doğal çünkü hergün bebek mevzusu konuşuyoruz ve sürekli aklımızda bu oluyo ben artık buna bir son vermek istiyorum ve bidaha siteyi ziyaret etmek istemiyorum bu sadece benim düşüncem. sizlerle çok hoş sohbetlerimiz oldu 1 ayda olsa bu yüzden hiçbirşey açıklamadan gidemedim. hepiniz için dua ediyorum inş.en hayırlı zaman ve hayırlısıyla, sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza hepiniz Allaha emanet olun ve hakkınızı helal edin umarım beni anlamışsınızdır kızlar tekrar teşekkür edrim herşey için opuyorumnanaktan
slm kızlar
bugün beni çok merak edenler olmuş düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Ayrıca kusura bakmayın beklettiğim için evet sonucu aldım ama malesef negatif çıktı ve bu akşam itibariyle 5 gün gecikmeyle geldi reglim ilk defa bu kadar gecikti ve doktor biraz hormonlarımda bozulma olduğunu söyledi halbuki geçen ay yaptırdığım hormon testleri olumlu çıkmıştı. Şimdi beni listeden silebilirsiniz ve malesef sizlere veda etmek istiyorum kimse lütfen beni yanlış anlamasın sadece kendi adıma konuşuyorum kimseyi etkilemek istemem sizlerle çok güzel ve özel paylaşımlarım oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama ne yazıkki bu sitenin topiğin demiyorum genel olarak sitenin beni farkında olmadan çok strese soktuğunu anladım aslında öyle düşünmüyodum sizinlede defalarca paylaşmıştım bunu rahatladığımı sanıyodum ama bence stres yapmışım aslında buda çok doğal çünkü hergün bebek mevzusu konuşuyoruz ve sürekli aklımızda bu oluyo ben artık buna bir son vermek istiyorum ve bidaha siteyi ziyaret etmek istemiyorum bu sadece benim düşüncem. sizlerle çok hoş sohbetlerimiz oldu 1 ayda olsa bu yüzden hiçbirşey açıklamadan gidemedim. hepiniz için dua ediyorum inş.en hayırlı zaman ve hayırlısıyla, sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza hepiniz Allaha emanet olun ve hakkınızı helal edin umarım beni anlamışsınızdır kızlar tekrar teşekkür edrim herşey için opuyorumnanaktan
slm kızlar
Bu arada beni de listeden silebilirsiniz.Çünkü teşrif etmeye başladılar benimkiler:tomato:
Yeni tarihi sonra veriyim olur mu?Doktora da gideyim bir,hafta sonu .......
Pek kimse kalmamış anlaşılan ii akşamlar kızlar..Ebruli aslında çok haklı.bu paylaşımlar hem çok güzel hem de bizi sürekli aynı konuya adapte ettiği için moralimizi bozuyor.Bu arada ben de regl oldum bugün.Hemde tam 6 gün gecikmeyle.Ben biliyordum olcağımı çünkü son günlerde iyiden iyiye kasıklarım ağrıyordu.Gelsede kurtulsam diyordum ve geldi sağolsun
SMARTÇIM en son liste senden gelmişti sanırım.Ebruli gitti listeden istemeyerek de olsa benide sil diyorum.Keşke sizlere güzel haberleri verebilseydim..verebilsek..Ama olmadı bu sefer..ınşalah sizlerden alırız iyi haberleri..o listedeki hamileler giderek artar umarım.Ebruli,eğer hala okuyosan bu yazılanları..umarım bunu yürekten söylüyorum..seni çok çok iyi anlıyorum hepimiz anlıyoruz...umarım sende bir an önce hamile kalırsın..lütfen kendine çok ama çok iyi bak ve moralini yüksek tut.hepinizi öpüyorum.iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?